Μετάβαση σε περιεχόμενο

MEDELA SWING-καλυτερη τιμη

Recommended Posts

Juliana το θηλαστρο που λες μου το ειχε δωσει μια φιλη για να μην αγορασω εβγαλα 2, 3 σταγονες μετα απο πολυ πονο και χρονο

Βεβαια κραταω μια επιφυλαξη γιατι στην περιπτωση μου εκανα μονο αντλησεις χωρις να θηλαζω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koriitsia ego thilasa apokleistika kai mono me tthilastro xoris na dino sumpliroma kai xoris na valo katholou to moro sto stithos me to mini electric tis medela,oute me ponese oute me pligose,gia ta chicco exo akousie ta xeirotera,afto pou exo kostse 80 euro

Λοιπον επειδη το εχω ψαξει πολυ με τα θηλαστρα,η επιλογη γινεται συμφωνα με τη χρηση,της medela to swing το οποιο κ εχω ειναι για περιπου 5,6 φορες τη μερα να το χρισιμοποιει κανεις,τα αλλα chicco ,χειροκινητο κ nuk,ειναι για περιστασιακη χρηση.Το λεω αυτο γιατι η ιστορια μου βγηκε κουκος κ αηδονι!!!!

Αφου μεσα σε 4 ημερες εσπασα,το χερουλι,πανω στη χρηση,απο το chicco,την επομενη,μου πηρε ο αντρας μου ενα της nuk,το οποιο εσπασε επισης το χερουλι με σα σε 3 ημερες.Οποτε εψαξα να νοικιασω,πραγμα αγνωστο στα Σερραικα δεδομενα!!!!Τηλ,λοιπον Θεσνικη σε εταιρει ενοικιασεων κ μου εξηγησαν οτι το swing το νοικιαζουν 35ε-40ε μηνα,απλα επρεπε να αγορασω το μπιμπερο κ κατι ακομη εξτρα αλλα 60ε!Εκει μου ειπαν οτι ειναι για 6 χρησεις τη μερα,την ιδια στιγμη πηγε ο αντρας μου ευτυχως ενα τελευταιο ητανε κ μου το πηρε 150ε.Σωθηκα!!γιατι ηδη ειχα να βγαλω γαλα ωρες κ ειχα πρηστει κ ξημερωνε κ 25η Μαρτιου αργια!

Τωρα,βεβαια θηλαζω κανονικα.

Αυτα κοριτσια,για να μην την πατησετε!

Όταν γύρισα από το μαιευτήριο η μπέμπα μου, μου είχε κάνει κομμάτια τη δεξιά θηλή μου. Ψάχνοντας λοιπόν στο internet βρήκα το site ενός φαρμακείου που το είχε 130€. Τελείως συμπτωματικά το φαρμακείο αυτό είναι κοντά στο σπίτι μου, οπότε και έστειλα τον άντρα μου και μου το πήρε.

Με έσωσε εκείνες τις ημέρες που δεν μπορούσα να ακουμπήσω τη μικρή στο στήθος μου. Από το αριστερό θήλαζε κανονικά και από το δεξί το έβγαζα και της το έδινα με μπουκάλι. Σε 3 μέρες ήμουν μια χαρά (βάζοντας και κρέμα βέβαια...) και από τότε θηλάζουμε κανονικά.

Το site του φαρμακείου είναι www.pharmazon.gr και είναι στην Ηρακλείτου στο Γέρακα (πιο πάνω από το μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας).

• 3 months later...

Αφού "έφαγα" ένα θήλαστρο NUK που πήρα για αρχή, μετά πήγα στο Medela Swing και βρήκα την υγειά μου.

Και γω το αγόρασα από ηλεκτρονικό κατάστημα φαρμακείου, από το http://www.pharmacyline.gr/ και για το θήλαστρο στο http://www.pharmacyline.gr/product_info ... ts_id=2712 σε συμφέρουσα τιμή στα 127 ευρώ περίπου όλο το πακέτο με αποστολή αντικαταβολή κλπ., το έλαβα σπίτι άμεσα και όλα καλά από τότε.

Το φαρμακείο βρίσκεται στα Ιλίσια για όσους ενδιαφέρονται και είναι κοντά στην περιοχή και δεν θέλουν να μπλέκουν με ιντερνετικές αγορές.

Μάλλον το καλύτερο θήλαστρο για το σπίτι σε λογική τιμή κιόλας που ταυτόχρονα "δουλεύει".

• 4 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...