Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αζωοσπερμία

Katerina2992

Recommended Posts

Γεια σας, παιδιά! Από τον Ιούλιο πολεμάμε με ένα τέρας που λέγεται αζωοσπερμία. Εγώ είμαι 29, ο σύζυγός μου 37. Κάναμε όλες τις ορμονικές εξετάσεις - τέλειες, πάρα πολύ λίγο αυξημένη προλακτίνη. Η AZF δόξα το Θεό βγήκε αρνητική. Περιμένουμε να βγει σε λίγες  Μέρες ο κυρυότυπος. Να πω ότι έχω αγωνία, να μην πω τίποτα... 

κιρσοκήλη δεν έχουμε, ο ουρολόγος είπε όλα είναι σε τελεια κατάσταση. Από που στο καλό έχουμε αυτήν την κατάρα; 
αν έχετε παρόμοια εμπειρία, αν καταφέρατε και αγκαλιάζετε τώρα το μωράκι σας, πείτε μου τις ιστορίες σας. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοπέλα μου!

Εδώ, χρόνια τώρα παλεύουμε με αυτό το "τέρας" που λίγοι καταλαβαίνουν και ευτυχώς..! Δεν θα το ευχομουν σε κανέναν γιατί είναι πραγματικά δύσκολος αγώνας..

Εμπειρικά πλέον θα σου πω ότι η έκβαση της προσπάθειας σας εξαρτάται καθαρά από το είδος της αζωοσπερμίας που έχετε.. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις αζωοσπερμίας ίδιες και για αυτό μπορεί να ακούσεις για ζευγάρια που τα κατάφεραν και για άλλα που δυστυχώς ακόμα παλεύουν, όπως εμείς.. Εμείς πχ έχουμε μη αποφρακτική αζωοσπερμία λόγο Υπεργοναδοτροπικου Υπογοναδισμού...

Έχετε πάει σε εξειδικευμένο Ουρολόγο/Ανδρολόγο σε θέματα υπογονιμότητας; Γιατί θα σου πω ότι δεν είναι όλοι οι ουρολόγοι εξειδικευμένοι πάνω σε αυτό για να σας καθοδηγήσουν σωστά, να βρουν το πρόβλημα σας από που προέρχεται και τι πρέπει να κάνετε μετέπειτα..

Θα σου έστελνα π.μ αλλά ως νέο μέλος δεν με αφήνει ακόμα το φόρουμ.. Να σε ρωτήσω λοιπόν τι έδειξαν οι ορμονικές του εξετάσεις; Αν βρίσκεστε Αθήνα πάντως και χρειάζεστε μπορώ να σου αναφέρω μερικά ονόματα εξειδικευμένων ουρολογων..

Όπως και να έχει εύχομαι τη καλύτερη δυνατή έκβαση με υγιές μωράκι/α στην αγκαλιά σας!

καλησπερα!υπομονη! απο δικη μου εμπειρια η γνωμη μου ειναι να πατε σε σπερματολογο, αυτος  θα σας βρει λυση!καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina2992 είπε:

Γεια σας, παιδιά! Από τον Ιούλιο πολεμάμε με ένα τέρας που λέγεται αζωοσπερμία. Εγώ είμαι 29, ο σύζυγός μου 37. Κάναμε όλες τις ορμονικές εξετάσεις - τέλειες, πάρα πολύ λίγο αυξημένη προλακτίνη. Η AZF δόξα το Θεό βγήκε αρνητική. Περιμένουμε να βγει σε λίγες  Μέρες ο κυρυότυπος. Να πω ότι έχω αγωνία, να μην πω τίποτα... 

κιρσοκήλη δεν έχουμε, ο ουρολόγος είπε όλα είναι σε τελεια κατάσταση. Από που στο καλό έχουμε αυτήν την κατάρα; 
αν έχετε παρόμοια εμπειρία, αν καταφέρατε και αγκαλιάζετε τώρα το μωράκι σας, πείτε μου τις ιστορίες σας. 

