Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! νέο μέλος αλλά εχω εδω και καιρο διαβασει πολλά ποστ σας. 

Θελω να κανω την αποπειρα μου αυτο το μηνα (πρωτη φορα δλδ εξωσωματικη) σε μια εβδομαδα λογικα και σημερα ξεκινησα να ψαχνω τα φαρμακα για τη διεγερση. μου εχει γραψει ο γιατρος puregon 900 x 2 τα οποια δυσκολεύομαι πολυ να βρω και τα θέλω αμεσα. περιμενω αυριο το πρωι απο ενα φαρμακειο που μου ειπε βλεπει ενα στην αποθηκη και περιμενω αλλο ενα. εψαξα φυσικα σε πολλα φαρμακεια αλλα κανενας δε μου εδινε χρονικο οριζοντα ποτε θα τα παραλαβω. 

εχω δυο ερωτησεις αν μπορείτε να με βοηθησετε. 

ο γιατρος δε μου ανεφερε τιποτα για πενα με το puregon. γινονται μονο με πενα ? και λιγο που γουγκλαρα βρισκω μονο  βιντεο με πενα κλπ. να ρωταγα τον γιατρο? γνωριζει καμια τιμη και αν ειναι ευκολο να την προμηθευτει κανεις εννοω αμεσα? 

ευχαριστω πολυ και καλή μας επιτυχια!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Maxim1982 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! νέο μέλος αλλά εχω εδω και καιρο διαβασει πολλά ποστ σας. 

Θελω να κανω την αποπειρα μου αυτο το μηνα (πρωτη φορα δλδ εξωσωματικη) σε μια εβδομαδα λογικα και σημερα ξεκινησα να ψαχνω τα φαρμακα για τη διεγερση. μου εχει γραψει ο γιατρος puregon 900 x 2 τα οποια δυσκολεύομαι πολυ να βρω και τα θέλω αμεσα. περιμενω αυριο το πρωι απο ενα φαρμακειο που μου ειπε βλεπει ενα στην αποθηκη και περιμενω αλλο ενα. εψαξα φυσικα σε πολλα φαρμακεια αλλα κανενας δε μου εδινε χρονικο οριζοντα ποτε θα τα παραλαβω. 

εχω δυο ερωτησεις αν μπορείτε να με βοηθησετε. 

ο γιατρος δε μου ανεφερε τιποτα για πενα με το puregon. γινονται μονο με πενα ? και λιγο που γουγκλαρα βρισκω μονο  βιντεο με πενα κλπ. να ρωταγα τον γιατρο? γνωριζει καμια τιμη και αν ειναι ευκολο να την προμηθευτει κανεις εννοω αμεσα? 

ευχαριστω πολυ και καλή μας επιτυχια!

