Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι καινούργια στην παρέα σας:P

Σας παρακολουθώ καιρό και τελικά σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος.Είμαι η Μαρίνα ,έχω μια κορή σχεδόν 15 ετών και άλλες δυο ζουζουνίτσες μόλις 1 μήνα!:laugh:

Θα μου άρεσε πολύ να τα λέμε και να ανταλλάσουμε απόψεις!

Φιλάκια πολλα:kiss:

Δημοσίευση

:) :) :) :) :) :) :) :) καλως ηρθες Μαρινα ,να χαιρεσαι τις κορακλες σου!

Γεια σας κοριτσια του μαμυ ,μπηκα για μια συντομη καλησπερα γιατι εχω δουλεια,μου λειψατε βρε;)

πιστευω προς το βραδακι να τα πουμε:) :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ Υβόννη!

Αν έχεις παιδάκια να τα χαίρεσαι,αν είσαι εγκυούλα με το καλό να κρατήσεις το αγγελούδι σου και αν φυσικά είσαι στην αναμονή με το καλό το πολυπόθητο δώρο!:kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ:) :) :) ......ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ.......ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 9 ΜΗΝΩΝ:P :P :P .....ΠΩ...ΠΩ......ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ:lol: :lol: :lol: .....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ:woohoo: :woohoo: :woohoo: ....ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Marina_3 έγραψε:

Ευχαριστώ Υβόννη!

Αν έχεις παιδάκια να τα χαίρεσαι,αν είσαι εγκυούλα με το καλό να κρατήσεις το αγγελούδι σου και αν φυσικά είσαι στην αναμονή με το καλό το πολυπόθητο δώρο!:kiss:

Σου απαντησα Μαρινακι μου:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

να σου ζήσοουν οι κορουλες σου και καλώς μας ήρθες. ΤΙ τελειο μετα απο τοσα χρονια και μετα να αποκτησεις διδυμα. Φανταζομαι η μεγαλη σου η κορη θα ναι σαν δευτερη μαμα. Φανταστικό. Να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου

Δημοσίευση

Μαρίνα να χαίρεσαι τον μπεμπούλη σου!:laugh:

Υβόννη να καμαρώσεις τον... ''μικρό'' όπως επιθυμείς και να χαίρεσαι την μικρούλα ανιψιά!:P

marimari ,να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να υποποδεχτείς το μικρό σου θαυματάκι!;)

thouli,είσαι δηλαδή ένα βήμα πριν την γέννα;;;:woohoo: Με το καλό!!!Πολλές πολλές ευχές για έναν όμορφο τοκετό και για ένα υγιές κουκλάκι:kiss:

Κάρμεν,είναι όντως μεγάλη απόφαση.Προσπαθουσαμε κάποια χρόνια για ένα δεύτερο παιδί που δεν ερχόταν όμως:dry: .Τελικά ήρθαν τα δίδυμα όταν δεν τα περιμέναμε:P Η κόρη μου ήταν εκείνη που κυρίως ήθελε αδερφάκι;) Τώρα έχει ξετρελαθεί με τα μωρά:silly:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑ!!ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ!!

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!!

Δημοσίευση

Καλημερα Μαρινα μου και καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!Να χαρεσαι τα κοριτσακια σου να σου ζησουν!!!Παντα γερα να ναι!!!Ο μπαμπας θα ειναι πανευτυχης με τοσες γυναικες πω πω :laugh: :laugh:

Μπραβο για την υπεροχη οικογενεια σας ευχομαι καθε ευτυχια και να ειστε παντα καλα,δεμενοι και υγιεις!!!!

Ειμαι η Κωνσταντινα και στην προσπαθεια για την ευλογια ενος μωρου!:)

Φιλακια :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...