Μετάβαση σε περιεχόμενο

πιθανή εγκυμοσύνη

Recommended Posts

κορίτσια μου...Μετά από 12 μέρες καθυστέρηση έκανα 2 τεστ..το self clear συγκεκριμένα..το έλα απόγευμα το άλλο πολύ πρωί...κι είναι ακριβώς έτσι !!αχνή γραμμουλα...αύριο το πρωί για να μην εχω άλλες αμφιβολίες..πάω για χοριακη! να χαρώ ή οχι; τι λέτε εσείς θα γίνω μανούλα ή όχι;; Υ.Γ: η φώτο Δεν είναι δική μου, απλά είναι ενδεικτική για να σας. δώσω να καταλάβετε πως βγήκαν τα τεστ που έκανα!!!image.jpeg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η Xarouladimi είπε:

κορίτσια μου...Μετά από 12 μέρες καθυστέρηση έκανα 2 τεστ..το self clear συγκεκριμένα..το έλα απόγευμα το άλλο πολύ πρωί...κι είναι ακριβώς έτσι !!αχνή γραμμουλα...αύριο το πρωί για να μην εχω άλλες αμφιβολίες..πάω για χοριακη! να χαρώ ή οχι; τι λέτε εσείς θα γίνω μανούλα ή όχι;; Υ.Γ: η φώτο Δεν είναι δική μου, απλά είναι ενδεικτική για να σας. δώσω να καταλάβετε πως βγήκαν τα τεστ που έκανα!!!image.jpeg

Καλημέρα κοπέλα μου κ συγχαρητήρια!! Θετικοτατο είναι!! Βουρ για χοριακη 

την έκανα ηδηηη....κι είμαι εγκυοόςςςς!!!!σαν ψέμα μου φαίνεται...!!!! 

η χοριάκη είναι στο 127..είναι πολύ νωρίς..Αλλά μεγαλώνει ένα πλασματάκι μέσα μουυυυ😍😍😍🥵🥵🥵

Κορίτσια μου καλημέραααα!!! Στις 26/6 είχα ΤΕΡ με σταθερό κύκλο 31 ημερών...στις 27/7 περίμενα να αδιαθετησα αλλά δεν...Στις 3 ημέρες καθυστέρησης έκανα τέστ εγκυμοσύνης στο σπίτι και βγήκε θετικότατο κατευθείαν (το έκανα απόγευμα).Στις 2/8 έκανα β-χοριακη και βγήκε 99.4 (χαμηλή θεωρώ) στις 4/8 επανέλαβαν πάλι την β-χοριακη και βγήκε 103.6 ( ούτε καν διπλασιάστηκε)...υπάρχουν άλλες κοπέλες με τόσο χαμηλές χοριακες που να πήγαν ολα καλά;(ο γιατρός δεν μου ζήτησε β-χοριακη από μόνη μου πήγα και έκανα,το μόνο που μου ζήτησε είναι να πάω να με δει στις 13/8 που θα κοντεύω 7 εβδομάδων)

Πόσο χαίρομαι!!!!! 😍 Συγχαρητήρια!!!! 😁 Με το καλό να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να το έχεις στην αγκαλίτσα σου!!!

Και στα δικά μας!! Να παίρνουμε σειρά σιγά-σιγά!! 🙏

στις On 9/8/2021 at 11:31 ΠΜ, ο/η Xarouladimi είπε:

την έκανα ηδηηη....κι είμαι εγκυοόςςςς!!!!σαν ψέμα μου φαίνεται...!!!! 

η χοριάκη είναι στο 127..είναι πολύ νωρίς..Αλλά μεγαλώνει ένα πλασματάκι μέσα μουυυυ😍😍😍🥵🥵🥵

Τέλεια!!! Με το καλό Χαρούλα!!! 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!!!εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου από καρδιάς τα καλύτερα!!!!

Άρτεμις...είναι λογικό να έχεις χαμηλή γονιδοτροπινη...είσαι σε πρώιμο στάδιο ακόμα!εγώ είμαι 4 εβδομάδων κι η τιμή της είναι 124,7..μην ανησυχείς δεν Υπάρχει λόγος 😋😋

Elenb79 ... Σου εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου..σε 9 μήνες από τώρα.. να το κρατάς στην αγκαλιά σου.....

στις On 11/8/2021 at 3:46 ΜΜ, ο/η Xarouladimi είπε:

Elenb79 ... Σου εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου..σε 9 μήνες από τώρα.. να το κρατάς στην αγκαλιά σου.....

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλη μου...από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να πάνε όλα κατ' ευχήν...@!!

