Μετάβαση σε περιεχόμενο

πορτ μπεμπέ ή καλαθούνα

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!

Ήθελα τα φώτα σας... είμαι στον 6ο αισιως και ηδη ψαχνω για τα του μωρου μου... Πρωτα ο θεος αρχες ιουνιου θα έχουμε το μπεμπακι μας..και επιπλα και προίκα έχω ήδη παραγγείλει...ομως ξέρω οτι για την αρχη θα χρειαστώ μια καλαθούνα ή ένα πορτ μπεμπε για τις μετακινησεις αλλά και για να κοιμαται στο δωματιο μαζι μας...εξάλλου το καλοκαιρι δεν προβλεπεται να το περασω στην Αθηνα, αλλα σε καποιο εξοχικο ...αναρωτιέμαι τελικα τι ειναι καλύτερο...πορτ μπεμπε ή καλαθούνα??? θα με διευκολύνατε αν μου δίνατε τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας!!!

ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ......ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ,ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΕ ΕΝΑ)ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ.......ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΝΙΓΜΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ......ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΙΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ :blush: ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ:P . ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ:dry: .

ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ 70 ΕΥΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ:P :P !!!!

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ .

:kiss:

bourique1983 έγραψε:

ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ....

ΣΤΟ ΧΩΡΑΓΕ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ:ohmy: ???? ΠΙΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΧΕΣ???

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ CHICCO

Ευχαριστω κοριτσια!

Το θεμα ειναι οτι καροτσι δε θα παρω γιατι θα μου δωσει η ξαδερφη μου, το οποιο εχει και το καθισματακι αυτοκινητου για νεογεννητο μεχρι 8 μηνων, φανταζομαι Αγγελικη αυτο εννοεις...οποτε δε θα παρω το 3 σε ενα καροτσι...!!

Εγω λεω για το κλασσικο πορτ μπεμπε...:blink::side:

kai egw protinw to port mpempe einai polu boliko opos eipai kai h bourique1983 .sthn kalathouna prepei na diatheseis pola leuta gia kalo stroma eno to port mpempe exei polu kalo stroma me anaklish.meta eipais oti tha eisai sto eksoxiko ,an koumponei panw sto karotsi tha kanete kai boltes .h kalathouna den mou aresei katholou einai mono froufrou kaiden plenete kala opos to port mpempe.egw tora ton exw sto port mpempe sto saloni dipla mou kai ton prosexw.

Γεια σου και με το καλο το μωρακι σου! Κι εγω το πορτ μπεμπε ειχα το 3 σε 1. Ηταν βολικο γιατι εδενε και στο αυτοκινητο. Εκει τη χοραγε μεχρι 3 μηνων. Βεβαια απο οτι ξερω ειναι καλυτερα να κοιμαται το μωρο σε καλαθουνα ειδικα το καλοκαιρι γιατι ειναι πιο δροσερο και αεριζεται καλυτερα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΧΩ ΤΗΣ PEG-PEREGO......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΣ CHICCO ΓIATI KAMOIA ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.........

Tha ithela na soy thymisw oti tha einai kalokairi ... opote tha itan kalo na skefteis to thema thermokrasia ... den kserw kata poso to portbebe tha einai katallilo gia tous kalokairinous mines ... apo tin alli i kalathouna einai nomizw pio droseri ....

Gia na eimai eilikrinis ... egw den pira oute to ena oute to allo ... ekei pou ekleisa ta epipla tou mwrou eixe ena kainourgio epiplo na to pw .... to opoio einai syndiasmos ksylou me yfasma ... exei diko tou strwma gia ton ypno ... einai ligo megalytero apo kalathouna ... kai mazi me to paplwmataki tou kai ta sentonakia tou to pira 150 euro.

An thes mporw na sou pw tin dieythinsi tou magaziou na pas na to deis ... episis mazevei san yfasmatinos kados aplytwn kai exei kai rodakia gia na metaferete eykola !!!

αχ ναι csig!! ανμπορεις να μου πεις!!! θα με διευκόλυνες!!!!

εγω οπως σας ειπα ΔΕ θα παρω το 3 σε ! γιατι θα έχω ήδη το καροστσι με το καθισματακι αυτοκινητου για μικρα που προσαρμόζεται στο καροτσι...ομως αυτο για το αυτοκινητο και το καροτσι ...αντε και σε εκτακτες περιπτωσεις...

αυτο που με ενδιαφερει είναι κατι για το κρεβατι διπλα και δια οπου ειμαι μες στο σπιτι να ειναι διπλα μου ...και φυσικα αν χρειαστει να μεταφερεται...;)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΕΡΙΖΕΤΕ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ CHICCO ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ PEG-PEREGO ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΜΩΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.....ΚΑΙ ΔΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ.......ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ......ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΖΕΖΤΗ...ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ.........

csig θα ηθελα να μου πεις το καταστημα γιατι με ενδιαφερει αυτο το επιπλακι που ειναι πιο μεγαλο απο καλαθουνα. εκτος αν ειναι καποιο που εχω δει και εγω που ειναι ξυλο τα ποδια και υφασμα το υπολοιπο και το ονομαζουν λικνο.

Loipon to katastima legete X-trene Baby kai einai i dieythinsi einai Thermopylwn 71-73 sto Xaidari. Gia na se bopithisw perissotero ... i Thermopylwn einai katheti stin Iera Odo kai to magazi exei eisodo kai tampela apo tin Iera Odo. Egw apo ekei pira ta panta gia tin mikri mou.

