Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπερα σας τα φώτα σας παρακαλω γιατί έχω αγχωθεί με τον άντρα μου μια εβδομαδα πριν την περιοδο 2 φορές τελείωσε μέσα μου τώρα έχω 4 μέρες καθυστέρηση αλλά εδώ και 3 μέρες έχω κράμπες κάτω στη κοιλιά και βλέπω ελάχιστο αίμα στο εσώρουχο και στο χαρτι αλλα οχι όλη την ημέρα συμβαίνει σταδιακά.... Δεν θέλω ακόμη να κανω τεστ γιατί δεν θέλω να Απογοητευτω θέλω πολυ ένα μωράκι και καταλαβαίνεται...εχει τυχει σε κάποια κάτι τέτοιο???!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Βουλα κωστακη είπε:

κορίτσια καλησπερα σας τα φώτα σας παρακαλω γιατί έχω αγχωθεί με τον άντρα μου μια εβδομαδα πριν την περιοδο 2 φορές τελείωσε μέσα μου τώρα έχω 4 μέρες καθυστέρηση αλλά εδώ και 3 μέρες έχω κράμπες κάτω στη κοιλιά και βλέπω ελάχιστο αίμα στο εσώρουχο και στο χαρτι αλλα οχι όλη την ημέρα συμβαίνει σταδιακά.... Δεν θέλω ακόμη να κανω τεστ γιατί δεν θέλω να Απογοητευτω θέλω πολυ ένα μωράκι και καταλαβαίνεται...εχει τυχει σε κάποια κάτι τέτοιο???!! 

Γειά σου κορίτσι! Καταρχήν εύχομαι να είσαι εγκυουλα!🤗

Επειδή με την υγεία δεν παίζουμε και κυρίως με μια εγκυμοσύνη αυτό που κατά την άποψη μου πρέπει να κάνεις για αρχή είναι ένα τέστ εγκυμοσύνης. Αν είσαι έγκυος χρειάζεσαι ιατρική συμβουλή και παρακολούθηση (βασικά από τη στιγμή που έχεις αίμα επιβάλλεται). Από την άλλη αν δεν είσαι το να έχεις έτσι που και που αίμα δεν είναι σύνηθες άρα και πάλι καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου! 💗

Και πάλι εύχομαι να μας γράψεις τα ομορφότερα νέα!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Βουλα κωστακη είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολυ 😚 αυριο και όλας θα παω φαρμακείο μακάρι να έχω ευχάριστα νέα😁😁😁

καλη μερα κ καλο μηνα.

τι εγινε κοριτσι μου?

εκανεσ τεστ?

αν κ η χοριακη θα εδινε πιο ξεκαθαρο αποτελεσμα

Δημοσίευση

Εγώ προσωπικά το έχω πάθει πολλές φορές αυτό,  πριν κατέβει κανονικά η ροή, να έχω σταγονιτσες για μια η δύο μέρες! Όμως φυσικά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός οπότε αν  υπάρχει υποψία εγκυμοσύνης η χοριακη είναι το πιο έμπιστο τεστ, για να μη χάνουμε και χρόνο με τεστ φαρμακείου που κάποιες φορές μπορεί να βγάλει λάθος αποτέλεσμα!!! 

Εύχομαι ευχάριστα νέα!!! 🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...