Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @peacock τέλεια η εμπειρία σου! Με έκανες τώρα να θέλω κι εγώ τοκετό στο νερό 😅 Θα πάω σίγουρα να γνωρίσω την ομάδα σου!  Και πάλι συγχαρητήρια κορίτσι μου και να σου ζήσει ο μπέμπης 😊😊😊 Γέρος και καλότυχος να είναι κι αυτός όπως ο πρώτος σου 😊
    • Παρα πολλά!!!! Να ζητάτε έκπτωση κορίτσια! Εμένα στο embryolab μου είχαν κάνει! Άκου εκεί ο γιατρός στο χέρι! Απόδειξη και δόσεις κανονικά γίνεται. Μπράβο για τα ωάρια, πρώτα ο Θεός δεν θα χρειαστείς άλλη ωοληψια.
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι σιγά σιγά απο βδομαδα. Τωρα δ πιανω τίποτα όλες οι μέρες είναι φουλ γεμάτες. Θα μ φέρουν κ την κούνια αύριο να τη βάλουμε δίπλα στο κρεβάτι, να ξεμπερδευω κι από αυτό. Και τηβ επόμενη να τα πιασω λίγα λίγα να τ τελειώνω. Να μ μείνει μόνο η βαλίτσα να ετοιμάσω.
    • @Sotiria_94 εγω είμαι στα συν 12. Μην αγχωνεσαι δ ειναι κιλα αυτά π πηρες τωρα. Κατακράτηση υγρών είναι. Σύνολο πόσα έχεις πάρει? Πολύ γελασα με τ σαν στραπατσαρισμενο χχα @ΜαρίαΔημήτρης λογικο στις βδομαδες π είσαι. Και γω χθες και σήμερα έχω συσπασουλες όταν καθομαι. Τίποτα το τρομερό βεβαια. Άσε αυτές οι ορμόνες, με την κούραση π έχω κιολας, ο άντρας μ δουλεύει όλες τις μερες, εγώ έχω τις μικρές ολη μερα κ με έχουν τεντωσει, με τ παραμικρο με πιάνει τ παραπονο κ κλαιω μονη μου.
    • Σιγά σιγά όμως να τα κάνεις,μην πλακωθείς και τα κάνεις όλα μαζί και κουραστείς. Εγώ αύριο λέω που κάθεται ο άντρας μου να βρούμε το ρηλαξ και το πάρκοκρεβατο να τα καθαρίσουμε. Το παρκοκρεβατο θα το βάλω στο σαλόνι να έχω την μικρή εκεί την ημέρα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...