Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολύ άγχος..

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Είναι καινουργια μανούλα και έγκυος στο πρωτο μου παιδάκι μετά από πολλα χρονια.. Ετοιμαζομαι να μπω στην 6η εβδομάδα της κυησης μου και είμαι φουλ αγχωμένη για τα παντα.. Μπαίνω από εδω, μπαίνω από εκεί. Διαβάζω το ένα, διαβάζω το άλλο και κλαίω χωρις ιδιαίτερο λόγο γτ νομίζω πως κάτι δεν θα παει καλα. Εσεις κάνατε κάτι ώστε να διαχειριστειτε το άγχος σας; για να ηρεμειτε; πως διαχειριζοσασταν την όλη κατάσταση; ευχαριστώ!  🥰🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η maraki1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Είναι καινουργια μανούλα και έγκυος στο πρωτο μου παιδάκι μετά από πολλα χρονια.. Ετοιμαζομαι να μπω στην 6η εβδομάδα της κυησης μου και είμαι φουλ αγχωμένη για τα παντα.. Μπαίνω από εδω, μπαίνω από εκεί. Διαβάζω το ένα, διαβάζω το άλλο και κλαίω χωρις ιδιαίτερο λόγο γτ νομίζω πως κάτι δεν θα παει καλα. Εσεις κάνατε κάτι ώστε να διαχειριστειτε το άγχος σας; για να ηρεμειτε; πως διαχειριζοσασταν την όλη κατάσταση; ευχαριστώ!  🥰🥰

Γεια σου!!Με το καλό να πανε όλα  όμορφα!!

Λοιπόν ,πιο αγχωδη άνθρωπο από μένα δεν έχεις γνωρίσει!!Πώς το αντιμετωπισα;είπα βήμα βήμα κάθε φορά!!Καθε φορά θα εχεις στο νου σου το ραντεβού με τον γιατρό σου την επόμενη εξέταση με αίσιοδοξια, όχι παραπέρα!άσε το google κ μη διαβάζεις τίποτα!!!Μόνο αν θες ανά εβδομάδα εγκυμοσύνης.τωρα που μπαίνεις 6ή θα διαβάζεις το στάδιο του μωρού την 6ή και τέλος.Εγω δεν είχα καν τα συμπτώματα που περιγραφόταν ,ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Ακους τον γιατρό σου κ όχι φίλες που σε τρομοκρατούν,μόνο τους αισιοδοξους!!!😊Εγώ είμαι στον 9⁰ και σε λίγο γεννάω κ τα κάταφερα να ειμαι κουλ!!πήγαινε την βόλτα σου με προσοχή χωρίς να κάνεις ακρότητες (προσοχή κ στον κοβιντ!) και όλα καλά θα πάνε τέλεια!

στις On 19/7/2021 at 7:30 ΠΜ, ο/η maraki1989 είπε:

Καλη μου εγώ δεν είμαι ακόμα μανούλα αλλά σου γράφω για να σου δείξω την αγάπη μου και την συμπαράσταση μου για αυτό που αντιμετωπίζεις.... Συμφωνώ με όλα όσα σου λέει η κυρία 

@ΜιντόριΝα ζήσεις το όνειρο σου να ευχαριατηθεις αυτή την γλυκια και μοναδική περίοδο της ζωή σου... Οι αγωνίες πάντα θα υπάρχουν άλλα πάνω από όλα να σκέφτεσαι το μωράκι σου... Μην πιέζεις το κεφαλάκι σου με διαφορά να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και ότι σε απασχολεί να τον ρωτάς.... Προσπαθισε να κάνεις ωραίες σκέψεις,χαζεψε παιδικά ρουχαλάκια να πάρεις μια ιδέα... Πήγαινε χαλαρές βόλτες... άκου μουσική... Τι πιο ωραίο και ανεβαστικο....!!!!

