Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμορροΐδες

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια...μπαίνω σε 2 ημερες στην 22η εβδομάδα κ έχω έχω κ 3 ημέρες περίπου πόνους από τις αιμορροΐδες...μερικες φορες ακομα κ στο περπατημα δυσκολευομαι...προσέχω κ την διατροφή μου, κ αρκετό νερό πίνω, κ για περπάτημα πηγαίνω...πως αντιμετωπίσατε έχεις κάτι παρόμοιο; με κάποιον λιγο πιο φυσικό τρόπο, κ όχι με κάποια κρέμα από το φαρμακείο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η Sofi ☆ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...μπαίνω σε 2 ημερες στην 22η εβδομάδα κ έχω έχω κ 3 ημέρες περίπου πόνους από τις αιμορροΐδες...μερικες φορες ακομα κ στο περπατημα δυσκολευομαι...προσέχω κ την διατροφή μου, κ αρκετό νερό πίνω, κ για περπάτημα πηγαίνω...πως αντιμετωπίσατε έχεις κάτι παρόμοιο; με κάποιον λιγο πιο φυσικό τρόπο, κ όχι με κάποια κρέμα από το φαρμακείο...

Αχ πως σε καταλαβαίνω ρε κορίτσι μου δυστυχώς δεν υπάρχει φυσικος τρόπος για της αιμοραιδες και δεν παίζει ρόλο η διατροφή η αν πίνεις νερό αυτό που παίζει ρόλο είναι όταν πας στην τουαλέτα να μην σφιγγεσαι συγνώμη κιόλας για την περιγραφή αλλά από αυτό βγαίνουν οι αιμοραιδες όταν σου βγει απλά τις πλένεις με κρύο νερό και τίποτα άλλο και αν μπορείς να την βάζεις μέσα αν είναι εξωτερική αυτά

Καλά για να τις βάλω μέσα όχι...Δεν μπορώ με τίποτα...Αλλά πολύ πονος...πάντως θέμα με δυσκοιλιοτητα δεν έχω...γι αυτό και ξαφνιαζομαι τόσο πολύ που εμφανίστηκαν....τι να πω...Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου!

στις On 13/7/2021 at 1:50 ΜΜ, ο/η Sofi ☆ είπε:

Καλά για να τις βάλω μέσα όχι...Δεν μπορώ με τίποτα...Αλλά πολύ πονος...πάντως θέμα με δυσκοιλιοτητα δεν έχω...γι αυτό και ξαφνιαζομαι τόσο πολύ που εμφανίστηκαν....τι να πω...Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου!

Συνήθως πάνω στην εγκυμοσύνη δυστυχώς δε καποιες γυναίκες εμφανιζεται εγώ να δεις τι περνάω κάθε φορα συνέχεια τέτοιο θέμα έχω οπότε αστο

Καλησπέρα!!έχω χρόνιο πρόβλημα με τις αιμορροΐδες κατά καιρούς και πάλι είχα φυσικά στην αρχή της εγκυμοσύνης μου.Φυσικά και παίζει ρόλο η διατροφή ,φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης βοηθούν πολύ!!και μπόλικο νερό!!Όχι πικάντικα και αλμυρά.Συχνά και ελαφριά γεύματα.Τώρα στην εγκυμοσύνη αν έχεις ξεκινήσει να παίρνεις σίδηρο και σου το προκάλεσε αυτό θα ρωτήσεις τον γιατρό σου για να σου γράψει κάποιας άλλης εταιρείας μήπως και δεν σε ενοχλήσει!αν το πρόβλημα είναι μεγάλο σίγουρα θα πρέπει να βάλεις κρεμουλα για να υποχωρήσουν.Αλλιως θα παιδεύεσαι για καιρο.Υπαρχχει μια της frezyderm που ειναι συμβατη με την εγκυμοσύνη (μπαίνει μόνο εξωτερικά) ,ρώτα γι αυτήν τον γιατρό σου!Υπομονή!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Σήμερα νομίζω πως πάει λίγο καλύτερο το θέμα...σένα χω τόσο μεγάλη ενόχληση και πόνο...Για να δούμε...

Τι τραβάμε οι μάνες από τώρα!🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...