Κορίτσι μου η αδερφή μου με τον άντρα της είχαν αυτό το θέμα, έδωσε πέντε φορές σπέρμα για να προχωρήσουν σε εξωσωματική κ από όλη αυτή την ποσότητα βρέθηκαν μόνο 7 ζωντανά σπερματοζωάρια από τα οποία κατάφεραν να βγάλουν μόνο 4 βιώσιμες βλαστοκύστες.... σήμερα έχουν ένα κοριτσάκι δύο χρόνων κ ετοιμάζονται για νέα προσπάθεια. Τίποτα δεν είναι απίθανο!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα ❤

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσι μου η αδερφή μου με τον άντρα της είχαν αυτό το θέμα, έδωσε πέντε φορές σπέρμα για να προχωρήσουν σε εξωσωματική κ από όλη αυτή την ποσότητα βρέθηκαν μόνο 7 ζωντανά σπερματοζωάρια από τα οποία κατάφεραν να βγάλουν μόνο 4 βιώσιμες βλαστοκύστες.... σήμερα έχουν ένα κοριτσάκι δύο χρόνων κ ετοιμάζονται για νέα προσπάθεια. Τίποτα δεν είναι απίθανο!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα ❤

Κορίτσι μου, με όλο το θάρρος, επέτρεψε μου να επέμβω και να σου πω ότι ο όρος αζωοσπερμία αναφέρεται στο μηδενικό αριθμό σπερματοζωαρίων στο δείγμα. Δηλαδή δεν υπάρχει ούτε ένα σπερματοζωάριο. Στη περίπτωση της αδερφής σου (έτσι όπως το περιγράφεις τουλάχιστον) είχαν κρυπτοαζωοσπερμία εντελώς διαφορετική περίπτωση με την αζωοσπερμία..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου!

Εδώ, χρόνια τώρα παλεύουμε με αυτό το "τέρας" που λίγοι καταλαβαίνουν και ευτυχώς..! Δεν θα το ευχομουν σε κανέναν γιατί είναι πραγματικά δύσκολος αγώνας..

Εμπειρικά πλέον θα σου πω ότι η έκβαση της προσπάθειας σας εξαρτάται καθαρά από το είδος της αζωοσπερμίας που έχετε.. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις αζωοσπερμίας ίδιες και για αυτό μπορεί να ακούσεις για ζευγάρια που τα κατάφεραν και για άλλα που δυστυχώς ακόμα παλεύουν, όπως εμείς.. Εμείς πχ έχουμε μη αποφρακτική αζωοσπερμία λόγο Υπεργοναδοτροπικου Υπογοναδισμού...

Έχετε πάει σε εξειδικευμένο Ουρολόγο/Ανδρολόγο σε θέματα υπογονιμότητας; Γιατί θα σου πω ότι δεν είναι όλοι οι ουρολόγοι εξειδικευμένοι πάνω σε αυτό για να σας καθοδηγήσουν σωστά, να βρουν το πρόβλημα σας από που προέρχεται και τι πρέπει να κάνετε μετέπειτα..

Θα σου έστελνα π.μ αλλά ως νέο μέλος δεν με αφήνει ακόμα το φόρουμ.. Να σε ρωτήσω λοιπόν τι έδειξαν οι ορμονικές του εξετάσεις; Αν βρίσκεστε Αθήνα πάντως και χρειάζεστε μπορώ να σου αναφέρω μερικά ονόματα εξειδικευμένων ουρολογων..

Όπως και να έχει εύχομαι τη καλύτερη δυνατή έκβαση με υγιές μωράκι/α στην αγκαλιά σας!

Ναι, βρήκαμε έναν στο Μαρούσι, αλλά κάτι δε μου αρέσει και πολύ, ψάχνουμε για έναν άλλον, αν μπορούσες να μου δώσεις μερικά ονόματα, θα ήτανε πολύ ωραία! Σχετικά με τις ορμόνες: προλακτίνη 20 

FSH 7.8

LH 5.1 

τεστοστερόνη 428 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Star1978 είπε:

καλησπερα!υπομονη! απο δικη μου εμπειρια η γνωμη μου ειναι να πατε σε σπερματολογο, αυτος  θα σας βρει λυση!καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια!

Ευχαριστώ πολύ 🌺🌺🌺

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εμείς την προηγούμενη Τρίτη δώσαμε τη δεύτερη φορά, πάλι πήραμε μηδενικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε εντερόκοκκος. Δεν ξέρω αν μπορεί να προκαλέσει αυτό την αζωοσπερμία 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Χαίρομαι πάρα πολύ για την αδελφούλα σου! Να χαίρεστε την κουκλίτσα σας! Αλλά εύχομαι να έχει το παιδί  και ένα  αδερφάκι 

