Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω πολύ ευχάριστα νέα! Μετά από πονάκια και μία μέρα κιόλας καθυστέρησης , έκανα δυο τεστ και βγήκαν θετικά!
Την 3η μέρα καθυστέρησης έκανα την πρώτη μου χοριακή και βγήκε 3003! 
Μετά από επικοινωνία με την γιατρό, έκανα μετά από 3 ημέρες (6η μέρα καθυστέρησης) άλλη μία και βγήκε 8146! Σε όσες μανούλες το λέω μου λένε ότι είναι πολύ υψηλές τιμές! Σε 4 μέρες έχω ραντεβού με την γυναικολόγο μου…λέτε να έχω καμία έκπληξη; Υπάρχει κάποια μανούλα που να είχε τόσο μεγάλες τιμές από τόσο νωρίς; Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pegkyan είπε:

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω πολύ ευχάριστα νέα! Μετά από πονάκια και μία μέρα κιόλας καθυστέρησης , έκανα δυο τεστ και βγήκαν θετικά!
Μετά από επικοινωνία με την γιατρό, έκανα μετά από 3 ημέρες (6η μέρα καθυστέρησης) άλλη μία και βγήκε 8146! Σε όσες μανούλες το λέω μου λένε ότι είναι πολύ υψηλές τιμές! Σε 4 μέρες έχω ραντεβού με την γυναικολόγο μου…λέτε να έχω καμία έκπληξη; Υπάρχει κάποια μανούλα που να είχε τόσο μεγάλες τιμές από τόσο νωρίς; Ευχαριστώ πολύ! 

Αν τα υπολογίζω σωστά , βρίσκομαι στην 5 βδομάδα! 🤰🏻💞

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η pegkyan είπε:

Γεια σου κοπέλα μου με το καλό το παιδάκι σου η τ παιδάκια σου ❤️❤️
αν έχεις σταθερό κύκλο τότε οκ ναι μπορεί με αυτή την τιμή να είναι κ παραπάνω από 1 μωράκια όντως 

οποτε ποτε δν ξέρεις θ έχεις την αποκάλυψη στον υπέρηχο ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dreamer1 είπε:

Γεια κορίτσι!!! Εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές σου. Τέλειες μη σου πω!!!Στις εξετάσεις που πήρες δεν είχε κάποιο πινακακι που να λέει τις τιμές ανά εβδομάδα κύησης; 

Ναι ναι τις γράφει…οι τιμές μου αντιστοιχούν στις 6-7 εβδομάδες…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...