είμαστε όλες δυνατές κοριτσαρες μου μην το βάζετε κάτω ο επιμένων νικά λένε προσπαθήστε όσο μπορείτε και με ένα ζουζουνακι όλες στην αγκαλιά σας σας φιλώ γλυκά όλες δίνουμε η μία δυναμη στη. άλλη μέσα εδώ❤️❤️❤️❤️

• 4 weeks later...
στις On 11/8/2021 at 3:46 ΜΜ, ο/η Xarouladimi είπε:

Τελικά δεν ήταν εγκυμοσύνη. Οι χοριακές και το τεστ το είπαν από την αρχή. Δεν πειράζει. Θα ξαναπροσπαθήσω με τα άλλα 4 έμβρυα που έχω καταψύξει και ότι γίνει. Αν είμαι τυχερή καλώς...εξάλλου ο Θεούλης δεν δίνει σε όλους παιδιά.

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elenb79 είπε:

Τελικά δεν ήταν εγκυμοσύνη. Οι χοριακές και το τεστ το είπαν από την αρχή. Δεν πειράζει. Θα ξαναπροσπαθήσω με τα άλλα 4 έμβρυα που έχω καταψύξει και ότι γίνει. Αν είμαι τυχερή καλώς...εξάλλου ο Θεούλης δεν δίνει σε όλους παιδιά.

Κρίμα κορίτσι μου.... μην το βάζεις κάτω όμως, αφού υπάρχουν άλλα 4 έχεις ακόμα ελπίδες. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία την επόμενη φορά!!!! ❤

στις πριν 10 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κρίμα κορίτσι μου.... μην το βάζεις κάτω όμως, αφού υπάρχουν άλλα 4 έχεις ακόμα ελπίδες. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία την επόμενη φορά!!!! ❤

