Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χοριακη και τεστ...

Angelaki91

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angelaki91 είπε:

Κοπέλα μου να είσαι καλά!!!! Βγήκανε 577,61 !!!!! Καλό μου ακούγεται ο διπλασιασμός έγινε απ ότι καταλαβαίνω!!!! ❤❤❤❤

αααααααααα!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!! μπραβοοοοοοο!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉 

εχεις 2 διπλασιασμους!!!! το 101 έγινε 202 και το 202 εχει υπερδιπλασιαστει!!!!!! νομιζω ανα 48-72 ωρες διπλασιαζεται η χοριακη!!!!!!! (μιλα με το γιατρο σου για σιγουρια εννοειται...)

τελεια νεα!!!!!!! 😁😁😁 συγχαρητηρια!! ολα πανε περιφημα!! ευχομαι ετσι να πανε μεχρι να εχεις το μωρακι σας αγκαλια!!! 🙏🙏🙏👶💖💖💖

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αααααααααα!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!! μπραβοοοοοοο!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉 

εχεις 2 διπλασιασμους!!!! το 101 έγινε 202 και το 202 εχει υπερδιπλασιαστει!!!!!! νομιζω ανα 48-72 ωρες διπλασιαζεται η χοριακη!!!!!!! (μιλα με το γιατρο σου για σιγουρια εννοειται...)

τελεια νεα!!!!!!! 😁😁😁 συγχαρητηρια!! ολα πανε περιφημα!! ευχομαι ετσι να πανε μεχρι να εχεις το μωρακι σας αγκαλια!!! 🙏🙏🙏👶💖💖💖

Εννοείται περιμένω να μου απαντήσει !!!!! Και εγώ έτσι το κατάλαβα ότι έχω 2 διπλασιασμός όπως πρέπει κ παραπανω!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου και σε εσένα ότι μα ότι επιθυμείς!!!! Όλες σας, σας ευχαριστώ!!!! ❤❤❤

στις On 2/11/2021 at 1:18 ΜΜ, ο/η Angelaki91 είπε:

Κοπέλα μου να είσαι καλά!!!! Βγήκανε 577,61 !!!!! Καλό μου ακούγεται ο διπλασιασμός έγινε απ ότι καταλαβαίνω!!!! ❤❤❤❤

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου ! Φανταστική η χοριακη σου! Τι σου είπε ο γιατρός σου; Θα κανεις κ άλλη ή κλείσατε ραντεβου για υπέρηχο;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου ! Φανταστική η χοριακη σου! Τι σου είπε ο γιατρός σου; Θα κανεις κ άλλη ή κλείσατε ραντεβου για υπέρηχο;

Να σαι καλά κορίτσι μου κ εγώ έτσι πιστεύω! Είναι καλυμμένος δεν χρειάζεται άλλη λέει, μου έκλεισε υπέρηχο για την άλλη Τετάρτη!!! Εσυ;;; όλα καλα ; ❤

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου κ εγώ έτσι πιστεύω! Είναι καλυμμένος δεν χρειάζεται άλλη λέει, μου έκλεισε υπέρηχο για την άλλη Τετάρτη!!! Εσυ;;; όλα καλα ; ❤

Ναι!πηγαμε για υπέρηχο σήμερα κ είδαμε σάκο κ μια μικρή λευκή βουλιτσα που είναι το Μωρακι μας. Την άλλη τεταρτη θα πεταχτώ για έναν γρήγορο υπέρηχο, αλλά κανονικό ραντεβου έχω σε 2 βδομαδες πάλι για να ακούσουμε καρδούλα, πρώτα ο θεός. 🥰🥰

στις πριν 24 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Ναι!πηγαμε για υπέρηχο σήμερα κ είδαμε σάκο κ μια μικρή λευκή βουλιτσα που είναι το Μωρακι μας. Την άλλη τεταρτη θα πεταχτώ για έναν γρήγορο υπέρηχο, αλλά κανονικό ραντεβου έχω σε 2 βδομαδες πάλι για να ακούσουμε καρδούλα, πρώτα ο θεός. 🥰🥰

Αντε κορίτσι μου τελεια με το καλό!!!! Να ακούσετε καρδούλα και να ξετρελαθείτε! Μαζί είμαστε εεεε;;; την άλλη Τετάρτη!!! ❤ εχω λίγο άγχος αλλά οκ...!!!!! Πιστεύω όλα καλα ! 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Αντε κορίτσι μου τελεια με το καλό!!!! Να ακούσετε καρδούλα και να ξετρελαθείτε! Μαζί είμαστε εεεε;;; την άλλη Τετάρτη!!! ❤ εχω λίγο άγχος αλλά οκ...!!!!! Πιστεύω όλα καλα ! 

Καρδούλα σε δυο βδομαδες 🥰🥰 την άλλη βδομάδα απλά θα μεγαλώσει λιγο περισσότερο η βουλιτσα μας. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα .. ειδικά αν έχεις ταλαιπωρηθεί και λιγο για να τα καταφερεις!  Να το χαρείτε!!

στις On 2/11/2021 at 1:18 ΜΜ, ο/η Angelaki91 είπε:

Συγχαρητήρια ξανά σου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια κ να κρατήσεις το μωράκι σου σε 9 μηνες ❤️❤️❤️

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Συγχαρητήρια ξανά σου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια κ να κρατήσεις το μωράκι σου σε 9 μηνες ❤️❤️❤️

Να είστε καλά το εύχομαι!!! ❤❤❤❤

• 4 weeks later...

εγώ είχα 2300 χθές και μου είπε η γιατρός επανάληψη την Δευτερα...δεν με βάζει να κάνω ακριβώς σε 2 μέρες αλλά μου λέει ότι είναι ευχαριστημένη 

στις On 27/11/2021 at 11:23 ΠΜ, ο/η LAMB12 είπε:

εγώ είχα 2300 χθές και μου είπε η γιατρός επανάληψη την Δευτερα...δεν με βάζει να κάνω ακριβώς σε 2 μέρες αλλά μου λέει ότι είναι ευχαριστημένη 

Καλησπερα κορίτσια να σας πω αυτό που με τρώει έχω κύκλο 30 ημερών περίπου αδιαθέτησα 8 Νοεμβρίου κ από προχτές ειχα λίγο αίμα κ εκανα μια χοριακη κ βγήκα <2,30mIU/ mL τι συμβαίνει ξέρεις κάποια κοπέλα;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Despoin είπε:

Καλησπερα κορίτσια να σας πω αυτό που με τρώει έχω κύκλο 30 ημερών περίπου αδιαθέτησα 8 Νοεμβρίου κ από προχτές ειχα λίγο αίμα κ εκανα μια χοριακη κ βγήκα <2,30mIU/ mL τι συμβαίνει ξέρεις κάποια κοπέλα;

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ θα σου έλεγα να κάνεις άλλη μια σε 2 μερούλες!!! Ελπίζω να είναι θετική την επόμενη φορά!!!

στις On 29/10/2021 at 3:11 ΜΜ, ο/η Angelaki91 είπε:

Κορίτσια γενικά έχω κύκλο 28-31 πλέον και 28η ημέρα θα ήταν αύριο...η χοριακη βγηκε 101,22 ελπίζω να είναι καλή!!!!!!!! 

Μάλλον μπέρδεψαν τα δείγματα αίματος έχει τύχει σε γνωστή μου χαχαχαχααχχα να τους πάρεις τηλέφωνο να τους τα ψάλλεις.. Δύο. Θετικότατα τεστ και λάθος δεν γίνεται λέω και εγώ... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...