Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωμήτρια κύηση

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !!! Είναι 5 εβδομάδων και 6 ημερών .Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω γιατί ειμουν χτες στο γυναικολόγο και μ είπε ότι βλέπει μόνο ένα σάκο και ότι μπορεί να  είναι εξωμήτρια κύηση και να πάω αύριο στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο μου έκανε και την Β χοριακη και θα μ πει τα αποτελέσματα την Τρίτη που θα ξαναπάω..Απλά έχω άγχος γιατί δεν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα της Β χοριακης και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο.. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας! Τι έχετε να πείτε; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Αλικη26 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!! Είναι 5 εβδομάδων και 6 ημερών .Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω γιατί ειμουν χτες στο γυναικολόγο και μ είπε ότι βλέπει μόνο ένα σάκο και ότι μπορεί να  είναι εξωμήτρια κύηση και να πάω αύριο στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο μου έκανε και την Β χοριακη και θα μ πει τα αποτελέσματα την Τρίτη που θα ξαναπάω..Απλά έχω άγχος γιατί δεν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα της Β χοριακης και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο.. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας! Τι έχετε να πείτε; 

Καλησπέρα κορίτσι μου..εύχομαι καταρχήν να σου πάνε όλα καλά!!γιατί σου είπε ότι μπορεί να είναι εξωμήτριο?τον σάκο δεν τον είδε μεσα στη μητρα?γιατί και γω στον πρώτο υπέρηχο στην εβδομάδα που είσαι και εσύ μόνο έναν σάκο είδα τίποτα αλλο, στον δεύτερο υπέρηχο μετά από 10 μερες είδαμε και ακούσαμε έμβρυο..επίσης τα αποτελέσματα της χοριακης βγαίνουν μέσα σε λίγες ώρες γιατί θα τα πάρεις την τρίτη?θα αγχωθεις μέχρι τότε..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Αλικη26 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Λοιπόν εγώ έχω περάσει εξωμητριο και θα σου πω ότι από την στιγμή που βλέπετε σάκο στη μήτρα δεν είναι εξωμητριο αλλά παλινδρόμη κύηση... Δηλαδή κύηση που δεν προχωράει.. εξωμητριο θα ήταν αν αναπτύσσονταν το έμβρυο σε σημείο έξω από τη μήτρα πχ στη σάλπιγγα όπως μου έτυχε και σε αυτή την περίπτωση δεν θα βλέπατε τίποτα μα τίποτα απολύτως στην μήτρα μέσα αλλά θα είχες αίμα καφέ και αργότερα κόκκινο και επίσης φυσικά χοριακη που θα αυξανόταν πολύ αργά... Οπότε εξωμητριο δεν νομίζω να είναι εφόσον βλέπετε άδειο σακο.... Αν δεν νιώθεις σίγουρη για τον γιατρό σου στείλε μου αν θες να σου πω τον γιατρό μου γιατί πραγματικά μου έσωσε τη ζωή όταν σε άλλους δύο γυναικολόγους που είχα πάει κανείς δεν μπορούσε να βρει ότι ήταν εξωμητριο και ευτυχώς πήγα στον τρίτο γυναικολόγο και με έσωσε τελευταία στιγμή...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eva29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Λοιπόν εγώ έχω περάσει εξωμητριο και θα σου πω ότι από την στιγμή που βλέπετε σάκο στη μήτρα δεν είναι εξωμητριο αλλά παλινδρόμη κύηση... Δηλαδή κύηση που δεν προχωράει.. εξωμητριο θα ήταν αν αναπτύσσονταν το έμβρυο σε σημείο έξω από τη μήτρα πχ στη σάλπιγγα όπως μου έτυχε και σε αυτή την περίπτωση δεν θα βλέπατε τίποτα μα τίποτα απολύτως στην μήτρα μέσα αλλά θα είχες αίμα καφέ και αργότερα κόκκινο και επίσης φυσικά χοριακη που θα αυξανόταν πολύ αργά... Οπότε εξωμητριο δεν νομίζω να είναι εφόσον βλέπετε άδειο σακο.... Αν δεν νιώθεις σίγουρη για τον γιατρό σου στείλε μου αν θες να σου πω τον γιατρό μου γιατί πραγματικά μου έσωσε τη ζωή όταν σε άλλους δύο γυναικολόγους που είχα πάει κανείς δεν μπορούσε να βρει ότι ήταν εξωμητριο και ευτυχώς πήγα στον τρίτο γυναικολόγο και με έσωσε τελευταία στιγμή...