Αλήθεια, @Katerina2992 (με αφορμή το μήνυμα της @Froufro) είστε σίγουροι ότι πρόκειται για αζωοσπερμία; Πόσα σπερμοδιαγράμματα έχετε κάνει και με τι χρονική διαφορά μεταξύ τους αλλά το κυριότερο, που τα κάνατε αυτά τα σπερμοδιαγράμματα;; Σε διαγνωστικό της γειτονιάς ή και σε γνωστή αλυσίδα διαγνωστικών (βιο..κη); Γιατί να ξέρεις ότι σε τέτοια κέντρα την εξέταση τη κάνουν μηχανήματα και μπορεί να δείξουν λάθος αποτέλεσμα! Θα σου συνιστούσα να πάτε να κάνετε σπερμοδιάγραμμα στο Λυμπερόπουλο (αν είστε πάντα Αθήνα, έτσι;) το οποίο διαγνωστικό κέντρο είναι εξειδικευμένο και ασχολείται αποκλειστικά με εξετάσεις σπέρματος, θα σας δώσει έγκυρο και σίγουρο αποτέλεσμα. Και μακάρι ειλικρινά να μην έχετε αζωοσπερμία αλλά να ανήκετε σε πιο "εύκολη" περίπτωση όπως της φίλης μας πιο πάνω η αδερφή..!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου!

Αν μπορώ να το ζητήσω, γράψε μου σε παρακαλώ στο what’s app +306995795885  τα ονόματα και τηλέφωνα 

Υπομονή και πάλι υπομονή....εμείς παλεύουμε με αποφρακτική αζωοσπερμια συνεπεια ασθένειας που πέρασε ο σύζυγος...ο ουρολόγος έκανε τεράστιο λάθος που δεν μας έβαλε να φυλάξουμε σπέρμα γιατι δεν πίστευε οτι θα μπορούσε να αφήσει επιπτώσεις στη γονιμότητα....και όμως προσπαθούμε απο το 2018 με εξωσωματική για δευτερο παιδάκι χωρίς αποτέλεσμα λόγω του οτι το σπέρμα που περνουν με βιοψία ειναι ανώριμο με αποτέλεσμα τα εμβρυα δεν είναι βιώσιμα. Ε΄χουμε και 'μεις απελπιστεί η αλήθεια.

στις πριν 17 λεπτά, ο/η blueocean είπε:

Υπομονή και πάλι υπομονή....εμείς παλεύουμε με αποφρακτική αζωοσπερμια συνεπεια ασθένειας που πέρασε ο σύζυγος...ο ουρολόγος έκανε τεράστιο λάθος που δεν μας έβαλε να φυλάξουμε σπέρμα γιατι δεν πίστευε οτι θα μπορούσε να αφήσει επιπτώσεις στη γονιμότητα....και όμως προσπαθούμε απο το 2018 με εξωσωματική για δευτερο παιδάκι χωρίς αποτέλεσμα λόγω του οτι το σπέρμα που περνουν με βιοψία ειναι ανώριμο με αποτέλεσμα τα εμβρυα δεν είναι βιώσιμα. Ε΄χουμε και 'μεις απελπιστεί η αλήθεια.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο! 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katerina2992 είπε:

Εμείς την προηγούμενη Τρίτη δώσαμε τη δεύτερη φορά, πάλι πήραμε μηδενικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε εντερόκοκκος. Δεν ξέρω αν μπορεί να προκαλέσει αυτό την αζωοσπερμία 

μήπως πέρασε ουρολοίμωξη? γιατι υπάρχει περίπτωση απο ουρολοίμωξη να δημιουργηθεί ουλώδης ιστ΄ός στον σπερματικό πόρο ή στην επιδιδυμίδα και να προκαλέσει αζωοσπερμία. σπάνιο μεν αλλά πιθανό. θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο-ουρολόγο.

στις πριν 8 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Κορίτσι μου, με όλο το θάρρος, επέτρεψε μου να επέμβω και να σου πω ότι ο όρος αζωοσπερμία αναφέρεται στο μηδενικό αριθμό σπερματοζωαρίων στο δείγμα. Δηλαδή δεν υπάρχει ούτε ένα σπερματοζωάριο. Στη περίπτωση της αδερφής σου (έτσι όπως το περιγράφεις τουλάχιστον) είχαν κρυπτοαζωοσπερμία εντελώς διαφορετική περίπτωση με την αζωοσπερμία..

Ααα οκ κορίτσι μου, έτσι το θυμόμουν.... πάντως μια διόρθωση σε αυτό που έστειλα πριν, το συζητούσα με την μαμά μου πριν κ μου είπε πως δεν θυμόμουν καλά.... Πώς για να βρουν αυτά τα 7 δεν έδωσε 5 φορές όπως είπα, αλλά 12....!

