Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλως σας βρηκα!

Anastacia

Recommended Posts

Καλησπερα σας!Μολις πριν μιση ωρα εγινα μελος αυτης της παρεας με μεγαλη μου χαρα!!Ειμαι εγκυος στην ενδεκατη εβδομαδα και φυσικα γεματη ανησυχιες,αποριες,αλλα και αισιοδοξια!

Να στειλω λιγη απ'την αισιοδοξια μου και τις πιο γονιμες ευχες μου σε ολες εκεινες που προσπαθουν για ενα παιδακι.Μπορει να μην εζησα την κατασταση αυτη αλλα πιστευω πως ειναι εξαιρετικα δυσκολη.Ολα να πανε καλα σε ολες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Αναστασια!!!

Ειμαι η Νατασα και περιμενω οπου να ναι τη μπεμπα μου!

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου ...

Με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιες μωρακι

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα!Να ειστε καλα!!!Αχ!!!Θελω κι εγω βρε κοριτσια να βαλω τετοιες "μεζουριτσες" για υπογραφη!!!Ξερω σε ποια σαιτ μπορω να βρω αλλα δεν εχω ιδεα πως θα το βαλω...Στο προφιλ??Πως?? Που???:P :laugh:

Anastacia μου καλωσηρθες στην παρεα μας!!!:-)

Με το καλο να δεχτεις το λουλουδακι σου!!!!Να εχεις καλη συνεχεια στην αγκυμοσυνη σου και ολα να πανε καλα!!!Εδω ειμαστε για καθε ανησυχια και απορια!!:-)

Σ ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!μακαρι :-)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ :-)

Αναστασία καλοσώρισες!!!Με το καλο και το παιδάκι σου..αν και έχεις ακόμα δρόμο..Οτι απορια έχεις εμεις εδω είμαστε!!!

Λοιπον Αναστασια μου πας στο προφιλ σου και αφου εχεις κανει αντιγραφει το url απο το ticker που εφτιαξες πας ρυθμισεις φορουμ στο Υπογραφη και το κανεις επικοληση και τελος πατας ενημερωση!:-)

Αναστασία καλωσόρισες στην πιο όμορφη διαδικτυακή παρέα!

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! :P

Εμείς είμαστε εδώ για να σε βπηθήσουμε όπου μπορούμε

Εγώ είμαι η Άννα και έχω 3 κοριτσάκια ;)

Ελπίζω να τα λέμε

Φιλιά!:kiss:

Αναστασία από σήμερα είμαι και εγώ μέλος της ομάδας και σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη και όταν έρθει η ώρα, να καλοσωρίσεις το μωράκι σου με ένα πόνο. Ελπίζω να τα λέμε!

Καλημερα Αναστασια! Ειμαι κ γω Αναστασια κ ειμαι εγκυος στην 20 εβδομαδα! Καλωσορισες στην μεγαλη παρεα μας! Εδω περναμε πολυ ευχαριστα κ ταυτοχρονα μας λυνονται πολλες απο τις αποριες μας! Σου ευχομαι να εχεις καλη εγκυμοσυνη κ ολα να πανε καλα!Γρηγορα να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!

καλημερα Αnastacia εγω ειμαι η κατερινα κ ειμαι κ εγω εγκυος στο πρωτο μου μωρακι ειμαι στη 18 εβδομαδα κ μεσα απο το mammyland βρισκω απαντησεις σε πολλα ερωτηματα μου.καλη εγκυμοσηνη καλη συνεχεια....:)

Καλη εγκυμοσυνη και σε σας κοριτσια!Αντε να δουμε τις κοιλιτσες μας να φουσκωνουν!!!Αντε να γινουμε ολες σαν μπαλιτσες και να κυλαμε παρεα περα δωθε!χαχαχαχα:P

Anastacia, Αννα, Sunshine καλως ηρθατε στην παρεα!!!

Anastacia ευχομαι να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!

Αννα, Sunshine γρηγορα να μας ανακοινωσετε τα ευχαριστα

Ειμαι η Λινα δεν εχω παιδακι και ειμαι σε αναμονη εναρξης προσπαθειων...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...