Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τριγωνίτιδα/Υπερλειτουργική κύστη και εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις καταπληκτικές μανούλες (τωρινές ή μελλοντικές)😀

Μήπως υπάρχει κάποια μανούλα ή εγκυμονούσα που να έχει διαγνωστεί με Τριγωνίτιδα/Υπερλειτουργική κύστη πριν μείνει έγκυος; Κάνω προσπάθειες να μείνω έγκυος και με ανησυχεί αυτό το θέμα υγείας που έχω εδώ και 10 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επαναλβανόμενες ουρολοιμώξεις εδώ και 10 χρόνια έχω διαγνωστεί με τριγωνίτιδα στην ουρήθρα μετά από 2 κυστεοσκοπήσεις. Επειδή ίσως πολλές δεν ξέρετε τι είναι, έχω μόνιμα συμπτώματα ήπιας ουρολοίμωξης (συχνοουρία, έντονη τάση για ούρηση  κλπ) και αισθάνομαι καλύτερα μόνο κατά τη διάρκεια περιόδου. Άλλοι γιατροί λένε ότι είναι διάμεση κυστίτιδα, υπερδραστήρια κύστη κλπ/ Δεν έχω κάποιο μικρόβιο έχω κάνει εξετάσεις.

Με ανησυχεί πολύ πόσο μπορεί να χειροτερέψει αυτό στην εγκυμοσύνη.

Εάν κάποια κοπέλα έχει παρ΄ομοιο θέμα, θα με βοηθούσε πολύ η εμπειρία της γιατί ο γυναικολόγος μου δεν είχε κάποια γυναίκα με παρόμοιο θέμα.

Ευχαριστ΄ώ

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...