Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποξεση και εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια μου! 

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο μετά από αποξεση παλινδρομη 8 εβδομάδον! Πονάει η καρδιά μου! Έχω είδη ένα παιδάκι να πω! Ήθελα να σας ρωτήσω μετά από πόσο καιρό πιάσατε μετά από τέτοια εμπειρία! 

Ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη σε όλες! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η ΙωάνναΣ. είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια μου! 

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο μετά από αποξεση παλινδρομη 8 εβδομάδον! Πονάει η καρδιά μου! Έχω είδη ένα παιδάκι να πω! Ήθελα να σας ρωτήσω μετά από πόσο καιρό πιάσατε μετά από τέτοια εμπειρία! 

Ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη σε όλες! 

Καλημέρα. Περαστικά σου και καλή ανάρρωση. Εγώ μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος. Όμως τρεις μήνες άφησα να περάσουν μέρα από σύσταση της γιατρού μου, δύο μήνες είχα μια μικρή ορμονική διαταραχή και μετά σχεδόν αμέσως.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η ΙωάνναΣ. είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια μου! 

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο μετά από αποξεση παλινδρομη 8 εβδομάδον! Πονάει η καρδιά μου! Έχω είδη ένα παιδάκι να πω! Ήθελα να σας ρωτήσω μετά από πόσο καιρό πιάσατε μετά από τέτοια εμπειρία! 

Ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη σε όλες! 

Να πω ότι δε σε νιωθω... παρόλο που έχουμε τα παιδάκια μας και μας δίνουν τόση δύναμη δεν παύει να πονάει. 

Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος.  Πριν ένα μήνα 27.09 είχα κάνει και εγώ αποξεση στην 7η εβδομάδα.  (Μία ιστορία από μόνη της γιατί ήμουν σε δίδυμα το ένα με αποξεση το άλλο από μόνο του) 

 

Πλέον πατάω στα πόδια μου . Εγώ πήρα κατευθείαν το οκ απ την γιατρό γιατί η αποξεση στην ουσία ήταν σα να μην είχε γίνει (δεν καθάρισαν καλά) μέσα στην ατυχία μου είχα και λιγακι τύχη.  

Κάνουμε ελεύθερο απ την ημερα του οκ . 

Και περιμένω να έρθει περίοδος ώστε να ξεκινήσω την δευτερη εξωσωματική. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα και λυπάμαι πολύ για ότι σου συνεβει. Εμένα μετά την αποξεση μου είπε να αφήσω αρχικά 6 μήνες αλλά μετά από μια σειρά εξετάσεων μου έδωσε το οκ στους 3. Είναι ο τρίτος μήνας προσπαθειας και ακόμη δεν τα καταφέραμε θα δείξει σε 15 μέρες. Παντως λένε ότι έρχεται σύντομα. 

Δημοσίευση
στις On 28/10/2021 at 3:37 ΜΜ, ο/η ΙωάνναΣ. είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια μου! 

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο μετά από αποξεση παλινδρομη 8 εβδομάδον! Πονάει η καρδιά μου! Έχω είδη ένα παιδάκι να πω! Ήθελα να σας ρωτήσω μετά από πόσο καιρό πιάσατε μετά από τέτοια εμπειρία! 

Ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη σε όλες! 

το περασα και εγω την πρωτη φορα το 2012 και εμεινα εγκυος μετα απο 7 μηνες απο την αποβολη αλλα ουσιαστικα στους 3 μηνες προσπαθειων.. τωρα με τον νυν συζυγο περασα παλι παλινδρομη με αποξεση στις 19/5..αφησαμε 3 μηνες βαση οδηγιων γιατρου και αυτος ηταν ο 2ος μηνας προσπαθειας αλλα μετα απο 3 μερες καθυστερηση ηρθε σημερα με λιγο αιμα και λιγα πονακια..λογικα αυριο θα ερθει κανονικα.. λενε μετα απο αποξεση μενεις πιο ευκολα.. βεβαια εγω ειμαι και 38 χρονων.. απο την μια στεναχωρηθηκα απο την αλλη λεω καλυτερα γιατι πηγα για υπερηχο στηθους προλιπτηκα γιατι μου ειπε η γιατρος καλο θα ηταν να το κανω τωρα πριν μεινω εγκυος και να ξερουμε οτι ολα μια χαρα ειναι γενικα.. το παπ τεστ βγηκε καθαρο η μητρα μια χαρα ολα καλα αλλα παιδι αφαντο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...