Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας.Έκανα μια χοριακη στις 3 μέρες καθυστέρηση και μου βγήκε 505.Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω γιατί είναι ακόμα νωρίς.σήμερα έκανα πάλι χοριακη μετά από 4 μέρες από την προηγούμενη ( δηλαδή 7 μέρες καθυστέρηση ) και μου βγήκε 3000.θεωρείτε μια καλή χοριακη; Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλή.Υπάρχει πιθανότητα δίδυμης κύησης;Ευχαριστώ 😋

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dimk182 είπε:

Καλησπέρα σας.Έκανα μια χοριακη στις 3 μέρες καθυστέρηση και μου βγήκε 505.Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω γιατί είναι ακόμα νωρίς.σήμερα έκανα πάλι χοριακη μετά από 4 μέρες από την προηγούμενη ( δηλαδή 7 μέρες καθυστέρηση ) και μου βγήκε 3000.θεωρείτε μια καλή χοριακη; Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλή.Υπάρχει πιθανότητα δίδυμης κύησης;Ευχαριστώ 😋

Καλησπέρα κορίτσι μου! Είναι σούπερ χοριακή!!! Και ναι..... υπάρχει κ περίπτωση δίδυμης! Στο εύχομαι αν το θες!!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Dimk182 είπε:

Στο εύχομαι ολόψυχα αν το θες!!!!❣️❣️❣️

Μακαρι να έχουμε στη παρέα μας απειρααααα δίδυμακια ακόμα, είμαστε και στην ίδια εβδομάδα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Dimk182 είπε:

Μια χαρά είναι η χοριακή σου!! Πολλές φορές υπερδιπλασιάζεται…η αδερφή μου είχε κάνει με 2 μέρες καθυστέρηση και της είχε βγει 500, ξαναέκανε μετά από 2 μέρες και ήταν 2000😄 Αν ξαναέκανε μετά από 4 δηλαδή όπως εσύ θα ήταν 4000-5000😁 Δεν είχε δίδυμα, έναν άντρακλα έχει, αλλά σου εύχομαι αν θες δίδυμα να είναι δίδυμα☺️🤗 Με το καλό η εγκυμοσύνη σου🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...