Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας. Λοιπόν έχω ερωτησουλα έχω κυκλο 24/25 ημερών τελευταία μου περιοδος 27 /07 γυρισα απο διακοπές με μια μέρα καθυστέρηση κάνω Χοριακη 644 μονάδες παιρνω τον γιατρό και κάνω την βλακεία και παω την επόμενη μέρα φυσικά δν είδε τίποτα παρα μόνο παχυ ενδομήτριο ξανά κάνω Χοριακη από μόνη μου μετά από δυο μερες 1380 μονάδες μου είπε να παω 10 Σεπτεμβρίου να με δει ε εμενα με έχει φάει η αγωνία σωστά δν είδε κατι στον πρώτο υπέρηχο? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η popi2 είπε:

Καλημέρα και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας. Λοιπόν έχω ερωτησουλα έχω κυκλο 24/25 ημερών τελευταία μου περιοδος 27 /07 γυρισα απο διακοπές με μια μέρα καθυστέρηση κάνω Χοριακη 644 μονάδες παιρνω τον γιατρό και κάνω την βλακεία και παω την επόμενη μέρα φυσικά δν είδε τίποτα παρα μόνο παχυ ενδομήτριο ξανά κάνω Χοριακη από μόνη μου μετά από δυο μερες 1380 μονάδες μου είπε να παω 10 Σεπτεμβρίου να με δει ε εμενα με έχει φάει η αγωνία σωστά δν είδε κατι στον πρώτο υπέρηχο? 

Καλημέρα. Μην αγχώνεσαι εφ' όσον η χοριακη σου ανεβαίνει. Να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η popi2 είπε:

Καλημέρα κοπελα μου. Με το καλο! Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Αφου διπλασσιαζεται η χοριακη μν σε ανησυχεί. Πήγες πολυ νωρις λογικο να μν φανεί κατι. Πρπ στς 6 εβδομάδες φαίνεται κ αναλογα την σύλληψη θ ακουσεις καρδούλα. Εμενα επειδη ηταν καθυστερημένη η συλληψη στην 6η ειδαμε σακο κ καρδουλα ακουσαμε στην 7η. Μν αγχώνεσαι καθολου γτ αγχωνεται κ τ ψυχουλακι. Στα λέω γτ πιο αγχωδης απο μενα δεν ξερω αν υπάρχει. Κ τζαμπα εβαζα ιδεες. Ειμαι 19η εβδομάδα και κανω τρελα σεναρια ακομα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η popi2 είπε:

Καλημέρα! Σωστά δεν είδε κάτι! Για να φανεί ο σάκος πρέπει να είναι πάνω από 1000, γύρω στα 1500! Οπότε μην αγχώνεσαι! Είναι λογικό που δεν είδες ακόμα κάτι! Πάντως το γεγονός ότι διπλασιάζεται ανά 2 μέρες είναι το ιδανικό!

Με το καλό η εγκυμοσύνη σου! Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα έρθει ο υπερήφανος σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...