Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσια μου , εμείς τα φτιάξαμε ! και του χρόνου με τα μπεμπακια μας ❣️❣️❣️❣️

IMG_20211221_135727.jpg

Αααχ τι ωραία ζηλεύω!!!!! Είναι η μόνη χρονιά που δεν έχω κάνει τίποτα από ζαχαροπλαστική. Κάθε χρόνο κάνουμε τα πάντα, από μελομακάρονα μέχρι μπισκοτοχωριό!!! Μακάρι να βρω λίγο χρόνο κ φέτος.... Γεια στα χέρια σας κ καλοφάγωτα 🤗🤗🤗 κ του χρόνου με υγεία κ πιο πολλοί μέσα στο σπίτι!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Αααχ τι ωραία ζηλεύω!!!!! Είναι η μόνη χρονιά που δεν έχω κάνει τίποτα από ζαχαροπλαστική. Κάθε χρόνο κάνουμε τα πάντα, από μελομακάρονα μέχρι μπισκοτοχωριό!!! Μακάρι να βρω λίγο χρόνο κ φέτος.... Γεια στα χέρια σας κ καλοφάγωτα 🤗🤗🤗 κ του χρόνου με υγεία κ πιο πολλοί μέσα στο σπίτι!!!!!

Ευχαριστούμε κορίτσι μου !!!! 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

IMG_20211221_135727.jpg

Και του χρόνου κορίτσι μου !! 

Εμείς τα φτιάξαμε... Τα φάγαμε... 😂😂😅

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

IMG_20211221_135727.jpg

Και του χρόνου κοριτσι μου με το μπεμπεδακι σας παρεα!!!

Και του χρόνου για ολες μας κορίτσια με υγεια και γλυκές στιγμές οσο τα μελομακάρονα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

IMG_20211221_135727.jpg

Αχ🥰 και του χρονου να σου λεει η μικρη νεράιδά σου οταν τα φτιαχνεις : Μαμά μαμ μαμ 🤣💕

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Κουραμπιεδακιας εισαι;;; Κριμα και σε συμπαθούσα 🤣🤣🤣

Κουραμπιεδακιας φουλ είμαι !!!! Τρώω και εγώ όλη την πιατέλα άαααανετα !!!! 😂😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κουραμπιεδακιας φουλ είμαι !!!! Τρώω και εγώ όλη την πιατέλα άαααανετα !!!! 😂😂😂😂😂

Κ εγώ! Αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια τα φτιάχνω η ίδια τα βλέπω με άλλο μάτι! Οπότε τρώω από όλα να μην παραπονιούνται 😄😄😄

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Froufro είπε:

Κ εγώ! Αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια τα φτιάχνω η ίδια τα βλέπω με άλλο μάτι! Οπότε τρώω από όλα να μην παραπονιούνται 😄😄😄

Εγώ με όποιο μάτι και να τα δω , δεν κατεβαίνουν 😂

Δημοσίευση

Κορίτσια μια είναι η αλήθεια. Ωραία τα μελομακάρονα αλλά αν φας καλό κουραμπιέ τα πατάει όλα !!! 

@Mariam08δεν άντεξα και πριν πήρα τη μαία να μου πει τι να πάρω γιατί υπέφερα... 

Μου έδωσε το losec τελικά! 

Πήρα ένα πριν κάνα 2 Ώρο. Δε μπορώ να πω ότι είμαι 100% οκ

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Κορίτσια μια είναι η αλήθεια. Ωραία τα μελομακάρονα αλλά αν φας καλό κουραμπιέ τα πατάει όλα !!! 

@Mariam08δεν άντεξα και πριν πήρα τη μαία να μου πει τι να πάρω γιατί υπέφερα... 

Το στομαχι σε ενοχλει ή το εντερο; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Το στομαχι σε ενοχλει ή το εντερο; 

Τώρα το στομάχι και καούρα ! 

Έχω βγει ελαττωματική γμτ. 

Έληξε και η εγγύηση στα πρώτα 2 χρόνια... Άσε ... 😂😂

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Christine_ είπε:

Εχω πάθει μεγάλη ζημια με στομαχι και ειχα παει 40 κιλα… Αν θες κανε τα για δοκιμη : α) μακριά απο καθε τι που εχει βουτυρο (πχ κουραμπιέδες, μερικα γλυκα που εχουν, στη μπεσαμέλ κτλ) β) οχι παρα πολλά λαδια στα φαγητα γ) κατα προτιμηση φαε λιγες μερες κοτοπουλο ή μπιφτέκια (με σαλατα) οχι καφε και όξινα το πρωι (φαε μια μπανανα ας πουμε)… Πιστευω θα σε βοηθησει παρα πολυ αυτο

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ 

Γλυκούλα μου !!! 

Υπομονή ! Απαίσιο είναι αυτό με την καούρα 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Κι εγω επειδη τα φτιαχνω η ιδια τα τρωω ολα για να μην έχουν παραπονο!!! 😜😜😜

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

IMG_20211221_135727.jpg

Και του χρόνου με υγειά κορίτσι μου!!! Εγώ πάντως τα τρώω και τα δύο. Αλλά όντως αν είναι καλός ο κουραμπιές.........Άστα να πάνε.

