Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια ❤️ ειχα πολύ καιρό να μπω να γράψω στο φόρουμ από τον Σεπτέμβρη νομίζω.  ειχαμε πει να ξεκινήσουμε για τρίτο τότε αλλά προέκυψε ένα θέμα κ το αφήσαμε. Ώσπου αυτόν τον μήνα βόλεψε να έχουμε μια επαφή 2 μέρες πριν την ωορρηξία κ νομίζω κάτι καταφέραμε.     Ωστόσο να ευχηθώ από καρδιάς στα κορίτσια που περιμένουν μωράκια (διάβασα τα νέα σας) , με το καλό. Σε όσες τώρα έμαθαν τα ευχάριστα πρόσφατα εύχομαι να περάσει το πρώτο τρίμηνο νεράκι. Σε όσες προσπαθούν πολύ σύντομα να πάρουν το θετικό τεστακι στα χέρια.    Σας γράφω γιατί είμαι κάπως περίεργα , έχω μετακομίσει εξωτερικό/Γερμανια κ αν όλα πάνε καλά θα είναι το τρίτο μου παιδάκι αυτό (αλλά το πρώτο που γεννάω σε ξένη χώρα που εδώ είναι εντελώς διαφορικά τα πράγματα) 😌   περιμενω περίοδο την Τρίτη (έκανα τεστακια ωορρηξιασ 33αρης κύκλος με 2μερες θετικό τεστ ωορρηξιασ) άρα είμαι 4 μέρες πριν την περίοδο σήμερα κ χθες είχα θετικό τεστακι one step πρώιμης.  (Είχα συμπτώματα κ λέω ας κάνω)  πηρα κ ένα ηλεκτρονικό σήμερα (25αρι) κ  έκανα πάλι κ της one step πρώιμης (10αρι) να δω αν σκουραίνει. Επειδή εδώ έχετε πολλή εμπειρία με τα τεστ για πείτε μου βρε κορίτσια μου είναι καλό το τεστ το πρώιμης; Η θα έπρεπε να είναι πιο σκούρο;  μου φαίνεται ίδιο με χθες.  θα βάλω φωτό αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε την γνώμη σας ❤️ τα τεστ σήμερα είναι αυτά που είναι μαζί στην φωτό.  (Στο ηλεκτρικό είναι στα γερμανικά κ γράφει ότι είμαι έγκυος στις 1-2 εβδ)  στην δεύτερη φωτό είναι το τεστ από χθες (δν το τράβηξα καλά στην ταραχή μου- 5 μέρες πριν την περίοδο)     
    • Συγχαρητήρια 🎉 🎉 🎉 κορίτσι μου ❤️ Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.
    • Κοριτσακι μ είδες ολα καλα ήταν. Κατι αντίστοιχο με αυτο π ανέφερες ειχε η κουνιάδα μ κ της ειπε η γιατρός της να κανει αντιπηκτικές κ πηγαν ολα καλα. Θα την ρωτησω αυριο να μ πει τι ακριβως είχε. 
    • Κορίτσι μου, καλώς μας ήρθες!! Αν το τεστ σου έχει  δεύτερη άχνη γραμμή είναι θετικό! Συγχαρητήρια!! Κάνε μια χοριακη να δεις που βρίσκεσαι!! 
    • Το Σάββατο δεν περιμένω!! Έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου εκτός από αίμα.. δεν θα είχε δείξει 2 μέρες πρίν;;    Δεν απογοητεύομαι μωρέ.. εντάξει θα ρθει.. θα τον πιάσουμε τον σπόρο!! Ας απολαύσουμε την διαδικασία!!    Μίλησε και ελαλησεν!! Γλυκό καλοκαιράκι αγαπημένο... Με πόση εγώ λαχτάρα σε προσμένω!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...