Καλή εγκυμοσύνη και στις 2 με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά.... ❤️❤️

στις πριν 42 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Καλη μου εγώ δεν είμαι ακόμα μανούλα αλλά σου γράφω για να σου δείξω την αγάπη μου και την συμπαράσταση μου για αυτό που αντιμετωπίζεις.... Συμφωνώ με όλα όσα σου λέει η κυρία 

@ΜιντόριΝα ζήσεις το όνειρο σου να ευχαριατηθεις αυτή την γλυκια και μοναδική περίοδο της ζωή σου... Οι αγωνίες πάντα θα υπάρχουν άλλα πάνω από όλα να σκέφτεσαι το μωράκι σου... Μην πιέζεις το κεφαλάκι σου με διαφορά να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και ότι σε απασχολεί να τον ρωτάς.... Προσπαθισε να κάνεις ωραίες σκέψεις,χαζεψε παιδικά ρουχαλάκια να πάρεις μια ιδέα... Πήγαινε χαλαρές βόλτες... άκου μουσική... Τι πιο ωραίο και ανεβαστικο....!!!!

Καλή εγκυμοσύνη και στις 2 με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά.... ❤️❤️

Ευχαριστώ πολύ!! Ο εσύ ο,τι αγαπάς κι αν το θέλεις να γίνεις μανούλα να τα καταφέρεις!!♥️♥️♥️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μιντόρι είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Ο εσύ ο,τι αγαπάς κι αν το θέλεις να γίνεις μανούλα να τα καταφέρεις!!♥️♥️♥️

Βεβαια το θέλω....εχω μπει στο μονοπάτι της εξωσωματικής με υπομονή και πίστη....❤️❤️❤️Σε ευχαριστώ πολύ πολύ να σε πάντα καλά...με το καλό το μπεμπέ... 🤱

στις On 19/7/2021 at 7:23 ΜΜ, ο/η Μιντόρι είπε:

Γεια σου!!Με το καλό να πανε όλα  όμορφα!!

Λοιπόν ,πιο αγχωδη άνθρωπο από μένα δεν έχεις γνωρίσει!!Πώς το αντιμετωπισα;είπα βήμα βήμα κάθε φορά!!Καθε φορά θα εχεις στο νου σου το ραντεβού με τον γιατρό σου την επόμενη εξέταση με αίσιοδοξια, όχι παραπέρα!άσε το google κ μη διαβάζεις τίποτα!!!Μόνο αν θες ανά εβδομάδα εγκυμοσύνης.τωρα που μπαίνεις 6ή θα διαβάζεις το στάδιο του μωρού την 6ή και τέλος.Εγω δεν είχα καν τα συμπτώματα που περιγραφόταν ,ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Ακους τον γιατρό σου κ όχι φίλες που σε τρομοκρατούν,μόνο τους αισιοδοξους!!!😊Εγώ είμαι στον 9⁰ και σε λίγο γεννάω κ τα κάταφερα να ειμαι κουλ!!πήγαινε την βόλτα σου με προσοχή χωρίς να κάνεις ακρότητες (προσοχή κ στον κοβιντ!) και όλα καλά θα πάνε τέλεια!

Σ ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου γλυκο για τις συμβουλές σου! Θα προσπαθησω Να είμαι ήρεμη για το μωράκι μου! Να εισαι καλά και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου και να ολοκληρωθεί η ευτυχία σου! 🥰🥰🥰 

Καλησπέρα σε όλες τις μελλοντικές μανουλες. Μια ερώτηση θα ηθελα να κανω. Σε περιπτωση εγκυμοσυνης ποσες μερες πριν σας ετυχε να εχετε πονους περιοδου? Μου συμβαινει τους τελευταιους μηνες 10 μερες πριν περιπου οποτε λεω αν συμβαινει σε καθε κυκλο να μην ελπιζω 😜

Καλησπέρα!!! Κ εγώ έτσι ήμουν στην αρχη! Ειδικά μέχρι να περάσει το 1ο τρίμηνο ο, που λένε πως είναι κ το πιο επικυνδυνο... σίγουρα είναι καλό, να μην διαβάζεις διάφορα άσχημα περιστατικά που συνέβησαν σε άλλες κοπέλες...Η κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική. Κ μα σκέφτεσαι επίσης πως όσο πιο πολύ αγχώνεσαι, τόσο πιο πολύ καλό κάνεις στο μωράκι σου...θέλει ηρεμία, κ όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι πως το μωράκι σου ήρθε για να μείνει! Καλή συνέχεια!😊

Δεν έχει προκύψει ακόμη εγκυμοσύνη. Απλώς ρώτησα αν οι πονοι περιόδου τόσες μέρες πριν θα μπορούσαν να είναι σύμπτωμα. Γιατί από όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες έχω πόνους σχεδον 10 μερες πριν 🤔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...