Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Naty_ αγάπη τι ώρα έχεις ραντεβού ;
    • Όχι ακόμα είναι πολύ νωρίς!!! Θέλω σίγουρα να περάσει η αυχενική κ γενικότερα σκέφτομαι προς τα μέσα του 2ου τριμήνου. Να ξεκινήσει να κλωτσάει, να φουσκώσει κ η κοιλιά αρκετά. Εσυ πως το διαχειρίστηκες στα προηγούμενα ;  
    • Με το καλό κορίτσι μου! Και εγώ εκεί π δεν το περίμενα. Πρώτη εγκυμοσύνη με εξωσωματική και αποβολή στον δεύτερο μήνα, απέκτησα τον γιό μου με δεύτερη εμβρυομεταφορα και τώρα τρίτη εγκυμοσύνη   με φυσιολογική σύλληψη 🙏🏻  Σ εύχομαι καλά αποτελέσματα στην αυχενική 🙏🏻 θα περιμένουμε νεα 
    • Καλησπέρα κορίτσια κ από μένα!  Εμείς θηλάζουμε μόνο..οικογενειακως θα πω!! Γιατί ζητάει κ ο μεγάλος μου πιο πολύ από πριν... αλλά προσπαθώ να του δίνω όσο πριν ... δλδ μεσημέρι κ βράδυ.. ενδιάμεσα το αποφεύγω με κάθε τρόπο 🤣  Περάσαμε ένα δύσκολο 6ημερο γιατί ξαφνικά ο μεγάλος μου ανέβασε πυρετό κ ήμασταν έτσι με αβέρτα πυρετους μέχρι 39.6 ... κλείσαμε τον μικρό σε ένα δωμάτιο κ πήγαινα με μάσκες αλλαγές ρούχων μπάνιο για να τον αλλάξω κτλ... καταλαβαίνετε τι πέρασα..γιατί είναι κ ο άλλος μικρός κ με ζητούσε πολύ με είχε ανάγκη... ευτυχώς είχε ο άντρας μου άδεια λόγω της γέννας κ ήταν εδώ... τέλος καλό όλα καλά την γλίτωσε ο μπέμπης!  Από φαγητό που λες Κατερίνα και ύπνο εμένα γενικά προσπαθούμε να τρώει στις 2:30 -3 ώρες μέσα στην ημέρα κ ας γεννήθηκε μικρός εφόσον είδαμε ότι παίρνει φουλ κ τον καταλαβαίνω κ εγώ ότι έχει μεγαλώσει κ έχει πάρει βάρος. Επίσης επειδή τρώει πολύ παρατρωει μάλλον κ βγάζει γαλατακι ή δυσανασχετεί γενικά μετα σα να έχει βαρύνει πολλές φορές δεν έχει ησυχία ακούγεται το εντερακι του κτλ. Οπότε προσπαθώ έτσι ανά τόσο... ωστόσο επειδή είναι μικρό κ η σίτιση είναι ελεύθερη ακόμη θα τύχει να του δώσω κ μέσα σε μια ώρα αν δω ότι δεν ηρεμεί ή ψάχνεται έντονα...  Ο παιδίατρος μου είπε Μαξ μέχρι 4 ώρες να τον αφήνω κ αυτό κυρίως τα βράδια αν βλέπω ότι κοιμάται. Αλλιώς να τον ξυπνάω... το 4ωρο το βράδυ το κάνουμε αρκετά συχνά αφού κ αυτός είναι οκ ...Κ ξεκουράζομαι κ εγώ..  Με τον μεγάλο μου κ εμείς σε γενικές γραμμές καλά..  αλλά υπάρχει η ζήλια με τη μορφή κυρίως της αναστάτωσης , σκαμπανεβασματα στον βραδινο υπνο ή κάποιων σημαδιών όπως πχ πιο έντονη επιθυμία για θηλασμο ή πιπίλα.... σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα ελπίζω.. 
    • Ωωωωωω τι καλά! Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια και με το καλό το μωράκι το καινούριο!!!❤️ Τα παιδάκια είναι ο,τι καλύτερο. Τα διδυμακια ξέρουν ότι θα έχουν αδερφάκι;τους το έχεις πει; Η ακόμα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...