Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποτε ειναι η στιγμη να παει στο δωματιο της??

Recommended Posts

καλημεραααα

τα φωτα σας παρακαλω.....

Η μικρη μου ειναι 3 μηνων και δεν ξερω ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να την στειλω στο δωματιο της.

Ο αντρας μου λεει πως ειναι ποια μεγαλη κοπελα χα χα και πρεπει να αποκτησει τον χωρο της εσεις τι μου προτεινετε??

ευχαριστω εκ των προτερων

Βενια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα Βένια, μέχρι και 6 μηνών το μωρό μας πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό μας μετά μπορούμε να το βάλουμε στο δικό του. Τους πρώτους μήνες το μωρό έχει την ανάγκη των γονιών του και κυρίως της μητέρας, ειδικά αν θηλάζει. Θέλει να τους νιώθει δίπλα του, να μοιρίζει την παρουσία της μητέρας για να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά. Είναι κρίμα από τόσο μικρό να νιώσει μοναξιά στο δικό του δωμάτιο!!! Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι το να τοποθετούμε το μωρό από την αρχή ή πριν τους 6 μήνες στο δικό του δωμάτιο ευθύνεται για τον αιφνίδιο θάνατο :(

:):kiss:

VENIA MOU kalimera...kai mena i paidiatros mou eipe oti molis ginei 6 minwn(se 1 mina peripou)mporw kai prepei na to paw sto diko tou dwmatio giati meta mathainei kai then tha thelei....asto kana trimino akoma...:)

Geia sou venia mou...

Kai na sou zisei to mwraki sou....

Egw eixa valei ton gio mou 6 minwn sto diko tou dwmateio...

Kserw alles mamades wmos pou ta eixan valei apo tin prwti eudomwda sta dwmwteiakia tous i pou sarantonna ta mwrakia tous...

Ligo anisixitiko alla ti na poume???

Egw pantos fwvamoun na ton valw,,,alla eprepen...

Sou euxwme ola ta kala agapi mou...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ (ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ 6 ΜΗΝΩΝ...

ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΕΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ... (6ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...):(

ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΑΜΕ ΛΙΓΟ..

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.:P

ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΛΑΙΕΙ.

(ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η' ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΔΩΜΑΤΙΟ.)

Οταν ειναι ετοιμοι μαμα και μωρό , τοτε ειναι η κατάλληλη στιγμη :)

Εμεις κοιμομαστε μαζί με το μωρο μας και θα το κανουμε για καιρο ακομα οπως βλέπω γιατι μας έχει ανάγκη . Ξυπνάει πολλες φορες την νυχτα να θηλάσει , θελει να μας νιωθει διπλα της :)

Δεν φοβαμαι μην μου κακομάθει ή οτιδηποτε αλλο ,"χαζό" κατα την δική μου αποψη , ακουω .

Μερικοί επισης υποστηριζουν οτι το μωρο μπαινει ανάμεσα στο ζευγαρι και δημιουργειτε προβλημα . Εμεις μετά την γεννηση της μικρης μας ξαναερωτευτηκαμε ο ενας τον αλλον :blush: Η σχέση μας ειναι καλύτερη απο ποτε !

Καθε οικογένεια εχει τους δικους της ρυθμους και τον δικο της τροπο :)

LaLa έγραψε:

Οταν ειναι ετοιμοι μαμα και μωρό , τοτε ειναι η κατάλληλη στιγμη :)

Εμεις κοιμομαστε μαζί με το μωρο μας και θα το κανουμε για καιρο ακομα οπως βλέπω γιατι μας έχει ανάγκη . Ξυπνάει πολλες φορες την νυχτα να θηλάσει , θελει να μας νιωθει διπλα της :)

Δεν φοβαμαι μην μου κακομάθει ή οτιδηποτε αλλο ,"χαζό" κατα την δική μου αποψη , ακουω .

Μερικοί επισης υποστηριζουν οτι το μωρο μπαινει ανάμεσα στο ζευγαρι και δημιουργειτε προβλημα . Εμεις μετά την γεννηση της μικρης μας ξαναερωτευτηκαμε ο ενας τον αλλον :blush: Η σχέση μας ειναι καλύτερη απο ποτε !

Καθε οικογένεια εχει τους δικους της ρυθμους και τον δικο της τροπο :)

συμφωνω απολυτα...

