Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ρε τι πάθαμε χαχαχαχχ από το πουθενά. ...στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια πράγματα... τέλοςπαντων υπομονη και θα περάσει ...καμπύλη σε έβαλε ξανά να κάνεις ;ένιωθες ατονία γενικά όταν τηρουσες το διατροφολόγιο;
    • Αχ κορίτσι σε σκεφτόμουν σήμερα να ξέρεις! 💖 Ήθελα να απαντήσω στο τελευταίο ποστ σου που ήσουν 38+1 και να που σχεδόν έφτασες να γέννας 🥰🥰🥰 Πολύ καλό σημάδι ότι έχει αρχίσει να κατεβαίνει η μικρή σου 🙏🏻 κοίτα κι εγώ ελάχιστες, αμελητέες και ακονονιστες συσπάσεις είχα κι απ' τη μια μέρα στην άλλη φτου και βγήκε ο μπέμπης 😅 οπότε μη λες μεγάλες κουβέντες 😅 θυμάμαι τον γιατρό μου που του έστειλα την επόμενη του ραντεβού μας και μου έλεγε ότι μάλλον έχω ίωση 🤣🤣🤣 ούτε αυτός δε το πίστευε ότι γεννάω !  Συζητήσατε καθόλου για το πλάνο πρόκλησης; Σου έδωσε κάποια εικόνα αν θα κάνετε πρόκληση με "φυσικές" μεθόδους πρώτα και μετά με κάποια φαρμακευτική αγωγή; Για πες μας ♥️♥️ Αχ με το καλό κορίτσι μου, είσαι πολύ κοντά στο να γνωρίσεις την κορούλα σου 💓🫂  
    • Κορίτσια μου, τι κάνετε;;;  Δε μου αρέσει που έχει πέσει τόση ησυχία στο θεματάκι μας, αλλά ξέρω ότι είστε πλήρως απασχολημένες με τα θαυματάκια σας! Για να σας κάνω κι εγώ ένα μίνι update, έχω φτάσει αισίως 39+1 σήμερα. Πλησιάζω... Η μπεμπού μου βέβαια δε φαίνεται να θέλει να βγει. Έχω ελάχιστες συσπάσεις κι αυτ΄ες μόνο βράδυ. Χθες μου έκανε πάλι κολπική εξέταση και είπε ότι έχει κατέβει σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα...πάλι καλά γιατί έχω ρίξει άπειρο περπάτημα. Συμφωνήσαμε ότι αν δεν μέχρι τότε, θα μπω Παρασκευ΄η βράδυ με πρόκληση. Αναμένουμε λοιπόν!🥰
    • Να είσαι καλά! Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει αυτή η ιστορία. Εμένα προς το τέλος μου είχε γίνει λίγο εμμονή γιατί με έβαζε και να μετράω 3 φορές τη μέρα και είχε γίνει το δαχτυλακι μου σουρωτηρι. Σε όλες τις μετρήσεις μόνο μια φορά είχα πανω από 90 τη δεύτερη ώρα που είχα φάει πίτσα και μετά πάβλοβα, είπα να το ρίξω έξω και έφαγα μόνο υδατάνθρακες! Αλλά μετά απο τέτοιο γεύμα είσαι πιο επιρρεπής σε ακόμα χαμηλότερη τιμή γλυκόζης αργότερα μέσα στη μέρα για αυτό δε θες να κάνεις μεγάλες αιχμές στη γλυκόζη. Και όταν λέω μικρά και συχνά γεύματα, θυμάμαι έφτιαχνα ένα τοστ με ψωμι ολικής, τυρί με χαμηλά λιπαρά και ντομάτα και έτρωγα μισό όταν ξυπνούσα το πρωί και το άλλο μισό σε δύο ώρες. Τόσο μικρά γεύματα! Δηλαδή κοροϊδία έλεγα καλύτερα να μη φάω καθόλου, μόλις μου άνοιγε η όρεξη έπρεπε να σταματήσω. Παρεπιπτόντως εγώ πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη και με μάλωνε ο γυναικολόγος μου αλλά τι να κάνω η υπογλυκαιμία με έκανε να πεινάω, δεν είναι δικαιολογία, όντως! 😅 Οπότε ίσως και για αυτο μου είχε βάλει ο ενδοκρινολόγος μικρές ποσότητες δεν θυμάμαι αν είχε παίξει ρόλο αλλά μάλλον. Ξεκίνησα 61 και έκλεισα στα 80 στις 39 εβδομάδες και έτρωγα πάρα πολύ υγιεινά, ελάχιστες ατασθαλίες αλλά σίγουρα περισσότερο από όσο όριζε το διαιτολογιο. 😬 Το μωρό δεν επηρεάστηκε ποτέ, στις μετρήσεις ήταν πάντα τέλειο και γεννήθηκε 3760g στις 39+1.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...