Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σημερα μπηκα συην 19η… ο γιατρος μου ειχε πει οτι θα νιώσω κατι σαν φτερούγισμα μεταξυ 18 και 22η εβδομαδα.  μ απο συμπτωματα πως πατε κοριτσια; θαλασσα ξεκινησατε; Τι σας ειπε ο γιατρος? 
    • @sisi93 την έχω πάρει την κρέμα την βάζω σπάνια παρόλο π ο γιατρός μ είπε ναι είναι οκ επειδή το chatgpt δε το συνιστά για συχνή χρήση..και λέω αν έχει δίκιο ας έχω καλύτερα μελανιασμα..
    • Καταλαβαίνω την ανησυχία σου γιατί κ εγώ δεν έχω αντισώματα και προσέχω πάρα πολύ, είναι το άγχος μου όταν τρώμε έξω να μην έχει ακουμπήσει το φαγητό μου σε τίποτα ωμό. Όντως η πιθανότητα να κολλήσεις τοξόπλασμα από γρατζουνιά γάτας είναι μικρή γιατί το τοξόπλασμα βρίσκεται στα κόπρανα και στους ιστούς του ζώου επόμενως ο μόνος τρόπος στην περίπτωση σου θα είναι να είχε κόπρανα μολυσμένα με τοξόπλασμα στα νύχια της που είναι σπάνιο. Συνήθως η τοξοπλάσμωση κολλάει από κατανάλωση ατελώς ψημένου κρέατος και μολυσμένων λαχανικών γιατί όπως είπαμε βρίσκεται στους ιστους του ζώου και από ενασχόληση με τα κόπρανα της γάτας πχ καθάρισμα αμμολεκανης. Ειδικά αφού το έπλυνες αμέσως και έβαλες αντισηπτικό έκανες ότι μπορούσες και ότι έπρεπε! Όλα θα πάνε καλά! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου με ένα τελειομηνο υγιές μωρό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι πονας και στην καισαρικη απο κατω. Εγω τουλάχιστον πονουσα κ τις 2 φορες. Αν τ ψάξεις στο γκουγκλ πρώτες επαφες μετα από τοκετο εξηγεί ότι ο πιθανον πόνος είναι ο ίδιος κ στις δύο περιπτώσεις. Και γω ανυπομονώ. Θέλω να νιώσω όμορφα ρε παιδι μου, ότι ειμαι κ γυναίκα, χωρια το συναισθημα π φερνει η επαφή. Αμα ο γιατρός σου δώσει τ οκ πάει να πει ότι μια χαρα ειναι η μητρα σου. Εμεις πάντως καναμε την ίδια μερα που πήραμε το οκ. Σ αυτη την καισαρικη δ νιώθω πλεον κανενα πονο πουθενα. Εκτός από γυρω απο την τομη π τ νιώθω περιεργα, ξέρετε τι εννοώ. Πόνους δ εχω καθολου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...