Δυστυχώς είμαι στην Γερμανία!! Μου είπε να πάω να κάνω εξέταση σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να είναι εξωμητριο η μπορεί να είναι άδειος σάκος..Απλά εγώ αγχωθεί γιατί με άφησε στον αέρα και τις εξετάσεις δεν μ της είπε!! Απλά είπε μπορεί να μην είναι και τπτ γιατί είναι νωρίς ακόμα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου..εύχομαι καταρχήν να σου πάνε όλα καλά!!γιατί σου είπε ότι μπορεί να είναι εξωμήτριο?τον σάκο δεν τον είδε μεσα στη μητρα?γιατί και γω στον πρώτο υπέρηχο στην εβδομάδα που είσαι και εσύ μόνο έναν σάκο είδα τίποτα αλλο, στον δεύτερο υπέρηχο μετά από 10 μερες είδαμε και ακούσαμε έμβρυο..επίσης τα αποτελέσματα της χοριακης βγαίνουν μέσα σε λίγες ώρες γιατί θα τα πάρεις την τρίτη?θα αγχωθεις μέχρι τότε..

Ευχαριστώ πολύ !Μου έλεγε μπορεί να είναι έτσι μπορώ να είναι αλλιώς μπορεί να μην είναι και τπτ !! Απλά με άγχωσε πολύ 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Αλικη26 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !Μου έλεγε μπορεί να είναι έτσι μπορώ να είναι αλλιώς μπορεί να μην είναι και τπτ !! Απλά με άγχωσε πολύ 

Μη χειρότερα!!τι άλλο θα ακούσουμε...δηλαδή δεν ήξερε τι έβλεπε με λίγα λόγια..εγώ σου είπα τη δική μου εμπειρία ο γιατρός μου στον πρώτο υπέρηχο μου είπε πριν ξεκινήσει την εξέταση να μην αγχωθω γιατί το μόνο που περιμένει να δει στις 5w και κατι είναι ένας αδειος σακος μέσα στη μήτρα το ίδιο είχαν δει και οι φίλες μου σε αυτή τη φαση της εγκυμοσύνης τους γιατί είναι νωρίς ακόμα δεν ξέρω αν κάποια αλλη κοπέλα έχει διαφορερικη εμπειρια.. για εξωμήτριο οπως σου είπε η άλλη κοπέλα δεν θα βλέπατε το σακο..εσένα σε αγχωσε πολύ ακόμα και κάτι περίεργο να υποψιάζεται δεν είναι απάντηση αυτή..πήγαινε για την εξέταση σου στο νοσοκομείο όπως σου είπε για να βγάλεις άκρη και μη στενοχωριέσαι όλα θα πανε καλά!!στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! Κανε λίγο υπομονή είναι νωρίς ακόμα.

στις πριν 11 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Μη χειρότερα!!τι άλλο θα ακούσουμε...δηλαδή δεν ήξερε τι έβλεπε με λίγα λόγια..εγώ σου είπα τη δική μου εμπειρία ο γιατρός μου στον πρώτο υπέρηχο μου είπε πριν ξεκινήσει την εξέταση να μην αγχωθω γιατί το μόνο που περιμένει να δει στις 5w και κατι είναι ένας αδειος σακος μέσα στη μήτρα το ίδιο είχαν δει και οι φίλες μου σε αυτή τη φαση της εγκυμοσύνης τους γιατί είναι νωρίς ακόμα δεν ξέρω αν κάποια αλλη κοπέλα έχει διαφορερικη εμπειρια.. για εξωμήτριο οπως σου είπε η άλλη κοπέλα δεν θα βλέπατε το σακο..εσένα σε αγχωσε πολύ ακόμα και κάτι περίεργο να υποψιάζεται δεν είναι απάντηση αυτή..πήγαινε για την εξέταση σου στο νοσοκομείο όπως σου είπε για να βγάλεις άκρη και μη στενοχωριέσαι όλα θα πανε καλά!!στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! Κανε λίγο υπομονή είναι νωρίς ακόμα.

Καλημέρα!! Έκανα την εξέταση και η Β χοριακη μ ήταν 1128 στην 6 βδομάδα με είδε και μ είπε όλα καλά τα βλέπω μεχρι στιγμής είναι νωρίς ακόμα και όταν ξαναπάω στην ΓυνΑικολογο να ξανακάνω β χοριακη 

Ισως απλα ειναι πολυ νωρις. Εγω που ειμαι 5+3 τωρα δεν εχω κανει ακομα υπερηχο. Θα παω σε καμια 10αρια μερες περιπου για σιγουρα. Με το καλο και ολα να πανε τελεια ευχομαι!

