Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 11/12/2021 at 10:24 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Είναι πολύ σημαντικό να σου εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη ο γιατρός σου. Και εγώ σε ιδιωτικό θα γεννήσω πρώτα ο Θεός και συγκεκριμένα στο Ρέα. Οικονομικά δεν με παίρνει αλλά τον γιατρό δεν τον αλλάζω με τίποτα,ακόμα και σε χωράφι θα γενναγα μαζί του. Χάρη σε αυτόν έχω το πρώτο μου παιδάκι. Είναι άνθρωπος πάνω από όλα και δεν κοιτάει την τσέπη σου. 

Expand  

Ακριβώς.. Και εμείς δύσκολα θα τα βγάλουμε με τα χρήματά αλλά τον θέλω κοντά μου... Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Όλες.. Με έχει πιάσει ένας περίεργος πόνος δε θα τ έλεγα ακριβώς.. Στη μήτρα κ δεξιά κ αριστερά σα να γυμναστηκα.. Είναι μέρες τρα.. Απλά έχω απορία αν είναι σύμπτωμα η κάποιο πιάσιμο.. 

• Απαντήσεις 2.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 8:45 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια καλημέρα, είμαι πλέον 5 εβδομάδων και την Τρίτη έχω το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό. Εύχομαι σε όλες μια καλή εγκυμοσύνη, από όσα διάβασα εδώ να πω ότι έχω και εγώ αέρια, πονακια και λίγες καούρες. Καλώς σας βρήκα 😊

Expand  

Καλωσόρισες!  Με το καλό το μωράκι σου! 😊

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 8:59 ΠΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Ακριβώς.. Και εμείς δύσκολα θα τα βγάλουμε με τα χρήματά αλλά τον θέλω κοντά μου... Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Όλες.. Με έχει πιάσει ένας περίεργος πόνος δε θα τ έλεγα ακριβώς.. Στη μήτρα κ δεξιά κ αριστερά σα να γυμναστηκα.. Είναι μέρες τρα.. Απλά έχω απορία αν είναι σύμπτωμα η κάποιο πιάσιμο.. 

Expand  

Το είχα την 5η -6η εβδομάδα. Σαν να με ποναγαν οι κοιλιακοί μετά από γυμναστική.  Αλλά καλύτερα να κάνεις ένα τηλ στο γιατρό σου. 

Δημοσίευση
  στις On 11/12/2021 at 8:54 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό για την nipt. Δεν ξέρω αν λόγω ηλικίας μου πει να την κάνω. Αν και ο γιατρός μου δεν βάζει εξετάσεις χωρίς να υπάρχει κάτι που τον υποψιαζει. Θα μιλήσω μαζί του την Πέμπτη που έχω ραντεβού. Λογικά θα μου πει να το δούμε μετά την αυχενική.

Κορίτσια εσείς από πού είστε και που με το καλό θα γεννησετε? Σε δημόσιο ή ιδιωτικό?

Expand  

Κι εμένα σε ιδιωτικό είναι ο γιατρός μου, στο Μητέρα, οπότε δεν το συζήτησα πολύ. Εκεί θα γεννήσω γιατί νιώθω ασφάλεια με το γιατρό.

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 12:04 ΜΜ, ο/η Angelaki91 είπε:

Κορίτσια εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο...κοιλιτσα έχετε κανει; έχει ξεκινήσει να φουσκώνει λιγάκι; 

Expand  

Καλησπέρα κορίτσια! 

Ελπίζω να ειναι μια καλή μέρα για εσάς σήμερα! 

Να σας πω ότι πλέον δεν μπορώ να φάω φετα χαχαχαχα 

Και μένα ο γιατρός μου σε ιδιωτική κλινική κάνει τις γέννες. Θα ήθελα και εγώ να γεννήσω μαζί του γιατι τον εμπιστεύομαι και η ιδέα του Νοσοκομείου με φοβίζει πάρα πολύ όπως και ένας γιατρός που δεν με ξέρει και θα με δει ένα μήνα πριν γεννήσω. 

