Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2021 at 7:46 ΜΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τουλάχιστον είμαστε πολλές κορίτσια 😋 ίσως είναι φυσιολογικό !! 

Expand  

Οντως αυτο, ειμαστε πολλες! Εγω διάβασα για 24η εβδομάδα στο σαιτ του Ιασώ οτι ειναι αναμενόμενα τα πονάκια!!! Υπομονη… 

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2021 at 8:01 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Οντως αυτο, ειμαστε πολλες! Εγω διάβασα για 24η εβδομάδα στο σαιτ του Ιασώ οτι ειναι αναμενόμενα τα πονάκια!!! Υπομονη… 

Expand  

Νομίζω ότι δεν μας νοιάζει τόσο να πονάμε , όσο το να μην είναι τίποτα 😂

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2021 at 8:09 ΜΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Νομίζω ότι δεν μας νοιάζει τόσο να πονάμε , όσο το να μην είναι τίποτα 😂

Expand  

Εννοειται!!! Εγω ολα τα υπομένω αρκεί να ειναι καλα η μικρουλα!! 🎀🎀🙏🙂

Δημοσίευση

Κοριτσια, τα πονακια ειναι φυσιολογικα. Η μητρα μεγαλωνει και ετοιμαζεται κιολας σιγα σιγα για τον τοκετο. Εγω ειχα τις προηγουμενες μερες. Τωρα δεν εχω. Οταν δω οτι εχω παιρνω ενα μαγνησιο που ηρεμει απο κραμπες και συσπασεις. Σε καθε περιπτωση βεβαια καλο ειναι να μιλαμε και με τον γιατρο μας για παν ενδεχομενο!

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2021 at 9:44 ΜΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Κοριτσια, τα πονακια ειναι φυσιολογικα. Η μητρα μεγαλωνει και ετοιμαζεται κιολας σιγα σιγα για τον τοκετο. Εγω ειχα τις προηγουμενες μερες. Τωρα δεν εχω. Οταν δω οτι εχω παιρνω ενα μαγνησιο που ηρεμει απο κραμπες και συσπασεις. Σε καθε περιπτωση βεβαια καλο ειναι να μιλαμε και με τον γιατρο μας για παν ενδεχομενο!

Expand  

Ευχαριστούμε κοριτσι μου!!! Εχεις εμπειρία εσυ απο τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και ξερεις σιγουρα καλυτερα!!! 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2021 at 9:50 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Ευχαριστούμε κοριτσι μου!!! Εχεις εμπειρία εσυ απο τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και ξερεις σιγουρα καλυτερα!!! 🥰🥰🥰🥰

Expand  

Εμπειρια εχω φουλ αλλα οπως σας εχω ξαναπει το αγχος υπαρχει παντα!!! Κι εγω οταν εχω πονακια λεω γιατι τωρα ενω το ξερω οτι ειναι φυσιολογικοτατα! Υπομονη για τα μωρακια μας!!!!🥰🥰

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2021 at 9:54 ΜΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Εμπειρια εχω φουλ αλλα οπως σας εχω ξαναπει το αγχος υπαρχει παντα!!! Κι εγω οταν εχω πονακια λεω γιατι τωρα ενω το ξερω οτι ειναι φυσιολογικοτατα! Υπομονη για τα μωρακια μας!!!!🥰🥰

Expand  

Ναι κοριτσι μου το καταλαβαινω, το αγχος δε φευγει!!! Υπομονη σε ολες μας!!! 🙂🙏❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες όμορφες !!!

Έχουν γίνει τόσο δυνατές οι κλωτσιές μας που κουνιέται η κοιλίτσα πλέον !! 🥰

Κοριτσια, τα πονακια ειναι φυσιολογικα. Η μητρα μεγαλωνει και ετοιμαζεται κιολας σιγα σιγα για τον τοκετο. Εγω ειχα τις προηγουμενες μερες. Τωρα δεν εχω. Οταν δω οτι εχω παιρνω ενα μαγνησιο που ηρεμει απο κραμπες και συσπασεις.

Expand  

Αυτό για το μαγνήσιο δεν το ήξερα !! ανυπομονώ να πάμε σήμερα να δούμε πως είμαστε !!!