στις πριν 10 ώρες, ο/η Katerina2992 είπε:

Ναι, βρήκαμε έναν στο Μαρούσι, αλλά κάτι δε μου αρέσει και πολύ, ψάχνουμε για έναν άλλον, αν μπορούσες να μου δώσεις μερικά ονόματα, θα ήτανε πολύ ωραία! Σχετικά με τις ορμόνες: προλακτίνη 20 

FSH 7.8

LH 5.1 

τεστοστερόνη 428 

Ααα... Όχι! Οι ορμονικές του δεν δικαιολογούν την αζωοσπερμία σε καμία περίπτωση..

στις πριν 9 ώρες, ο/η Katerina2992 είπε:

Αν μπορώ να το ζητήσω, γράψε μου σε παρακαλώ στο what’s app +306995795885  τα ονόματα και τηλέφωνα 

Ναι εννοείται! Θα σου στείλω!

στις πριν 6 ώρες, ο/η blueocean είπε:

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου... Δυστυχώς υπάρχουν και χασάπηδες γιατροί εκεί έξω.. κρίμα.. πολύ κρίμα.. Μην το βάζετε κάτω όμως..! Ξέρω πόσο δύσκολο είναι.. αλλά όσο υπάρχουν λεφτά και γενετικό υλικό μαζί με έναν καλό επιστήμονα στο πλευρό σας έχετε ελπίδες..! Και που θα πάει;! Θα γυρίσει και η τύχη, η οποία είναι τόσο καθοριστική στην εξωσωματική, με το μέρος σας! Όμως μην απελπιζεστε! Δεν ήταν η ώρα του ακόμα.. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει ποτέ.. απλά θα αργήσει λίγο περισσότερο..! Υπομονή, πίστη και ελπίδα.. αυτό λέω εγώ κάθε φορά..! 

Να καμαρώνετε και το παιδάκι σας! Πάντα με υγεία.. πάνω από όλα! Και με το καλό ένα δεύτερο μωράκι στην αγκαλιά σας!

στις πριν 18 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Ααα οκ κορίτσι μου, έτσι το θυμόμουν.... πάντως μια διόρθωση σε αυτό που έστειλα πριν, το συζητούσα με την μαμά μου πριν κ μου είπε πως δεν θυμόμουν καλά.... Πώς για να βρουν αυτά τα 7 δεν έδωσε 5 φορές όπως είπα, αλλά 12....!

Καλά μη το σκέφτεσαι κοριτσάκι μου! Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι τα κατάφεραν και έχουν το παιδάκι τους! Με το καλό να τα καταφέρουν ξανά χωρίς περισσότερη ταλαιπωρία και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους όσο ονειρεύονται!

Η διαφορά ουσιαστικά στις δύο αυτές περιπτώσεις είναι στην διαδικασία που ακολουθείται και στις πιθανότητες για τελειόμηνη εγκυμοσύνη..  μακάρι να έδινε δείγμα όχι 10, 50 φορές ο δικός μου αν ήταν να βρούμε 1 ικανό σπερματοζωάριο για γονιμοποίηση.. δυστυχώς όμως απαιτείται ένα κοστοβόρο χειρουργείο και αυτό ΑΝ βρεθεί γενετικό υλικό.. με ότι συνεπάγεται για αυτό το γενετικό υλικό που ανακτήθηκε από τους όρχεις για μια επιτυχημένη τελειόμηνη εγκυμοσύνη στατιστικά..

Όμως θέλω να πιστεύω ότι όλες θα τα καταφέρουμε! Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας και να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά!

Υ.Γ. Σου έγραψα απάντηση και χθες αλλά ως νέο μέλος του φόρουμ έφτασα το μέγιστο αριθμό δημοσιεύσεων και δεν δημοσιεύτηκε..

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Καλά μη το σκέφτεσαι κοριτσάκι μου! Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι τα κατάφεραν και έχουν το παιδάκι τους! Με το καλό να τα καταφέρουν ξανά χωρίς περισσότερη ταλαιπωρία και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους όσο ονειρεύονται!