Η δική μου κοιλιτσα φουσκώνει και φαίνεται αρκετά πλέον, μεγαλώνουν τα δίδυμακια μου 😘

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο...κοιλιτσα έχετε κανει; έχει ξεκινήσει να φουσκώνει λιγάκι; 

Expand  

Εμένα λίγο σαν πριξιμο κάπως.. Πότε αρχίζει κ φουσκώνει περίπου? 😁

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 1:10 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Expand  

Ε σιγά σιγά ναι 🥰η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική επίσης αν έχει προηγηθει κι άλλη γεννά παιζουν πολλά ρόλο . Και εγώ ανυπομονώ να μεγαλώσει παντος 

Δημοσίευση

Expand  

Σιγά σιγά φουσκώνει ναι επίσης δεν με βολευει μπρουμυτα να κάτσω με ενοχλεί. Ευτυχώς δεν κοιμάμαι Μπρουμητα

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 1:10 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Expand  

Τι να σ πω δεν ξέρω πότε άρχισε ακριβώς γιατί είχα κοιλιτσα κ πριν και περνω και τόσα φαρμακα. Νομίζω ήδη φαινόταν την 6 εβδομάδα ότι κάτι άλλαζε στο σώμα μου. 

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 11:33 ΠΜ, ο/η Pop y είπε:

Το είχα την 5η -6η εβδομάδα. Σαν να με ποναγαν οι κοιλιακοί μετά από γυμναστική.  Αλλά καλύτερα να κάνεις ένα τηλ στο γιατρό σου. 

Expand  

Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Θα τον ρωτήσω αύριο που έχω υπέρηχο 🙏

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 1:12 ΜΜ, ο/η Dimi84 είπε:

Ε σιγά σιγά ναι 🥰η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική επίσης αν έχει προηγηθει κι άλλη γεννά παιζουν πολλά ρόλο . Και εγώ ανυπομονώ να μεγαλώσει παντος 

Expand  

Εγώ δεν είχα ποτέ κοιλίτσα μόνο όταν είχα περίοδο που πριζοταν.. Τώρα είναι λίγο σα πρισμένη από περίοδο αλλά λίγο πιο στρογγυλη 😍

Δημοσίευση

Κορίτσια θα φανώ τρελή τώρα.. Αν και αύριο έχω υπέρηχο κ θα μ λυθεί κάθε απορία αλλά ανησυχώ.. Από προχθές νιώθω πολύ καλύτερα δεν έχω αναγούλες κ σχεδόν τίποτα.. Από τη μια χαίρομαι που είμαι λίγο πιο ενεργητικη από την άλλη σκέφτομαι μήπως δε πάει κάτι καλά? Πως από τη μια μέρα στην άλλη νιώθω τόσο καλύτερα? Μέχρι προχθές έκανα εμετούς κ ήμουν χάλια.. Είμαι τελείως τρελή? 

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 3:15 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Κορίτσια θα φανώ τρελή τώρα.. Αν και αύριο έχω υπέρηχο κ θα μ λυθεί κάθε απορία αλλά ανησυχώ.. Από προχθές νιώθω πολύ καλύτερα δεν έχω αναγούλες κ σχεδόν τίποτα.. Από τη μια χαίρομαι που είμαι λίγο πιο ενεργητικη από την άλλη σκέφτομαι μήπως δε πάει κάτι καλά? Πως από τη μια μέρα στην άλλη νιώθω τόσο καλύτερα? Μέχρι προχθές έκανα εμετούς κ ήμουν χάλια.. Είμαι τελείως τρελή? 

Expand  

Όχι κορίτσι μου έτσι είναι!!! Ολα θα είναι τέλεια θα το δεις ! Είναι επειδή πλησιάζει η μέρα σου αύριο και έχεις άγχος! Επίσης κ εγώ δεν έχω εμετούς κάθε μέρα! Θετική ενέργεια όλα θα είναι υπέροχα!

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 4:25 ΜΜ, ο/η Angelaki91 είπε:

Όχι κορίτσι μου έτσι είναι!!! Ολα θα είναι τέλεια θα το δεις ! Είναι επειδή πλησιάζει η μέρα σου αύριο και έχεις άγχος! Επίσης κ εγώ δεν έχω εμετούς κάθε μέρα! Θετική ενέργεια όλα θα είναι υπέροχα!

Expand  

Δε θέλω να έχω εμετούς κ αναγούλες γτ μου ρίχνει τη διάθεση αλλά άμα δεν έχω αγχώνομαι κιόλας 😛 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. 