Έλεγα ότι όταν θα μείνω έγκυος θα πάρω 800 κιλά αλλά ο διαβήτης είχε άλλη γνώμη😒. Δεν πειράζει όμως είπα πως όταν γεννήσω θα πάρω οπωσδήποτε 5 κιλά σε ένα μήνα. Θα τα φάω όλα αυτά που δεν έφαγα 9 μήνες😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Louna είπε:

Εχω πάθει μεγάλη ζημια με στομαχι και ειχα παει 40 κιλα… Αν θες κανε τα για δοκιμη : α) μακριά απο καθε τι που εχει βουτυρο (πχ κουραμπιέδες, μερικα γλυκα που εχουν, στη μπεσαμέλ κτλ) β) οχι παρα πολλά λαδια στα φαγητα γ) κατα προτιμηση φαε λιγες μερες κοτοπουλο ή μπιφτέκια (με σαλατα) οχι καφε και όξινα το πρωι (φαε μια μπανανα ας πουμε)… Πιστευω θα σε βοηθησει παρα πολυ αυτο

Να μην τρώω κουραμπιέ λέει 🤯🤯🤯 

Χαχαχχχα 

Ναι ξέρω ότι βοηθανε όλα αυτά που λες , περνάω κι εγώ φάσεις με το στομάχι μου ανά διαστήματα (άγχους κυρίως) 

Αλλά ένα καφέ θα τον πιω δε γίνεται.... .θα δω πως θα πάει και αύριο .  Ελπίζω να είμαι οκ !

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Και του χρόνου με υγειά κορίτσι μου!!! Εγώ πάντως τα τρώω και τα δύο. Αλλά όντως αν είναι καλός ο κουραμπιές.........Άστα να πάνε.

Έλεγα ότι όταν θα μείνω έγκυος θα πάρω 800 κιλά αλλά ο διαβήτης είχε άλλη γνώμη😒. Δεν πειράζει όμως είπα πως όταν γεννήσω θα πάρω οπωσδήποτε 5 κιλά σε ένα μήνα. Θα τα φάω όλα αυτά που δεν έφαγα 9 μήνες😂😂😂

Χαχαχαχαχα δε λες πάλι καλά που έχεις έλεγχο ??? 

Πόσα κιλά έχεις πάρει ? Κάνεις διατροφή ? 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! 

Απο καουρες κι εγω εχω παρα πολλες.... Εχω καταλαβει οτι εμενα με ενοχλουν πολυ τα τηγανιτα. Οταν φαω οτιδηποτε αλλο δεν με πειραζει τοσο, αλλα οταν εχω τηγανι με ταραζει στην καουρα....

Στη γιατρο θα παω την Κυριακη εγω και ανυπομονω γιατι εχω καιρο να παω για υπερηχο! Αυριο μπαινω στον 8ο και δεν το πιαστευω!!!!

Σημερα ειναι κι εμενα καπως ησυχουλα η δικια μου αλλα δεν εχω κατσει και καθολου... Τωρα ηρεμω λιγακι....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Χαχαχαχαχα δε λες πάλι καλά που έχεις έλεγχο ??? 

Πόσα κιλά έχεις πάρει ? Κάνεις διατροφή ? 

Α καλά μην το λες. Έχω πάρει ήδη 12 κιλά και στερούμε τα πάντα από την αρχή. Είχα διαβήτη κυησης από την πρώτη στιγμή και κάνω ινσουλίνη. Τωρα πως πήρα τόσα κιλά??? Μάλλον ο μεταβολισμός σου τρελάθηκε γιατί δουλευα αμετρητες  ώρες και ξαφνικά ρίζωσα σε έναν καναπέ 3 μήνες. 

Χαλάλι ομως να είναι καλά το παιδάκι μου και μου υποσχέθηκε η μαμά μου κουραμπιέδες και μελομακάρονα τον Φεβρουάριο.χαχαχαχα. Εχθές έλεγα του άντρα μου να είχαμε μια γλώσσα της πεθεράς ( το γλυκό που έχω να φάω από παιδί). 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Α ωραία. Εγώ απο την επόμενη μέρα ενιωθα καλύτερα. Μεγάλη διαφορά. Εύχομαι να νιώσεις καλύτερα αλήθεια. 

Εμείς κορίτσια έχουμε αρτοποιείο. Κ τωρα ο κουραμπιες το μελομακάρονο κτλ πάει σύννεφο. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Α ωραία. Εγώ απο την επόμενη μέρα ενιωθα καλύτερα. Μεγάλη διαφορά. Εύχομαι να νιώσεις καλύτερα αλήθεια. 

Εμείς κορίτσια έχουμε αρτοποιείο. Κ τωρα ο κουραμπιες το μελομακάρονο κτλ πάει σύννεφο. 

Μου είπε η γυναικολόγος να το πάρω κάθε βράδυ για 10 μέρες και βλέπουμε πως θα πάει ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...