Ειναι σημαντικο να ειναι ολοι ετοιμοι γι΄ αυτη την αλλαγη.Ενα παιδακι που ξυπναει αρκετες φορες το βραδυ για φαγητο ειναι δυσκολο να το βαλεις μονο του στο δωματιο του γιατι ταλαιπωρειται κ αυτο κ η μαμα.Γιατι κακα τα ψεματα τα δρομολογια περα δωθε μεσα στη νυχτα δεν ειναι κ το καλυτερο...

Εμεις αποφασισαμε να "αποχωριστουμε" τη μικρη μας οταν ηταν περιπου 4 μηνων.

Βεβαια μας ειχε δωσει απο νωρις καλα δειγματα.:P :P

Ειναι πολυ βολικο παιδακι στον υπνο του.Απο 3 μηνων κοιμαται σχεδον 10-12 ωρες το βραδυ συνεχομενα.Ξυπναει καποιες φορες αλλα μολις της δωσω πιπιλα ή τη χαϊδεψω λιγο ξανακοιμαται ευκολα...

Δε χρειαζεται να κανουμε ο,τι κανουν ολοι οι αλλοι...το καθε παιδι ειναι διαφορετικο κ εχει τους ρυθμους του κ τις αναγκες του...:)

Εμείς βάλαμε τη μπεμπούλα μας στο δωμάτιο της 3 μηνών.Ειναι 7 τώρα και επειδή τη θηλάζω ξυπνάει τη νύχτα και πηγαινοέρχομαι.Εχουμε βάλει ένα καναπέ και ξαπλώνω εκει και τη θηλάζω.Παντως δε νομίζω οτι έχει πρόβλημα που κοιμάται μόνη της.Το λέω αυτό γιατί οταν ξυπνάει το πρωί δεν κλαίει αλλά καθεται και παίζει μόνη της,μέχρι να την ακούσω και να παω.

EGO THN EBALA 2 ME 3 MHNON BEBAIA DEN THN THHLAZA

ANAGKASTHKA GIATI EINAI ARKETA PSHLH KAI DEN XORAGE STHN KALATHOUNA ALLO:blink:

TELIKA OMOS TO PROTEINO TO MORAKI EIXE THN APLA TOU KAI KOIMOTANE POLU PIO HREMA STO KREBATI THS ASE POU TO SUNHTHHSE KAI TO DOMATIO THS KAI EXEI KATALABEI ETSI OTI OTAN PAME EKEI EINAI ORA GIA UPNO..

MOU HTAN ARKETA DUSKOLO SUNAISTHHMATIKA..STHN ARXH,XUPNAGA TO BRADU NA THN DO ALLA OPOS EIPA TO THEORO TELIKA POLU KALUTERO ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣB) , ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ:ohmy: , ΕΒΑΛΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΠΩΣ;) , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΠΑΝΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:P .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ:( , ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ;) , ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ :S ? ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!;)

ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ:blink: ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΝ ΈΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!:angry:

terez έγραψε:

Εμείς βάλαμε τη μπεμπούλα μας στο δωμάτιο της 3 μηνών.Ειναι 7 τώρα και επειδή τη θηλάζω ξυπνάει τη νύχτα και πηγαινοέρχομαι.Εχουμε βάλει ένα καναπέ και ξαπλώνω εκει και τη θηλάζω.Παντως δε νομίζω οτι έχει πρόβλημα που κοιμάται μόνη της.Το λέω αυτό γιατί οταν ξυπνάει το πρωί δεν κλαίει αλλά καθεται και παίζει μόνη της,μέχρι να την ακούσω και να παω.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Τερεζ... εγω βεβαια δεν θηλαζω αλλα συμβαινει το ιδιο και με τον δικο μου που τωρα ειναι 8 μηνων...

Εγω βεβαια του εχω βαλει και καμερα για να βλεπω τι κανει το βραδυ...

Βενια

Την ιδία ακριβώς απορία είχα και εγώ και ρώτησα την παιδίατρο!

Μου είπε ότι το αργότερο μέχρι 6 μηνών θα πρέπει να τον έχω στο δωμάτιο μου όχι πιο πολύ γιατί μετά θα μάθει και δεν θα θέλει να πάει στο δωμάτιο του!

Όσο πιο νωρίς μου είπε η παιδίατρος τόσο πιο καλά!

Πάντως εγώ θα τον κρατήσω άλλους 2 μήνες είμαστε 4 ακόμη και μετά θα τον πάω στο δωμάτιο του!

Ματινα

:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...