Δημοσίευση

Expand  

Και  εγώ έτσι είμαι από εχθές έχει σταματήσει η καουρα που είχα όλη μέρα νομίζω είναι φυσιολογικό υπάρχει το στήθος που δεν μπορώ να ακουμπήσω δέκα εβδομάδων είμαι. Συν ότι στις δυο προηγουμενες δεν είχα καν συπτωματα

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 5:01 ΜΜ, ο/η Dimi84 είπε:

Και  εγώ έτσι είμαι από εχθές έχει σταματήσει η καουρα που είχα όλη μέρα νομίζω είναι φυσιολογικό υπάρχει το στήθος που δεν μπορώ να ακουμπήσω δέκα εβδομάδων είμαι. Συν ότι στις δυο προηγουμενες δεν είχα καν συπτωματα

Expand  

Ναι κ εγώ το στήθος το έχω ακόμα κ πονάει πολύ κ η μέση μ σήμερα.. Έτσι απλά σε άγχος να βρισκομαι είμαι εγώ 😛

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 5:15 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Ναι κ εγώ το στήθος το έχω ακόμα κ πονάει πολύ κ η μέση μ σήμερα.. Έτσι απλά σε άγχος να βρισκομαι είμαι εγώ 😛

Expand  

Είναι απόλυτα λογικό. Όταν πας τουαλέτα για τσίσα δεν έχεις άγχος στο σκουπισμα είναι το στάνταρ τις πρωτες εβδομάδες αυτο😀

Δημοσίευση

Expand  

Έχω ταυτιστεί! Κι εγώ εδώ και 4 μέρες δεν έχω αναγούλες, σχεδόν καθόλου και είχα αναστατωθεί πάλι ότι κάτι δεν πάει καλά. Για να νιώσω περίεργα πρέπει να είμαι πολλές ώρες νηστική ή να φάω όπως να'ναι πχ τώρα που έφαγα γαλακτομπούρεκο (που ήταν μια υπερβολή). Θα δούμε αύριο κι εμείς στον υπέρηχο! Πραγματικά όμως κι εγώ δε μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλύτερο να μην είμαι καλά ώστε να νιώθω ότι όλα πάνε καλά ή να είμαι καλά και να αγχώνομαι!

Επίσης, επειδή ήταν πάντα πάρα πολύ σφιχτή και επίπεδη η κοιλιά μου φαίνεται η κοιλίτσα και μου το έχουν σχολιάσει και οι άλλοι και χαίρομαι. Ίσα ίσα σαν πρήξιμο κι εμένα. Σα να είχα πιει πολλές μπύρες και να μην είχα πάει τουαλέτα 😂 Το στήθος μου ήταν πάντα πολύ μικρό και τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά και με πονάει τα πρωινά όταν ξυπνάω για κάποια ώρα. Την υπόλοιπη μέρα είναι οκ.

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 5:41 ΜΜ, ο/η MyNa είπε:

Έχω ταυτιστεί! Κι εγώ εδώ και 4 μέρες δεν έχω αναγούλες, σχεδόν καθόλου και είχα αναστατωθεί πάλι ότι κάτι δεν πάει καλά. Για να νιώσω περίεργα πρέπει να είμαι πολλές ώρες νηστική ή να φάω όπως να'ναι πχ τώρα που έφαγα γαλακτομπούρεκο (που ήταν μια υπερβολή). Θα δούμε αύριο κι εμείς στον υπέρηχο! Πραγματικά όμως κι εγώ δε μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλύτερο να μην είμαι καλά ώστε να νιώθω ότι όλα πάνε καλά ή να είμαι καλά και να αγχώνομαι!

Επίσης, επειδή ήταν πάντα πάρα πολύ σφιχτή και επίπεδη η κοιλιά μου φαίνεται η κοιλίτσα και μου το έχουν σχολιάσει και οι άλλοι και χαίρομαι. Ίσα ίσα σαν πρήξιμο κι εμένα. Σα να είχα πιει πολλές μπύρες και να μην είχα πάει τουαλέτα 😂 Το στήθος μου ήταν πάντα πολύ μικρό και τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά και με πονάει τα πρωινά όταν ξυπνάω για κάποια ώρα. Την υπόλοιπη μέρα είναι οκ.

Expand  

Χαχαχαχα τι να πω? Ότι χαίρομαι που δεν είμαι τρελη? 😛 Ίσως έχουν σταθεροποιηθει κάπως οι ορμόνες μας ή τις συνηθίσαμε.. Αντε να τα δούμε κ αύριο να μας φύγει κάθε κακία σκέψη.. Κ εμενα κάπως έτσι.. Αλλά το στήθος πονάει όλη μέρα.. Και τώρα που έχω ώρα να βάλω κάτι στο στόμα μ άρχισε κάπως η καουρα.. Για τη συχνοουρια δε το συζητάω.. Ευτυχώς βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις γιατί νόμιζα θα έχω καμία ουρολοιμωξη.. Εύχομαι όλα καλά αύριο για τον υπέρηχο.. Τι ώρα τον έχεις? 