Σ' ευχαριστώ φίλη μου...@!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα νησιά ειναι ιδανικά μέρη για να μεγαλώσεις παιδί!! Εδώ τα παιδιά είναι όπως όταν μεγαλωνα εγώ. Κλειδιά στις εξώπορτες, παιδιά σκόρπια από σπίτι σε σπίτι κ σε δρόμους, πάνε μόνα τους σχολείο κλπ. Δεν υπάρχει καλύτερο περιβάλλον, αλλά και για μας όχι μόνο γι αυτά. Εγώ είμαι πολύ φρικαρισμενη που φεύγω, κ μάλιστα δεν έχω ζήσει ποτέ σε μεγαλύτερη πόλη από τα Γιάννενα 🤣🤣🤣 Όσο για το κόστος ζωής, δεν ξέρω σε τι νησιά αναφερεσαι αλλά εγώ είμαι Νάξο, κ πριν Σύρο κ πριν Κω. Το κόστος ζωής είναι πολυυυυυυυ πάνω από την ηπειρωτική Ελλάδα. Στο κόστος ζωής συνυπολογιζεις φυσικά την περίθαλψη. Στο δημόσιο εννοείται λείπουν ειδικότητες, αλλά κ στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγες ανα πληθυσμο. Δηλ στη Νάξο έχεις οξεία γαστρεντεριτιδα και ο μοναδικός του νησιού, ιδιώτης (παρ όλα αυτά φοβερός γιατρός) έχει ελεύθερο ραντεβού σε 1 μήνα. Μέσα σε 6 χρόνια εμάς το νησι μας έχει κοστίσει ιατρικά 8.000€ μετρημένα. Πχ την ιστορια μου με την υδροσαλπιγγα σας την εχω πει? Επιγραμματικα: πονοι δεξια, παω νοσοκ, αποκλειεται σκωληκοειδιτιδα, κανω υπερηχο, βλεπουν υδροσαλπιγγα, με στελνουν γυναικολόγο. Δεν έχει γυναικολόγο το νοσοκ,  παω σε ιδιώτη, 70€, σε άλλον για 2η γνώμη 60€, με στέλνουν ΑΘΗΝΑ για μαγνητικές γιατί εδώ υπήρχε ραντεβού σε 5 εβδομάδες, 200€ εισιτήρια, 200€ ξενοδοχείο, συν τα γύρω γύρω... Με τους πονοκεφάλους? νοσοκομείο, ωριλας νευρολόγος έλεγαν για όγκο εγκεφάλου ή ακουστικού νευρου, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευραλγια του τριδυμου, οφθαλμίατρος μόνο ιδιώτης 70€, με έστειλαν οι 3 τους ΑΘΗΝΑ για μαγνητικές ξανά, αγγειογραφιες κ δε συμμαζεύεται, 3 μέρες πλοια ξενοδοχεία εξετάσεις ταξι... Κ τελικά ήταν υπογλυκαιμίες 🤣🤣🤣 Ο μπαμπάς μου ένα καλοκαίρι έπαθε ξαφνικά κάτι που έμοιαζε με εγκεφαλικό κ ο μόνος νευρολόγος, στο νοσοκ, έλειπε. Τον ήξερα προσωπικά κ μας έδωσε οδηγίες τηλεφωνικά, όπως κ ζήτησε στο ιδιωτικό διαγνωστικό να ανοίξει για να πάμε για αξονική, αλλά με 200€ γιατί ήταν Κυριακή.  Η φίλη μου από Αθήνα που μετακόμισε ναξο πριν 10 μήνες έχει ταξιδέψει ήδη 3 φορές πάνω λόγω του παιδιού. Τη μία έσπασε το χέρι κ εδω του το κόλλησαν στραβά, έβαλαν λάθος το γύψο 😖 Την άλλη βρήκαν στο παιδί καρδιακό πρόβλημα που τελικά δεν υπήρχε κ την άλλη επειδή κατουρησε αίμα το έστειλαν πάνω με ελικόπτερο, που πάλι δεν ήταν τίποτα. Σε όλα αυτά υπολογίζεις διαμονής κ πλοια. Είναι γενική πολιτική των γιατρών στα νησιά να σου λένε φύγε Αθήνα για να μην πάρουν ευθύνη αν τυχόν γίνει στραβή, και για μας ισχύει, αλλά πόσο μάλλον για τα παιδιά.  Στην κουμπάρα μου που έζησε επίσης 4 ζρονια εδώ, δεν έτυχε τπτ τέτοιο. Στον κουμπάρο μου 2 περιστατικά. Γενικά δεν είναι ο κανόνας αλλά οι ντόπιοι είναι πλούσιοι κ δεν τους νοιάζει. Εμάς τους φτωχομπινεδες μας κόφτει... Επίσης πανάκριβα ψώνια, απλά προϊόντα οπως λαχανικά και φρούτα, το μέλι 20€ το κιλο λόγω λειψυδρίας, τσεκαρισμένα 2πλασιες οι τιμές σε ότι αφορά αυτοκίνητο, συνεργεία, σέρβις, ανταλλακτικά, άλλα είδη σημαντικά όπως γυαλιά οράσεως (με τα χρήματα που κόστισαν τα γυαλιά της πεθεράς μου εμείς πήραμε 1 ηλίου, 1 οράσεως, 1 φακο σε 1 ηλιου κ μέσα στα έξοδα η αποστολή στη Θεσσαλονίκη των παλιων μας και πάλι πισω). Πανάκριβες υπηρεσίες (μεταφορικές εταιρείες, καθηγητές για ιδιαίτερα, καθαριστριες)  Σαφώς οι μισθοί είναι πολύ καλύτεροι, εδώ δεν υπάρχει βασικός. Παίρνεις το βασικό συν 3-5 κατοστάρικα μαύρα τουλάχιστον. Αλλά δε φτάνουν...  Εμείς μειναμε τόσα χρόνια γιατί μας έστελναν οι δικοί μας δέματα με τρόφιμα από το χωριό τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. Φρούτα λαχανικά ξηρούς καρπούς (όταν άρχισαν να μας στέλνουν, στη Νάξο ηταν 18-23€ το κιλό, στα Γιάννενα 8-12€).  Έλα πείτε το! Η παλιά καλή κοκκινοσκουφιτσα με τη γραπτοδιαρροια της 😂😂😂😂
    • Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Χάθηκα λίγο γιατί η μπέμπα περνάει τα άλματα της 15ης-16ης εβδομάδας και θέλει όλο αγκαλιά …δυσκολεύεται να κοιμηθεί κλαίει πάρα πολύ μέχρι να κοιμηθεί…τα χω παίξει🤯 @Demy93εσείς όλα καλά; Γιατί ξέρω είστε πιο μπροστά 😅 όσο για τις κοινωνικές συναναστροφές που λέγατε εμείς πηγαίνουμε για καφέ σε κλειστούς χώρους που δεν καπνίζουν …αποφεύγουμε επαφές με παιδιά γιατί αυτό μας έχει πει ο παιδίατρος μας…και όσο για προσωπική περιποίηση εγώ πηγαίνω από τον 1ο μήνα για νυχια μαλλιά αλλά μου την κρατάνε …έχω κοντά μου μαμά πεθερά 
    • 2/12 θα επαναλάβω κ εγώ την χοριακη κ θα δει πρώτα τ νούμερο κ θα Μ πει ποτέ θα με δει... Έχεις συμπτώματα κοπελα Μ νιώθεις κάτι?    
    • Ευχαριστούμε πολύ!!! Στις 2/12 έχω ραντεβού για υπέρηχο όπου ευελπιστω να ακούσουμε καρδούλα. Θα είμαι 8 εβδομάδων, επίτηδες το έβαλα τόσο αργά για να μην με φάει η αγωνία. Όχι ότι τώρα δεν με τρώει αλλά λέμε τώρα 😂😂😂
    • Έλα να τα λέμε εδώ κορίτσι μου γιατί στο άλλο δεν απάντησε ξανά εκείνο το κορίτσι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...