Καλημέρα κορίτσι μου. Καλή αρχή σου εύχομαι!!! Υπάρχουν φαρμακεία στην Αθήνα που φέρνουν γρήγορα τα φάρμακα...στο δικό μου τα βρήκε σε μια ημέρα...αν δεν τα βρίσκεις και είσαι από Αθήνα μου λες να σου πω.... Τώρα η puregon γίνεται μόνο με την δική της πένα...άρα πρέπει να ζητήσεις από πριν στο φαρμακείο να έχει και την πένα... αλλιώς δεν θα μπορείς να την βρεις εύκολα και φυσικά δεν θα μπορείς να την κάνεις την ένεση.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Δημοσίευση
στις On 20/10/2021 at 8:20 ΠΜ, ο/η kk88 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Καλή αρχή σου εύχομαι!!! Υπάρχουν φαρμακεία στην Αθήνα που φέρνουν γρήγορα τα φάρμακα...στο δικό μου τα βρήκε σε μια ημέρα...αν δεν τα βρίσκεις και είσαι από Αθήνα μου λες να σου πω.... Τώρα η puregon γίνεται μόνο με την δική της πένα...άρα πρέπει να ζητήσεις από πριν στο φαρμακείο να έχει και την πένα... αλλιώς δεν θα μπορείς να την βρεις εύκολα και φυσικά δεν θα μπορείς να την κάνεις την ένεση.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καλησπέρα να σαι καλα. τελικα τα βρηκα δοξα τω θεω και μου δωσανε 2 πενες χωρις χρεωση. μαλλον πλεον ετσι δινονται αν καταλαβα σωστα. Επισης αδιαθετησα σημερα 4 ημερες νωριτερα οποτε αυριο ξεκιναω τη διεγερση. fingers crossed!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αν κ είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου και θα έρθει, αν σε κάνει ν νιώθεις καλύτερα γιατί δεν βλέπετε για μια σπερματέγχυση; Το λέω γιατί εγώ στο μυαλό μου το έχω πολύ απλό και εύκολο, γι αυτό είχα ετοιμαστεί να κάνω κιόλας…ωστόσο είναι το κάτι παραπάνω που θα μπορούσες να κάνεις τώρα.
    • Σε νιώθω κορίτσι μου λυπάμαι που πάλι απογοητευτηκες.... Εγω πλέον έχω επαναπωθεσει τις ελπίδες μου σε εξωσωματική και πάλι συνεχίζω να φοβάμαι για το αποτέλεσμα λόγο  χαμηλης ΑΜΗ... εσύ όμως έχεις ήδη δύο εγκυμοσύνες αν θυμάμαι καλά άρα μένεις... Απλώς σίγουρα η ΑΜΗ που πέφτει δεν βοηθάει είναι να πετύχεις το ένα κ καλό ωάριο και όλες οι συνθήκες να είναι ιδανικές...Εύχομαι όμως να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις..  
    • @Maria98 εγω λογικα θα τ πάω οσο κ τις άλλες. Μόλις ξεκίνησαν να τρώνε 3 γεύματα τη μερα 8 μηνων δηλαδη αποθηλασα. Οσο για το μαρσιπο ε δ θα έχει θέμα πιστευω. Και μεις στις 25 έχουμε γιατρό που σαραντιζουμε. @Sotiria_94 σήμερα μ ήρθε ειδοποίηση ότι ήρθε αλλα δ τ πηρς ακομα. Όταν τον χρησιμοποιήσω θα σας πω. @Kn1 πολυ βασικο να σ ταιριάξει ο παιδίατρος. Χαίρομαι που σου αρεσε!
    • Κορίτσια καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα. ΄Ήρθε και σε εμένα η περίοδος για ακόμα μια φορά. Γιατί βρε κορίτσια μας παιδεύει τόσο;; Έχω πέσει πολυ ψυχολογικά απο την ώρα που το ανακάλυψα. Έχω αρχίσει και εξαντλούμαι σιγά σιγα... δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα υπομονής. Κλείσαμε ένα χρόνο προσπαθειών.. η ΑΜΗ θα έχει πέσει κ άλλο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. τα περιθώρια στενεύουν.  
    • @Nerina λοιπόν κορίτσι μου θα σου πω τη δική μου ιστορία μήπως και λίγο σου δώσω κουράγιο. Ήμουν από μικρή ένα παιδί πολύ παιδί όμως, τελείως άβγαλτο και πολύ αγαθό. Μυαλό για αγόρια και σχέσεις και τέτοια ούτε καν.. λουλουδάκια και μελισσούλες εγώ! 😄 Για να μην τα πολυλογώ, στα 25 υπό πίεση κολλητής ότι τα χρόνια μου περνούν και εγώ ακόμη τπτ, μου γνωρίζει ένα τύπο. Δεν τον ήθελα από την αρχή, κάτι δεν μου άρεσε. Και το ένστικτο πάντα βγαίνει αλάθητο. Παρόλα αυτά τα φτιάχνω μαζί του και προχωράμε.. εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν από τότε να κάνω οικογένεια με έναν σωστό άνθρωπο και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρεθεί ένας "σωστός" άνθρωπος για οικογένεια. Η περίπτωση δύσκολη. Αν και με 8 χρόνια διαφορά είχα να κάνω με έναν άνθρωπο κολλημένο στην κυριολεξία στο μπαμπά του. Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και αυτός μεγάλωσε με το μπαμπά. Ο τύπος ήταν πιο μπαμπάκιας πεθαίνεις. Τα έλεγε όλα στο μπαμπά και ο μπαμπάς έκανε κουμάντο στη σχέση μας. Εγώ άργησα δυστυχώς να το καταλάβω γιατί όπως είπα και πριν, πρώτη σχέση, άβγαλτη τελείως. Τον αρραβωνιάστηκα. Πήραμε και βέρες και χρυσαφικά. Αρραβώνας κανονικός.  Μάϊο ο αρραβώνας, Αύγουστο διακοπές Κρήτη με τον αδερφό και τη νύφη μου για ένα γάμο ξαδέρφου μας. Καταλήξαμε ένα βήμα πριν ο αδερφός μου τον ρίξει στο λιμάνι του Ηρακλείου να τον φάνε τα ψάρια. 😄 Οι χειρότερες διακοπές της ζωής μου, έκλαιγα σχεδόν όλη μέρα. Ο τύπος ψυχάκιας και άρρωστος με το μπαμπά και γενικά με πολλά ψυχολογικά. Επιστρέφουμε και εγώ είμαι με το ένα πόδι στην πόρτα. Παιδί επαρχίας άλλωστε φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος και πως θα κάνω ρεζίλι την οικογένεια μου.. αποτέλεσμα αυτού.. να πιεστώ τόσο πολύ ψυχολογικά που μου γύρισε σε ψυχοσωματικό και κατέληξα σε ουρολόγο και ειδικό ουρολόγο ακράτειας γιατί κατούραγα πάνω μου στην κυριολεξία.  Η διάγνωση του γιατρού.. δεν έχω απολύτως τπτ, είμαι υγιείς, απλά θα πρέπει να αποβάλω από τη ζωή μου τους τοξικούς ανθρώπους... και έτσι έκανα.. μίλησα στους γονείς μου και χώρισα. Στο χωριό κλασικά έγινε σούσουρο.. μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος για να ασχοληθούν μετά από μένα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που έφυγα.. απλά σκέφτομαι πολλές φορές πως αν είχα μείνει έγκυος από αυτόν θα το κρατούσα, ίσως έτσι να μην γάνιαζα τώρα με εξωσωματικές και τέτοια μιας και ο τωρινός μου σύζυγος "δεν μπορεί να κάνει παιδιά".
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...