Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θερμοκοιτιδα Ν. Αλεξανδρα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή σας μέρα,

Θα ήθελα παρακαλώ να μοιραστειτε την εμπειρία σας, όσες χρειάστηκε να μπει το βρέφος σας στη θερμοκοιτιδα του Ν. Αλεξανδρα. Σε τι κατάσταση είναι και πόσο σύγχρονα είναι τα μέσα. Σας ενέπνευσε εμπιστοσύνη; 

Ευχαριστώ πολύ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς κ να τ παρακολουθείς. Εγω πρέπει να αναβάλλω τη β επιπέδου γτ ο άντρας μ ξύπνησε με γαστρεντεριτιδα οπότε δ μπορεί να με πάει, μένουμε επαρχία, για τους μεγάλους υπερηχους πηγαίνω θεσσαλονικη, οπότε θα πάρω να τ αλλαξω τ ραντεβού.
    • Καλημέρα 🩷 Πόνος να νιωθω δυσφορία όχι δεν είναι,  αλλά είναι κανονική ενόχληση όσο κρατάει το πέτρωμα
    • Κορίτσια καλημέρα!  Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά. Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή. Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.
    • Κορίτσια καλημέρα!  Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά. Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή. Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.
    • @Katiana1987ναι κορίτσι μου κοριτσάκι περιμένω. Κ τ αλλα μ κορίτσια είναι αλλα δ είχα τέτοια θέματα. Κάτι φουσκωματα στο 1ο τρίμηνο κ μετά τίποτα απολύτως! Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω ναι να περάσουν κάποια στιγμή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...