Η διαφορά ουσιαστικά στις δύο αυτές περιπτώσεις είναι στην διαδικασία που ακολουθείται και στις πιθανότητες για τελειόμηνη εγκυμοσύνη..  μακάρι να έδινε δείγμα όχι 10, 50 φορές ο δικός μου αν ήταν να βρούμε 1 ικανό σπερματοζωάριο για γονιμοποίηση.. δυστυχώς όμως απαιτείται ένα κοστοβόρο χειρουργείο και αυτό ΑΝ βρεθεί γενετικό υλικό.. με ότι συνεπάγεται για αυτό το γενετικό υλικό που ανακτήθηκε από τους όρχεις για μια επιτυχημένη τελειόμηνη εγκυμοσύνη στατιστικά..

Όμως θέλω να πιστεύω ότι όλες θα τα καταφέρουμε! Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας και να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά!

Υ.Γ. Σου έγραψα απάντηση και χθες αλλά ως νέο μέλος του φόρουμ έφτασα το μέγιστο αριθμό δημοσιεύσεων και δεν δημοσιεύτηκε..

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!  Μακάρι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα με οποιονδήποτε τρόπο ❤

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!  Μακάρι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα με οποιονδήποτε τρόπο ❤

Μακάρι για όλες μας! Μακάρι! Σε ευχαριστώ!🤗

• 7 months later...
στις On 28/9/2021 at 1:16 ΜΜ, ο/η Kiddo είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου!

Καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά! Επειδή εχουμε και εμείς μη αποφρακτικου τύπου αζωοσπερμία θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν μπορείτε βέβαια, να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εξειδίκευμενους ουρολόγους-ανδρολόγους στο θέμα μας... Εαν συμφωνείτε, στειλτε μου προσωπικό μήνυμα διότι εμενα ως νεο μελος μαλλον δεν μου επιτρέπεται!!

Μακριά από Ανδρίτσο.εμεις περάσαμε αυτή την φάση είναι ότι πιο δύσκολο μπορείς να συναντήσεις..όμως το αποτέλεσμα ήρθε...και είναι όλη μας ή ζωή!με το καλό!!να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας!

στις On 30/4/2022 at 7:20 ΜΜ, ο/η JustSayDess είπε:

Καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά! Επειδή εχουμε και εμείς μη αποφρακτικου τύπου αζωοσπερμία θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν μπορείτε βέβαια, να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εξειδίκευμενους ουρολόγους-ανδρολόγους στο θέμα μας... Εαν συμφωνείτε, στειλτε μου προσωπικό μήνυμα διότι εμενα ως νεο μελος μαλλον δεν μου επιτρέπεται!!

Καλησπερα κοριτσι μου κ καλο μηνα!!!🌹

Αν μενεις Αθηνα, μια καλη επιλογη εξειδικευμενου ουρολογου σε θεματα υπογονιμοτητας ειναι ο κος Χαρης Ασβεστης. Εχει ιατρειο στη Γλυφαδα και στο Κολωνακι! Ελπιζω να σας βοηθησει και συντομα να εισαι εγκυος!!!🙏🤰🥰

στις On 1/5/2022 at 11:24 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μακριά από Ανδρίτσο.εμεις περάσαμε αυτή την φάση είναι ότι πιο δύσκολο μπορείς να συναντήσεις..όμως το αποτέλεσμα ήρθε...και είναι όλη μας ή ζωή!με το καλό!!να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας!

Ευχαριστώ! Εύχομαι υγεία! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
    • Καλημέρα κορίτσια !  Συνέχισε επαφές και τα τεστ να δεις πως πάει η γραμμουλα 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια μ!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε αυτές που γέννησαν και με το καλό εμείς που αναμένουμε ακόμα!!! Εγώ έχω κάνει δύο non stress ! Στο δεύτερο π έκανα τη πέμπτη είχα συσπάσεις αλλά ήταν ακανόνιστες , οπότε μ είπε η μαία ν πάω πάλι αύριο και βλέπουμε! Εγώ όμως κορίτσια μέσα στο σουκου είχα πολλά πονάκια περιόδου που κάποιες φορές η κοιλιά πέτρωνε και κάποιες άλλες όχι! Δν ξέρω αν πιάνεται γ συσπάσεις ή αν είναι επειδή με βαράει κ η μπέμπα χαμηλά!!! Είδωμεν αύριο!!! 🙏🙏 38 πάρα δύο μέρες θ είμαι!  @kiddo μου όσον αφορά γ τις βαλίτσες μαιευτηρίου εμάς μας έδωσαν μια λίστα! Θα την ανεβάσω εδώ ! Εγώ γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο! Μας είπαν επιπλέον ν έχουμε μαζί μας βολταρεν υπόθετα και αποτέλ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...