Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. ήθελα να σας ρωτήσω τις απόψεις σας για δημοσιους αλλά και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς στην Αττική... Σε ποια κατηγορία από τις δύο θα νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια να στείλετε το μικρό σας;; Είμαι σε δίλημμα.. δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να στείλω τον μικρό σε δημόσιο παιδικό ή σε ιδιωτικό μέσω ΕΣΠΑ;;  Αναρωτιέμαι αν είναι ψευδαίσθηση το γεγονός ότι στον ιδιωτικό οι βρεφονηπιαγωγοι ελέγχονται περισσότερο.. ή αν και στο δημόσιο όλα λειτουργούν εξίσου καλά. Αγχώνομαι γιατί τό παιδί ακόμη δεν είναι σε θέση να μου πει τι συμβαίνει στο σχολείο.. οποιασδήποτε συμβολή ίσως με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ

• 2 years later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου, Η πεθερά μου δουλεύει σε δημόσιο και είναι πολύ καλά. Τα προσέχουν πολύ τα παιδάκια. Νομίζω ότι οι δημόσιοι είναι καλύτεροι γιατί μπορούν να ελέγξουν ποιο εύκολα. Αλλά αν γνωρίζεις κάποιον ιδιωτικό καλό δεν είμαι αρνητική. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...