Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΕ ΤΈΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗΣ

Recommended Posts

Δημοσίευση

16378377705334547681373295704773.thumb.jpg.493e3aca31d99c66a13b4af207029a34.jpgΚαλημέρα,

Έχω δύο μέρες καθυστέρηση, έκανα ένα clear blue το πρωί και μου έβγαλε γραμμή 15 λεπτά αφού το έκανα, πριν το δεκάλεπτο ίσα που υπήρχε μια σκιά. 

Θα βάλω φωτό.

Ισχύει το θετικό ή είναι evaporation line? Έτυχε σε καμιά?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η eleni687 είπε:

16378377705334547681373295704773.thumb.jpg.493e3aca31d99c66a13b4af207029a34.jpgΚαλημέρα,

Έχω δύο μέρες καθυστέρηση, έκανα ένα clear blue το πρωί και μου έβγαλε γραμμή 15 λεπτά αφού το έκανα, πριν το δεκάλεπτο ίσα που υπήρχε μια σκιά. 

Θα βάλω φωτό.

Είχα κάνει και χθες και μου βγήκε το παρακάτω στο 20 λεπτο. Σήμερα είναι πιο έντονη η γραμμή αλλά αμφιβάλλω γιατί δεν βγήκε στο 10 λεπτο που γράφουν οι οδηγίες αλλά μετά. Παραθέτω και το χθεσινό

16378380526656394809047831569761.jpg

Δημοσίευση

Καλησπέρα. 

Όταν το έκανες άλλαξε χρώμα η ταινία στην αρχή ? Ακολούθησες πιστά τις οδηγίες? 

Αν υπήρχε πριν το δεκάλεπτο μια γραμμή στο θετικό έστω και αχνή είναι θετικό. 

Στα 3-10 λεπτά διαβάζεται το αποτέλεσμα σε αυτό .

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια β χοριακη!! 

Με το καλό!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eleni687 είπε:

Θα βάλω φωτό.

καλησπέρα κοριτσι μου!!! Συμφωνω με την @Christine_!!! πηγαινε αυριο να κανεις μια χοριακη και πιστευω θα ειναι θετικη!!!!

καλα αποτελεσματα ευχομαι και να εχεις ενα γερο σπορακι στην κοιλια!!!!🤞🤞❤️❤️

Δημοσίευση

Εμπειρικα μιλωντας,η γραμμη εγκυμοσυνης εστω και αχνη πολυ εμφανιζεται μεσα σε δευτερολεπτα..Αν ωστοσο ηταν μεσα στον χρονο που δινει το τεστ τοτε θα μπορουσε να ειναι και θετικο! 

Γρηγορα για χοριακη λοιπον!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ, όλες. Χοριακή θα κάνω τη Δευτέρα γιατί δουλεύω τις επόμενες μέρες από τις 6, ωστόσο η γραμμή βγήκε στα 15 λεπτά κι όχι στα 10 που δίνει σαν χρόνο, στα 10' εμφανίστηκε μια απειροελάχιστη γραμμή και σιγά σιγά άρχισε να σκουραίνει. Στα πρώτα 2 με 3 λεπτά ήταν αρνητικό. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η eleni687 είπε:

Ευχαριστώ πολύ, όλες. Χοριακή θα κάνω τη Δευτέρα γιατί δουλεύω τις επόμενες μέρες από τις 6, ωστόσο η γραμμή βγήκε στα 15 λεπτά κι όχι στα 10 που δίνει σαν χρόνο, στα 10' εμφανίστηκε μια απειροελάχιστη γραμμή και σιγά σιγά άρχισε να σκουραίνει. Στα πρώτα 2 με 3 λεπτά ήταν αρνητικό. 

κοριτσι μου χοριακη μπορεις να κανεις και το απογευμα... οποιαδηποτε στιγμη της ημερας.. δεν επηρεαζεται απο την ωρα οπως οι υπολοιπες αιματολογικες!!!

Καλα αποτελεσματα!!!! θα περιμενουμε τα νεα σου!!! ευχομαι να ειναι θετικη η χοριακη!!!! ❤️❤️🤰

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η eleni687 είπε:

Είχα κάνει και χθες και μου βγήκε το παρακάτω στο 20 λεπτο. Σήμερα είναι πιο έντονη η γραμμή αλλά αμφιβάλλω γιατί δεν βγήκε στο 10 λεπτο που γράφουν οι οδηγίες αλλά μετά. Παραθέτω και το χθεσινό

16378380526656394809047831569761.jpg

Έγκυος είσαι.  Συγχαρητήρια 😀🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eleni687 είπε:

Βγήκε στα 15 λεπτά τόσο έντονη, αφού στα 10' ήταν αχνή είναι θετικό και πάλι ! 