στις πριν 18 ώρες, ο/η Αλικη26 είπε:

Έχεις κάνει εξέταση αίματος να δεις αν η χοριακη αυξάνεται φυσιολογικα ? Εννοείται να πας στο νοσοκομείο να σε δουν αλλά ρωτάω αν μέχρι να πας στο νοσοκομείο έχεις κάνει εξετάσει χοριακης... Όντως όπως λένε οι κοπέλες μπορεί να είναι νωρίς δεν το ξέρω αυτό και γι αυτο να μη φαίνεται κάτι, οπότε μην αγχώνεσαι... Πάντως ο γιατρός λίγο αδιάφορος μου φαίνεται ...σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και πάνω από όλα να μη στεναχωριέσαι γιατί όλα μπορεί να είναι καλά ! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Έχεις κάνει εξέταση αίματος να δεις αν η χοριακη αυξάνεται φυσιολογικα ? Εννοείται να πας στο νοσοκομείο να σε δουν αλλά ρωτάω αν μέχρι να πας στο νοσοκομείο έχεις κάνει εξετάσει χοριακης... Όντως όπως λένε οι κοπέλες μπορεί να είναι νωρίς δεν το ξέρω αυτό και γι αυτο να μη φαίνεται κάτι, οπότε μην αγχώνεσαι... Πάντως ο γιατρός λίγο αδιάφορος μου φαίνεται ...σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και πάνω από όλα να μη στεναχωριέσαι γιατί όλα μπορεί να είναι καλά ! 

Ειμουν σήμερα έκανα χοριακη ήταν 1128 είχα κάνει και την Πέμπτη αλλά δεν μ είπε τα αποτελέσματα αλλά την Τρίτη θα ξανακάνω να δούμε πως είναι.Γενικά και σήμερα στο νοσοκομείο δεν μ είπαν κάτι μ είπαν ότι είναι νωρίς τι να πω 

στις On 18/6/2021 at 4:27 ΜΜ, ο/η Αλικη26 είπε:

Από τη στιγμή που βλέπει σάκο εντός μήτρας  δεν είναι εξωμήτριο. Ίσως εννοούσε ότι στις εβδομάδες που είσαι θα έπρεπε να βλέπει και λεκιθικό ασκό ή εμβρυικά στοιχεία. Για καρδιά είναι νωρίς μάλλον ανάλογα και την ημέρα της σύλληψης βέβαια.

Έχω στο ιστορικό μου δυο παλίνδρομες κυήσεις και στην δεύτερη πήγα για υπέρηχο 5 εβδ 1 ημ και είδαμε μόνο σάκο. Μου είπε ότι θα έπρεπε να δούμε και λεκιθικό ασκό (ήμουν από εξωσωματική οπότε ξέραμε ακριβώς ημερομηνίες εμφύτευσης κλπ) και να ξαναπάω στις 6εβδ και 1ημ οπου δεν είδαμε ούτε τότε εμβρυικά στοιχεία και κάναμε απόξεση.

Όπως και να έχει εξωμήτριο δεν θεωρώ ότι είναι αλλά ίσως είναι καθυστερημένη σύλληψη.

Σου εύχομαι ότι το καλύτερο και όλα να πάνε καλά.

στις πριν 22 ώρες, ο/η Αλικη26 είπε:

Καλημέρα!! Έκανα την εξέταση και η Β χοριακη μ ήταν 1128 στην 6 βδομάδα με είδε και μ είπε όλα καλά τα βλέπω μεχρι στιγμής είναι νωρίς ακόμα και όταν ξαναπάω στην ΓυνΑικολογο να ξανακάνω β χοριακη 

Καλημέρα κορίτσι μου!! Δεν ξέρω πόσο πρέπει να είναι η χοριακη στην εβδομάδα που είσαι αλλά εμένα μου είχαν πει ότι από τιμή 1500 και πάνω μπορείς να δεις με υπέρηχο αυτά που πρέπει να δεις άρα ναι ίσως είναι νωρίς..πάντως στην επόμενη χοριακη που θα κάνεις πες της ότι πρέπει να σου πει το αποτέλεσμα για να δεις αν αυξάνεται σωστά η τιμή, μη σε αγχωσει πάλι γιατί θα μας τρελάνει τελείως η γιατρός σου..εύχομαι να ηρεμησες λίγο γιατί το άγχος σε αυτή τη φάση μόνο κακό κάνει πίστεψέ με!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...