Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απουσία περιόδου, χωρίς εγκυμοσύνη.

Joulia1

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα, σχετικά με την περιόδου που ξαφνικά άρχισε την 25 μέρα του κύκλου με καφέ για 6 μέρες, μετά μου ήρθε για 2 μερες κόκκινο (την δεύτερη προς το τέλος της μέρας σταμάτησε) και μετα πάλι καφέ για 4 μερες. Τώρα αυτό τον μήνα από τη 29 μέρα του κύκλου πάλι καφέ εδώ και 2 μερες, αλλά περίοδος άφαντη. Το στήθος ειναι πρησμένο και εχω όλα τα συμπτωματα περιόδου κόπωση, νεύρα κ.λ.π τι γίνεται ρε κορίτσια σας έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογω??? Εντωμεταξύ η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησαν όλα αυτά συνέπεσε και το εμβόλιο του κορωνοιου που έκανα, δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό πράγμα. 

Υ. Γ έκανα χοριακη 0.100 δεν είμαι 😒😒😒

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Joulia1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα, σχετικά με την περιόδου που ξαφνικά άρχισε την 25 μέρα του κύκλου με καφέ για 6 μέρες, μετά μου ήρθε για 2 μερες κόκκινο (την δεύτερη προς το τέλος της μέρας σταμάτησε) και μετα πάλι καφέ για 4 μερες. Τώρα αυτό τον μήνα από τη 29 μέρα του κύκλου πάλι καφέ εδώ και 2 μερες, αλλά περίοδος άφαντη. Το στήθος ειναι πρησμένο και εχω όλα τα συμπτωματα περιόδου κόπωση, νεύρα κ.λ.π τι γίνεται ρε κορίτσια σας έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογω??? Εντωμεταξύ η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησαν όλα αυτά συνέπεσε και το εμβόλιο του κορωνοιου που έκανα, δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό πράγμα. 

Καλημέρα. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με τον γυναικολόγο σου για να σε κατευθύνει. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Joulia1 είπε:

Κορίτσι καλημέρα!!

Πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει στο φόρουμ ότι ο κύκλος τους επηρεάστηκε από το εμβόλιο. Κυρίως μετά τη 2η δόση αν θυμάμαι καλά..

Καλό είναι πάντως να πάρεις ένα τηλ το γιατρό σου ή να πας από εκεί να το συζητήσετε.

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κορίτσι καλημέρα!!

Πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει στο φόρουμ ότι ο κύκλος τους επηρεάστηκε από το εμβόλιο. Κυρίως μετά τη 2η δόση αν θυμάμαι καλά..

Καλό είναι πάντως να πάρεις ένα τηλ το γιατρό σου ή να πας από εκεί να το συζητήσετε.

Μόλις γύρισα από γιατρό, μου είπε έλειψη προγεστερονης και μου έδωσε χάπια για 10 μέρες!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...