Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απουσία περιόδου, χωρίς εγκυμοσύνη.

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα, σχετικά με την περιόδου που ξαφνικά άρχισε την 25 μέρα του κύκλου με καφέ για 6 μέρες, μετά μου ήρθε για 2 μερες κόκκινο (την δεύτερη προς το τέλος της μέρας σταμάτησε) και μετα πάλι καφέ για 4 μερες. Τώρα αυτό τον μήνα από τη 29 μέρα του κύκλου πάλι καφέ εδώ και 2 μερες, αλλά περίοδος άφαντη. Το στήθος ειναι πρησμένο και εχω όλα τα συμπτωματα περιόδου κόπωση, νεύρα κ.λ.π τι γίνεται ρε κορίτσια σας έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογω??? Εντωμεταξύ η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησαν όλα αυτά συνέπεσε και το εμβόλιο του κορωνοιου που έκανα, δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό πράγμα. 

Υ. Γ έκανα χοριακη 0.100 δεν είμαι 😒😒😒

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Joulia1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα, σχετικά με την περιόδου που ξαφνικά άρχισε την 25 μέρα του κύκλου με καφέ για 6 μέρες, μετά μου ήρθε για 2 μερες κόκκινο (την δεύτερη προς το τέλος της μέρας σταμάτησε) και μετα πάλι καφέ για 4 μερες. Τώρα αυτό τον μήνα από τη 29 μέρα του κύκλου πάλι καφέ εδώ και 2 μερες, αλλά περίοδος άφαντη. Το στήθος ειναι πρησμένο και εχω όλα τα συμπτωματα περιόδου κόπωση, νεύρα κ.λ.π τι γίνεται ρε κορίτσια σας έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογω??? Εντωμεταξύ η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησαν όλα αυτά συνέπεσε και το εμβόλιο του κορωνοιου που έκανα, δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό πράγμα. 

Καλημέρα. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με τον γυναικολόγο σου για να σε κατευθύνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Joulia1 είπε:

Κορίτσι καλημέρα!!

Πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει στο φόρουμ ότι ο κύκλος τους επηρεάστηκε από το εμβόλιο. Κυρίως μετά τη 2η δόση αν θυμάμαι καλά..

Καλό είναι πάντως να πάρεις ένα τηλ το γιατρό σου ή να πας από εκεί να το συζητήσετε.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κορίτσι καλημέρα!!

Πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει στο φόρουμ ότι ο κύκλος τους επηρεάστηκε από το εμβόλιο. Κυρίως μετά τη 2η δόση αν θυμάμαι καλά..

Καλό είναι πάντως να πάρεις ένα τηλ το γιατρό σου ή να πας από εκεί να το συζητήσετε.

Μόλις γύρισα από γιατρό, μου είπε έλειψη προγεστερονης και μου έδωσε χάπια για 10 μέρες!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...