Συγχαρητήρια! Περιμένουμε νέα σου με τη χοριακη. Όπως είπαν είτε βράδυ είτε πρωί δεν έχει σημασία

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ εμένα το τεστ ενώ έλεγε στα 5 λεπτά βγήκε θετικό μετά τα 5 λεπτά μάλλον 7-8 κάπου εκεί γιατί το πέταξα στο 5λεπτο που ήταν αρνητικό κ μετά κάτι μ έτρωγε μέσα μου γύρισα μετά από 3-4 λεπτά το έψαξα κ ήταν αχνό θετικό’ 

Θα συνέχιζα να πιστεύω ότι είναι αρνητικό αν δν το έστελνα σε μια φίλη μου φωτό που προσπαθούσε 9 μήνες κ ήξερε από τεστ κ μ είπε κατευθείαν για χοριακη 

κ εγώ πίστεψα ότι μάλλον δν ισχύει λογω χρόνου έκανα την ίδια μέρα χοριακη κ ήταν 120 την ημέρα που περιμενα περίοδο

τώρα 6 μηνών έγκυος πλέον!  💙

οποτε εύχομαι κ σε σένα τ καλύτερα κ να είναι αυτό που επιθυμείς ❤️ 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου!! 

Πήγαινε για μια χοριακή!! Μπορείς να την κάνεις κ το απόγευμα όπως σου είπαν κ τα κορίτσια, δεν επηρεάζεται το αποτέλεσμα! Κι εγώ πιστεύω ότι είναι θετικό!!

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η eleni687 είπε:

Τελικά αρνητική μου βγήκε με 1,0.

Ευχαριστώ όλες, και καλή συνέχεια!