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα κορίτσια ❤

Εγώ δεν το είχα αυτό στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κ γι'αυτό με προβλημάτισε λίγο... ένας γιατρός που το συζήτησα μου είπε ότι όσο προσθέτουμε εγκυμοσύνες στο "ιστορικό" της μήτρας είναι λογικό να τα νιώθουμε αυτά κ ότι κάποιες κοπέλες τα νιώθουν κ από την πρώτη εγκυμοσύνη. Απλά αυτές τις μέρες έγιναν λίγο πιο έντονα κ προβληματίστηκα 😓 αλλά αφού λέτε κι άλλες ότι νιώθετε αυτές τις μέρες ηρέμησα λίγο...!

Δημοσίευση

Εγώ φοβήθηκα πολύ γιατί έχω ζοριστεί πολύ ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό και επειδή θεωρώ ότι επηρεάζεται πολύ το έμβρυο , σκεφτόμουν διάφορα... Εσείς πώς τα πάτε με τις εναλλαγές της διάθεσης ;

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 5:56 ΠΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εγώ φοβήθηκα πολύ γιατί έχω ζοριστεί πολύ ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό και επειδή θεωρώ ότι επηρεάζεται πολύ το έμβρυο , σκεφτόμουν διάφορα... Εσείς πώς τα πάτε με τις εναλλαγές της διάθεσης ;

Expand  

Πονεμένη ιστορία 😋 είμαι ευτυχισμένη το πρώτο δεκαήμερο που έχω πάει στη γιατρό... μετά αρχίζω να πέφτω πάλι, αλλά το παλεύω! Την τελευταία φορά που με έπιασαν τα ψυχολογικά μου πήγα κ αγόρασα μερικά ροζ μπιμπερό να τα βλέπω μέσα στο σπίτι σιγά 😄

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 6:07 ΠΜ, ο/η Froufro είπε:

Πονεμένη ιστορία 😋 είμαι ευτυχισμένη το πρώτο δεκαήμερο που έχω πάει στη γιατρό... μετά αρχίζω να πέφτω πάλι, αλλά το παλεύω! Την τελευταία φορά που με έπιασαν τα ψυχολογικά μου πήγα κ αγόρασα μερικά ροζ μπιμπερό να τα βλέπω μέσα στο σπίτι σιγά 😄

Expand  

Η αλήθεια είναι ΄ότι με βοηθάνε και εμένα πολύ τα νέα πραγματάκια για το μωρό !! Θα ήθελα να ξεκινήσω να φτιάχνω το δωμάτιό της , αλλά έχω την πεθερά μου σχεδόν ένα μήνα σπίτι, στο δωμάτιό της, και δεν είναι πολύ πρόθυμη να γυρίσει στο χωριό ...

Προσπάθησε και εσύ να κάνεις ότι σε ηρεμεί και σε γαληνεύει !!

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 6:07 ΠΜ, ο/η Froufro είπε:

Expand  

Καλημερα κορίτσια!!! Καλημερα και στα μωράκια μας!!! 
Κι εγω ετσι ειμαι ακριβως Froufro!! Οταν γυρίζω απο τον γιατρο μεσα στην τρελη χαρα και μετα σιγα σιγα ερχεται παλι το αγχος!!! 

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 8:56 ΠΜ, ο/η JNtina είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Καλημερα και στα μωράκια μας!!! 
Κι εγω ετσι ειμαι ακριβως Froufro!! Οταν γυρίζω απο τον γιατρο μεσα στην τρελη χαρα και μετα σιγα σιγα ερχεται παλι το αγχος!!! 

Expand  

Που θα πάει..... θα τα πάρουμε αγκαλίτσα κ θα μας φύγουν όλα!!!!! ❤

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 5:35 ΠΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα μανούλες όμορφες !!!

Έχουν γίνει τόσο δυνατές οι κλωτσιές μας που κουνιέται η κοιλίτσα πλέον !! 🥰

Αυτό για το μαγνήσιο δεν το ήξερα !! ανυπομονώ να πάμε σήμερα να δούμε πως είμαστε !!!

Expand  

Καλημερα! Ρωτα το γιατρο σου για το μαγνησιο. Αν δεις οτι ζοριζεσαι μπορει να σε βοηθησει.

