Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου Καλησπερα, ειμαι 27+4 σε δίδυμη κύηση, σε εξέταση απο το γιατρο είδαμε οτι ο τράχηλος ειναι 22mm και σημερα βαλαμε κολπικο πεσσό. Εχει καμια κοπελα αντίστοιχη εμπειρία; Τα μωρα μεγαλώνουν καλα Απλα εχω αγχωθεί παρα πολυ. Σας ευχαριστω πολυ. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η rose2020 είπε:

Κοριτσια μου Καλησπερα, ειμαι 27+4 σε δίδυμη κύηση, σε εξέταση απο το γιατρο είδαμε οτι ο τράχηλος ειναι 22mm και σημερα βαλαμε κολπικο πεσσό. Εχει καμια κοπελα αντίστοιχη εμπειρία; Τα μωρα μεγαλώνουν καλα Απλα εχω αγχωθεί παρα πολυ. Σας ευχαριστω πολυ. 

Με το καλο τα μωράκια σου! Εγώ έβαλα πεσσο στην 22 εβδομάδα δίδυμης κύησης με μήκος τραχήλου  25mm. Στην 27+3 δεν είχα σχεδόν καθόλου τράχηλο αλλά κρατήθηκε από τον πεσσό μέχρι την 37η που γέννησα προγραμματισμένα (Θα κρατούσε κι άλλο φαντάζομαι). Είσαι πολύ καλά, μην φοβάσαι τίποτα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα, έβαλα και εγώ πεσσό για άλλο λόγο την 13η εβδομάδα και τον είχα μέχρι την 20η εβδομάδα, όπου και τον αφαιρέσαμε (όχι δίδυμη κύηση). Το μωρό μεγάλωνε κανονικότατα, οπότε δε θα έχεις κανένα θέμα, έχω διαβάσει ότι στις δίδυμες κυήσεις συνηθίζεται, όπως πχ η Antelope. Καλή συνέχεια, όλα να σου πάνε καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...