Λυπαμαι κοριτσι μου...😔😔

Ελπιζω ο δεκεμβρης να σας φερει τη θετικη χοριακη και την πρωτοχρονια να πετας απο χαρα!!!🙏🙏❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια! Τι ωραίες ετοιμασίες Έλενα! Έτσι καταλαβαίνει και η μικρή πιο πολύ ότι έρχεται το μωράκι, βλέπει τις ετοιμασίες κλπ. Εγώ έχω σταματήσει τις πολλές ώρες της δουλειάς και έχω αφιερωθεί στο σπίτι, κυρίως στο δωμάτιο της μικρής. Αυτή τη βδομάδα έχουμε μάστορες, βαψίματα κλπ. Επίσης έχουμε ένα έξτρα δωμάτιο που ήθελα καιρό να το οργανώσω με τα παιχνίδια του μικρού να το κάνω πλέι ρουμ αλλά σαν αποθήκη ήταν στην πραγματικότητα και τώρα το βάφουμε κ αυτό, θα κολλήσουμε wall stickers και θα βάλω επιτέλους μέσα τα ογκωδη παιχνίδια, την τσουλήθρα, παιχνίδια ισορροπίας Montessori, τραπεζάκι με καρεκλιτσες για να παίζουν τα παιχνίδια τους μπας και φύγουν τα περισσότερα από το σαλόνι γιατί δε χωράμε πια! Του έχω κ ένα μεγάλο πάρκο 2 επί 2 στο σαλόνι με τα παιχνίδια του μέσα για να είναι μαζί μας αλλά τώρα που μεγαλώνει μπορεί να ασχολείται και μόνος του σιγά σιγά. Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω τα σπίτι, είναι η ψυχοθεραπεία μου! Από πράγματα εγώ τίποτα δεν έχω πλύνει ακομα, έχω στο μυαλό μου ότι έχουμε καιρό. Σήμερα είμαι 31 ακριβώς. Σε 3 βδομάδες θα τα πιάσω, κατά τις 34.
    • Να σαι καλά και να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένειά σου. Μόνο χαρές και υγεία. Άγχος και φόβο νιώθω κι εγώ πολλές φορές. Ίσως είναι φυσιολογικό ίσως κι οι ορμόνες.. Πάντως το χω ακούσει από πολλές έγκυες.  Εγω μέχρι τώρα έχανα. Και καλύτερα γιατί έχω ήδη παραπάνω κιλά αρκετά. Δε με παίρνει να βάλω πολλά.  Αυτο με το τσούξιμο στο στομάχι που τρως και μετά από λίγο πεινάς είναι πολύ δυσάρεστο. Μου συμβαίνει κι εμένα.  Ίσως είναι μια λύση ο διατροφολογος. Γιατί όχι. Δοκίμασε το. Θα προσέξουμε και λίγο και μια χαρά. Και εφόσον στις άλλες δεν έβαλες παραπάνω μην ανησυχείς πιστεύω το ίδιο και τώρα θα γίνει. 
    • Καλημέρα κοριτσια!!Τι κάνετε πως ειστε;;;; Εμείς καλά,χθες εκανα κ το RSV κ του κοκκυτη,εκανα κ αιματολογικες κ σταθεροποιηθηκε ο αιματοκριτης κ τα υπόλοιπα επιτελους😁😁 Σε αλλα νέα γενικά εχω ψωνίσει τα περισσότερα που δεν ειχα, καποια ανταλλακτικά για το θήλαστρο που είχα χρησιμοποιήσει θέλω στην περίπτωση που το χρειαστώ, ενα καινούριο μαξιλάρι θηλασμου γιατι 2 χρόνια το αλλο το εχω λιώσει με αυτο κοιμάμαι από όταν το πήρα κ κανα ρουχαλάκι ακόμα μάλλον θα ψωνίσω από PEPCO που είναι δίπλα στην παιδίατρο που θα πάω την μικρη την Δευτερα για εμβόλιο κ δεν θα κρατηθω😆 οπότε μετα μονο καθάρισμα ατμο κλπ ότι χρειάζεται θα κανω αρχές του μήνα κ την βαλίτσα μου. Στολισατε;;Λεμε να στολίσουμε αύριο αν προλαβουμε ή ΣΚ😃🎄
    • Γενικά η περίοδος της εγκυμοσύνης για εμένα είναι δύσκολη στο ψυχολογικό κομμάτι είναι η αλήθεια μια είμαι καλά μια με πιάνει άγχος φόβος..  αλλά συμφωνώ είναι μεγάλη ευλογία αξίζει όλο αυτό και το πριν και το μετά παρά όλες τις δυσκολίες το να μεγαλώνεις ένα παιδί  Η εξωσωματική είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία αλλα να που ήρθε το μωράκι σας φυσικά απο μόνο του .. αυτήν ήταν η σωστή στιγμή και ήρθε! Με το καλό να γίνει και ο γάμος σας να εκπληρωθεί και το ταμας σας προς την αγία 🙏 ολα μπήκαν σε μια σειρά τώρα θα μπείτε και στο καινούριο σας σπίτι όλα πηγαίνουν καλά 😊  η επόμενη χρονιά θα είναι όλα τα χαρμόσυνα για εσένα η γέννα και ο γάμος ☺️ Αχ μακάρι να μην ανοίξει και πολύ η όρεξη σου να τρως τόσο όσο 😂 εγώ γενικά δεν είμαι και πολύ εγκρατής με το φαγητό πολλες φορές τρώω και δεν νιώθω ότι χορταίνω μετά απο λίγο νιώθω το στομάχι μου να με τρυπάει λες είμαι νηστική ωρες … ίσως βρω κάποιον διατροφολόγο αυτήν την φορά δεν ξέρω το σκέφτομαι αλλά το θετικό είναι ότι δεν βάζω πολλά κιλα 12,5 έβαλα στην πρώτη 11,5 στην δεύτερη ελπίζω και σε αυτήν κάπου εκεί να πάω 
    • Αυτό φοβάμαι κι εγώ.. την ημέρα που θα ανοίξει η όρεξη και θα νιώσω καλύτερα πως θα το μαζέψω χαχχαχχα  Ευτυχώς σκέφτεσαι το μωρό και λες λίγο υπομονή ακόμη μωρέ. Για να μην έχει και αυτό θέματα μετά.  Αχ τι τραβάμε απ την ώρα που θα βγει θετικό το τεστ μέχρι να μεγαλώσει και βάλε...  Αλλά ευλογία μεγάλη. Δεν ξέρω αν πιστεύεις.. Αλλά εγώ πιστεύω πολύ και πιστεύω ότι μας το έφερε γιατί για Σεπτέμβριο λέγαμε να αρχίσουμε διαδικασίες για εξωσωματική και απ το άγχος άρχισαν να με πιάνουν κρίσεις πανικού οπότε του λέω τ αφήνουμε για μετά το γάμο.. Και θυμάμαι πήγαινα στη δουλειά και λέω από μέσα μου. Θεέ μου ξέρεις εσύ.. Ας έρθει οπότε είναι το θέλημα σου. Το Σεπτέμβριο έμαθα ότι είμαι έγκυος.  Εν τω μεταξύ είπαμε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το γάμο για να ξεχαστούμε. Μάιο γενναω και Σεπτέμβριο παντρευομαστε.. Όλα μαζί..  Και ταξαμε και τον γάμο σε εκκλησία της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντω. Μεγάλη η Χάρη Της. Βοήθησε🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...