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 5:56 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Χαχαχαχα τι να πω? Ότι χαίρομαι που δεν είμαι τρελη? 😛 Ίσως έχουν σταθεροποιηθει κάπως οι ορμόνες μας ή τις συνηθίσαμε.. Αντε να τα δούμε κ αύριο να μας φύγει κάθε κακία σκέψη.. Κ εμενα κάπως έτσι.. Αλλά το στήθος πονάει όλη μέρα.. Και τώρα που έχω ώρα να βάλω κάτι στο στόμα μ άρχισε κάπως η καουρα.. Για τη συχνοουρια δε το συζητάω.. Ευτυχώς βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις γιατί νόμιζα θα έχω καμία ουρολοιμωξη.. Εύχομαι όλα καλά αύριο για τον υπέρηχο.. Τι ώρα τον έχεις? 

Expand  

6 έχω αύριο! Εσύ;

Να σου πω εμένα έχουν βγει μέτριες οι εξετάσεις μου και θα τις συζητήσουμε αύριο. Έχει πέσει πάρα πολύ η TSH μου (μου είπαν ότι συμβαίνει στο 1ο τρίμηνο σε ορισμένες γυναίκες), είναι οριακος ο αιματοκρίτης μου και είχα και μικροοργανισμους στα ουρα και αν και δεν έχω κανένα σύμπτωμα ουρολοιμωξης φαντάζομαι θα μου πει να το ψάξουμε. Βέβαια πιστεύω ότι το επηρεάζει και το ότι δεν πίνω καθόλου νερό γιατί μου επιδεινώνει τις ναυτιες, σε σημείο που δεν ειχα καν ούρα να πάω τουαλέτα. Τώρα που είμαι καλύτερα προσπαθώ να πίνω πιο πολύ και παρατήρησα ότι όντως πηγαίνω πολύ πιο συχνά τουαλέτα σε σχέση με πριν. Είχα ξανακάνει όλο το πακέτο εξετάσεων ακριβώς πριν μείνω έγκυος, οπότε βλέπουμε και τη διαφορά. 

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 6:07 ΜΜ, ο/η MyNa είπε:

6 έχω αύριο! Εσύ;

Να σου πω εμένα έχουν βγει μέτριες οι εξετάσεις μου και θα τις συζητήσουμε αύριο. Έχει πέσει πάρα πολύ η TSH μου (μου είπαν ότι συμβαίνει στο 1ο τρίμηνο σε ορισμένες γυναίκες), είναι οριακος ο αιματοκρίτης μου και είχα και μικροοργανισμους στα ουρα και αν και δεν έχω κανένα σύμπτωμα ουρολοιμωξης φαντάζομαι θα μου πει να το ψάξουμε. Βέβαια πιστεύω ότι το επηρεάζει και το ότι δεν πίνω καθόλου νερό γιατί μου επιδεινώνει τις ναυτιες, σε σημείο που δεν ειχα καν ούρα να πάω τουαλέτα. Τώρα που είμαι καλύτερα προσπαθώ να πίνω πιο πολύ και παρατήρησα ότι όντως πηγαίνω πολύ πιο συχνά τουαλέτα σε σχέση με πριν. Είχα ξανακάνει όλο το πακέτο εξετάσεων ακριβώς πριν μείνω έγκυος, οπότε βλέπουμε και τη διαφορά. 

Expand  

Ναι πιστεύω ότι όταν πίνεις νερό σίγουρα βοηθάει να διώξει τοξίνες κλπ.. Εγώ από πριν ήμουν λίγο κατρουλου κ τώρα έχει πάρα γίνει.. Εμένα στις εξετάσεις μ βγήκε ανεβασμένος ο θυρεοειδής μου κ μου άλλαξε χάπια 😏..  Εγώ έχω 12 το πρωί υπέρηχο.. Κ το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι θα μ κάνει ενδοκολπικό κ πονάει γενικά αυτές οι μέρες η μήτρα μ, δε θέλω καθόλου 🙄

Δημοσίευση
  στις On 12/12/2021 at 2:38 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Εγώ δεν είχα ποτέ κοιλίτσα μόνο όταν είχα περίοδο που πριζοταν.. Τώρα είναι λίγο σα πρισμένη από περίοδο αλλά λίγο πιο στρογγυλη 😍

Expand  

Αυτό ακριβώς και νιώθεις οτι ειναι σκληρή μέσα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...