Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα θα ήθελα τα φώτα σας είμαι στην 5 κ 3 εβδομάδα κυησης έχω κάνει Χοριακες όπου η αυξηση ήταν διπλασιασμός κάθε 2 μέρα έφτασα 4000 μονάδες και μου είπε να παω την άλλη εβδομάδα να με δει που θα είμαι στην 7 εβδομάδα εγώ πήρα πρωτοβουλία κι έκανα εξέταση προγεστερονη η οποία είναι 20 πως είναι σε αυτή την φάση καλή? 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η popi2 είπε:

Καλησπερα θα ήθελα τα φώτα σας είμαι στην 5 κ 3 εβδομάδα κυησης έχω κάνει Χοριακες όπου η αυξηση ήταν διπλασιασμός κάθε 2 μέρα έφτασα 4000 μονάδες και μου είπε να παω την άλλη εβδομάδα να με δει που θα είμαι στην 7 εβδομάδα εγώ πήρα πρωτοβουλία κι έκανα εξέταση προγεστερονη η οποία είναι 20 πως είναι σε αυτή την φάση καλή? 

Είναι χαμηλή… Δεν σου έδωσε κάτι;

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η popi2 είπε:

Προγεστερόνη - LABNET ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Φάση έμμηνου κύκλου Εύρος τιμών (ng/ml)
Ωοθυλακική φάση <0.05-0.19
Φάση ωορρηξίας 0.06-4.14
Ωχρινική φάση 4.11-14.5
Μετά την εμμηνόπαυση <0.05-0.13
Εγκυμοσύνη Εύρος τιμών (ng/ml)
1ο τρίμηνο 11-44.3
2ο τρίμηνο 25.4-83.3
3ο τρίμηνο 58.7-214
Παιδιά
Κορίτσια <12 ετών
<0.20*

Θα σου πει κι ο γιατρος βεβαια...Στην εξεταση,στο χαρτι ειχε κατι ατιστοιχο με τις φυσιολογικες τιμες?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η popi2 είπε:

Ναι αυτό μου έστειλε και ο ενδοκρινολογος και μου είπε ότι είμαι οκ και να μην έχω ανχος 

Προσωπικα δεν την ειχα κανει την εξεταση και δεν ξερω,αλλα πριν δει τις εξετασεις ο γιατρος καθε φορα,εβλεπα στο χαρτι τα ορια των φυσιολογικων τιμων για να ηρεμισω !

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofia86 είπε:

Προσωπικα δεν την ειχα κανει την εξεταση και δεν ξερω,αλλα πριν δει τις εξετασεις ο γιατρος καθε φορα,εβλεπα στο χαρτι τα ορια των φυσιολογικων τιμων για να ηρεμισω !

Σε ευχαριστώ πολυ είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη έχω αλλά δυο παιδακια αλλά έχω ανχος το έμαθα πριν την καθυστέρηση και τώρα μοι μοιάζει βουνό να περιμένω μέχρι τις 13 να παμε να κάνουμε υπέρηχο

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η popi2 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη έχω αλλά δυο παιδακια αλλά έχω ανχος το έμαθα πριν την καθυστέρηση και τώρα μοι μοιάζει βουνό να περιμένω μέχρι τις 13 να παμε να κάνουμε υπέρηχο

Με το καλο να ερθει και το τριτο μωρακι!!Ευχομαι ολα να ειναι ομαλα μεχρι το τελος!!

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Marina.dekat είπε:

Καλησπέρα, 

Παίρνω vasclor από τον κόλπο, και έχω πεθάνει στη φαγούρα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου, κ εγώ  το ίδιο χρησιμοποιώ δεν έχω τέτοιο θέμα, να το πεις στον γιατρό σου οπωσδήποτε.... Ίσως έχεις μύκητες κ βάζοντας το σωληνάριο γίνεται χειρότερη η κατάσταση!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, κ εγώ  το ίδιο χρησιμοποιώ δεν έχω τέτοιο θέμα, να το πεις στον γιατρό σου οπωσδήποτε.... Ίσως έχεις μύκητες κ βάζοντας το σωληνάριο γίνεται χειρότερη η κατάσταση!

Θα πάω αύριο για καλλιέργεια. Και σε προηγούμενη εγκυμοσύνη το ίδιο θέμα είχα με την κρέμα αυτή, καθώς εμένα μέσα πήγμα άσπρο. Μέχρι που πήγα σε μια γυναικολόγο του νοσοκομείου και μου την έβγαλε με ένα εργαλείο και τότε ανακουφιστηκα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Marina.dekat είπε:

Θα πάω αύριο για καλλιέργεια. Και σε προηγούμενη εγκυμοσύνη το ίδιο θέμα είχα με την κρέμα αυτή, καθώς εμένα μέσα πήγμα άσπρο. Μέχρι που πήγα σε μια γυναικολόγο του νοσοκομείου και μου την έβγαλε με ένα εργαλείο και τότε ανακουφιστηκα 

Αυτό που μένει μέσα λογικό είναι.... Το ίδιο μου συμβαίνει, δεν μπόρεσα να κάνω ούτε τεστ Παπ επειδή την χρησιμοποιούσα, αλλά για να το έχεις πάθει ξανά σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αλοιφή σε πειράζει, καλό θα είναι να μιλήσεις με τον γιατρό κ να σου δώσει σε άλλη μορφή, πχ το utrogestan είναι κάτι αυτό προγεστερόνη σε χάπι...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 5/10/2021 at 10:27 ΜΜ, ο/η Froufro είπε:

Αυτό που μένει μέσα λογικό είναι.... Το ίδιο μου συμβαίνει, δεν μπόρεσα να κάνω ούτε τεστ Παπ επειδή την χρησιμοποιούσα, αλλά για να το έχεις πάθει ξανά σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αλοιφή σε πειράζει, καλό θα είναι να μιλήσεις με τον γιατρό κ να σου δώσει σε άλλη μορφή, πχ το utrogestan είναι κάτι αυτό προγεστερόνη σε χάπι...

Γενικώς είναι πολύ συχνό να αναπτύσσουμε μυκητες εξαιτίας της υγροποιησης της vasclor και της συσσωρευμένης υγρασίας. Μου συνέστησε τελικά ο γιατρός μου lomexin υποθετα για 6 μέρες και όντως στην 5η μέρα άρχισα να ανακουφιζομαι.  Εξωτερικά daktarin για τη φαγούρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...