Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μονοχωριακη μονοαμνιακη κύηση


Nastamt

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες διδύμων...θα ήθελα να ξεκινήσω την ιστορία της κύησης μας απο την αρχή μέχρι την 7 εβδομάδα νομίζαμε ότι έχουμε ένα μωράκι μετά μας ξεγέλασε στον πρώτο υπέρηχο του γιατρού από την κοιλιά είδαμε ότι είναι δυο τρελαθηκαμε με τον σύζυγό γιατί δεν είχαμε ιστορικό κανένας στην οικογένεια του και ήταν φυσιολογική η σύλληψη ( οπότε πίστευα από την αρχή ότι ήταν δώρο θεού αυτά τα μωράκια)..ήρθε η ώρα να κάνουμε του πρώτου επιπέδου γύρω στην 12-13  εβδομάδα και όλα κύλησαν ομαλά και αφήσαμε σαν εκκρεμότητα επειδή είναι στον ίδιο σακο να δούμε αν υπάρχει διαχωριστική μεμβράνη. Δυστυχώς την επόμενη εβδομάδα μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει μεμβράνη διαχωριστική μεταξύ των εμβρύων και μας ανέλυσε όλους τους πιθανούς κινδύνους για τα μωρά και την κύηση που είναι πολλοί. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια γυναίκα που να αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση και να ξεκινήσει μια συζήτηση ώστε να χαλαρώσω και εγώ λίγο...έχω ψάξει πολύ internet επιστημονικα άρθρα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από την ώρα που μου το ανέφερε η μαιευτήρας γυναικολόγος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου! Εμείς περιμένουμε 3δυμα μονοχωριακα τριαμνικα κ εμεις από φυσιολογική σύλληψη..το ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο σου γράφω όμως για να σου δώσω κουράγιο κ δύναμη!Οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να σου λένε τους κινδύνους κ ίσως να σου τους λένε σε κάθε ραντεβού! Εσείς όμως θα πηγαίνετε βήμα βήμα!

Να ειστε καλά με τον σύντροφο σου, να σκέφτεσαι θετικά, να σκέφτεσαι αυτό που είπες ότι είναι δώρο Θεού και όλα θα πάνε καλά! Κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε μια ανάσα και πίστεψε σε αυτό το θαύμα!

Όπως για εσάς έτσι κ για εμας κάθε ραντεβού είναι κ ένας σταθμός που θα τον περνάτε κ ολα θα πάνε καλά!

Τίποτα δεν είναι καθορισμένο και σε καμία κύηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...