στις On 25/10/2021 at 5:47 ΠΜ, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤

Εγώ δεν το είχα αυτό στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κ γι'αυτό με προβλημάτισε λίγο... ένας γιατρός που το συζήτησα μου είπε ότι όσο προσθέτουμε εγκυμοσύνες στο "ιστορικό" της μήτρας είναι λογικό να τα νιώθουμε αυτά κ ότι κάποιες κοπέλες τα νιώθουν κ από την πρώτη εγκυμοσύνη. Απλά αυτές τις μέρες έγιναν λίγο πιο έντονα κ προβληματίστηκα 😓 αλλά αφού λέτε κι άλλες ότι νιώθετε αυτές τις μέρες ηρέμησα λίγο...!

Expand  

Να σου πω την αληθεια κι εγω σε καμια αλλη εγκυμοσυνη μου δεν πηρα κατι για τα πονακια. Σε αυτην βλεπω οτι κατι χρειαζομαι οποτε ισως εχει δικιο ο γιατρος!

στις On 25/10/2021 at 5:56 ΠΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Expand  

Αυτο σιγουρα το εχουμε ολες!!!! Αν εχετε ορεξη μπορειτε να μπαινετε σε σεμιναρια διαδικτυακα με αλλες εγκυουλες να μιλατε και να ακουτε εμπειριες. Νομιζω βοηθαει! Εγω σημερα στις 10 το βραδυ εχω γραφτει να παρακολουθησω ενα online δωρεαν σεμιναριο για τη διαχειριση του πονου κατα τη διαρκεια της γεννας. Γενικα μπαινω και παρακολουθω διαφορα περα απο το πιλατες που με βοηθαει φουλ!

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 9:03 ΠΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Αν εχετε ορεξη μπορειτε να μπαινετε σε σεμιναρια διαδικτυακα με αλλες εγκυουλες να μιλατε και να ακουτε εμπειριες. Νομιζω βοηθαει! Εγω σημερα στις 10 το βραδυ εχω γραφτει να παρακολουθησω ενα online δωρεαν σεμιναριο για τη διαχειριση του πονου κατα τη διαρκεια της γεννας. Γενικα μπαινω και παρακολουθω διαφορα περα απο το πιλατες που με βοηθαει φουλ!

Expand  

Πωπω τέλεια ! αν μπορείς να μας στέλνεις , γιατί θα ήθελα να μπαίνω και εγώ . Δεν ξέρω αν επιτρέπεται εδώ βεβαια

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 9:17 ΠΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Πωπω τέλεια ! αν μπορείς να μας στέλνεις , γιατί θα ήθελα να μπαίνω και εγώ . Δεν ξέρω αν επιτρέπεται εδώ βεβαια

Expand  

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα γιατι ειναι δωρεαν αυτα που μπαινω. Την προηγουμενη βδομαδα ειχα μπει σε ενα παλι δωρεαν που μιλησε ενας γυναικολογος και απαντησε σε ολες τις ερωτησεις απο εγκυουλες για ολα τα αγχη που ειχε η καθεμια. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα , κορίτσια !! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Μου είπε να μην ανησυχω αν οι πόνοι δεν είναι έντονοι , αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω , είναι να ξεκουράζομαι και καθόλου σεξουαλικές επαφές . Είπε ότι είναι κρίσιμες αυτές οι βδομάδες και μέχρι την 35η εβδομάδα πρέπει να προσέχω πολύ 

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 4:49 ΜΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλησπέρα , κορίτσια !! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Μου είπε να μην ανησυχω αν οι πόνοι δεν είναι έντονοι , αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω , είναι να ξεκουράζομαι και καθόλου σεξουαλικές επαφές . Είπε ότι είναι κρίσιμες αυτές οι βδομάδες και μέχρι την 35η εβδομάδα πρέπει να προσέχω πολύ 

Expand  

Δεν σου ειπε κατι για μαγνησιο?? Ξεκουραση πανω απ ολα εννοειται αλλα δεν ειναι παντα ευκολο αυτο.. 

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2021 at 5:33 ΜΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Δεν σου ειπε κατι για μαγνησιο?? Ξεκουραση πανω απ ολα εννοειται αλλα δεν ειναι παντα ευκολο αυτο.. 

Expand  

Όχι και το ξέχασα κιόλας . Ίσως γιατί παίρνω μαγνήσιο κάθε βράδυ και δεν αναφέρθηκε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...