ευχαριστω πολυ!!! αν και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...!!! βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα θελω να ξερω τι θα κανω...:silly: :blink::blush:

με το καλο να ερθει το μωρακι σου. Εγω ειχα παρει καλαθουνα η οποια ειχε και βαση και τη μετεφερα σε ολο το σπιτι απο την αλλη οπου πηγαινα την επαιρνα μαζι και κοιμοταν ο μικρος .Μετα τον 3 μηνα μπορεις καλυστα να χρησιμοποιεις και το καροτσι εμνα ο μικρος κοιμηθηκε εως 52 ημερων στη κααθουνα μετα τον εβαλα στη κουνια του και στο δωματιο του. Ειχα επισκεφτει αρκετα καταστηματα πριν γεννησω αναμεσα τους το λητω και το ηρα ολες οι πωλητριες μου προτειναν καλαθουνα και οχι μορτ μπεμπε. ΕΓΩ πηρα τη καλαθουνα και το ριλαξ στο ριλαξ εκατσε εως 8 μηνων . Το καροτσι μας ειναι της chicco ο αντρας μου εργαζετε σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων και μονο τα καθισματακια που εχουν το σημα της ευρωπαικης ενωσης ειναι ασφαλη . Και το καθισμα το κανονικο το οποιο ηταν εως 13 κιλα ηταν της chicco μπορει να εδωσα παραπανω χρηματα αλλα φαντασου ο μικρος απο 3 μηνων περιπου και πιο πριν τον εβαζα του τοποθετουσα μια κουβερτουλα απο πισω για να ειναι πιο ανετα εως και τα 3 ηταν σε αυτο μετα λογω υψους αλλα και το δευτερο παλι chicco einai

csig να σε ρωτησω...στον www.ploigos.gr που εβαλα να βρω τους δρομους μου βγαζει οτι το θερμοπυλών 71 δεν ειναι κοντα στην Ιερα οδο...

επισης μαλλον καταλαβα τι εννοεις..κατι σαν λικνο ειναι αυτο που λες...ειναι ομως βολικο στην μεταφορα???:dry:

βανια ευχαριστω!! η αληθεια ειναι οτι κι εμας το καροτσι που θα μας δωσουν ειναι της chicco και ειναι με το καθισματακι αυτοκιητου για μεχρι 8 μηνων... μετα θα μας δωσουν το καθισματακι αυτοκινητου της maxi cosi... σιγουρα θα παρω και ενα ρηλαξ..καποια στιγμη αλλά θελω κατι βολικο πρακτικο και οικονομικο για την αρχη γιατι ξερω πως το μωρο δε θα κατσει πολυ εκει... ΑΑΑ!! επισης να ρωτησω...οι καλαθουνες που πουλάνε ειναι χωριστά απο το στρωμα???δηλ. πρεπει να αγορασεις και στρωμα επιπλεον???????:blink: :blink: :blink:

episis apo ekei pira opws sas eipa kai ta epipla tis mikris ... opou einai tis eraireia PALI ... ta opoia ta eixa brei kai sto LHTO alla i timi itan kaluteri ekei.

An thes gia na se kathodigisw gia na pas sto katastima ... Perneis tin Iera Odo me kateythinsi pros Xaidari kai molis peraseis ta fanaria tou Sxistou Korydallou tha to deis sto deksi sou xeri.

Κοπέλα μου επειδή κι εγώ είχα το ίδιο δίλλημα, επέλεξα τελικά πορτ μπεμπε..Βέβαια το πήρα μαζί με το καρότσι της Peg Perego 3 σε 1..Προτίμησα το πορτ μπεμπε για να έχω την μπεμπούλα μου μαζί μου σε όλο το σπίτι τον πρώτο καιρό...

Για τον ύπνο όμως αγοράσαμε ένα λίκνο...Το καλοκαίρι τόσο η καλαθούνα όσο και το πορτ μπεμπε θεωρώ ότι θα "ανάβουν" το παιδί...Θα είναι πάρα πολύ ζεστά! Άσε που το λίκνο το χρησιμοποιείς τουλάχιστον μέχρι 6 μηνών..Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να το μεταφέρεις.. Εγώ βέβαια περιμένω την μπεμπούλα μου μέχρι μέσα Απριλίου, οπότε είναι διαφορετική και η εποχή...

Πάντως μεταξύ καλαθούνας και πορτ μπεμπε σου προτείνω την καλαθούνα..(Αν και πήρα πορτ μπεμπε λόγω καροτσιού)..Αφενός θα είναι πιο δροσερή και αφετέρου θεωρώ σκληρό για την πλατούλα του μωρού το πορτ μπεμπέ, γιατί είναι πλαστικό...

Καλές ετοιμασίες και με το καλό!

κοριτσια ευχαριστω πολυ ολες !!!

mpempoula το ζητημα ειναι οτι εμεις δε θα αγορασουμε μαλλον καροτσι απο οτι διαβασες θα μας το δανεισουν! Ομολογω οτι προσανατολιζομαι στην καλαθουνα...απο την αλλη το κλασσικο λικνο δεν το θελω γιατι εχω ηδη παραγγειλει καλα επιπλα και απο το σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος το μωρακι θα κοιμαται στο δωματιο του!!:cheer:

csig ευχαριστω...θα παω παραταυτα και μεχρι εκει να δω...!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...