Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια... Έχω πάρει εδώ κ καιρό αυτά τα τεστ ωορρηξίας ούρων που ανιχνεύουν την LH. Την 7η μέρα από τη περίοδο ένα βράδυ που είχα πονακια πως έτυχε να κάνω τεστ τόσο νωρίς γτ είχα 23 μέρες διάρκεια κύκλου από τη τελευταία φορά αντί για 25 λέω κάτσε μην έχω νωρίτερα ωορρηξία κ είχα μια γραμμουλα κ μετά από καμιά ώρα που ξαναέκανα δεν είχα γραμμή. Υπόψιν όσες φορές έχω πετύχει θετικό τεστ είναι πάντα μεσημέρι. Κ σήμερα που είχα λίγο βλέννη λέω κάτσε να κάνω ένα τεστ το μεσημέρι κ ήταν η γραμμή πολύ έντονη. Γίνεται να έχω με μια βδομάδα διαφορά δύο φορές ωορρηξία; είχα κάνει σαλπιγγογραφια το προηγούμενο μήνα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Βλέπω βέβαια παραπάνω βλεννη. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γκουντ μορνινγκκκκκκκ εβρι μπαντι!! Καλημέρα κορίτσια μου. Επιτέλους σήμερα μετά από πολλές μέρες δεν χρειάστηκα αποσυμφοριτικο  μύτης και χάπια για να μπορώ να λειτουργώ. Την πάτησα άσχημα με κρύωμα και ήμουν κρεβατωμενη.  @Elli13 αρχηγέ μου λιωνωωωω. Λιωνωωωω. Είδα την φωτό και συγκινήθηκα πολύ...αυτό το πλασματακι το ξέρουμε από όταν ήταν κύτταρο ακόμη..αχ υπέροχα συναισθήματα ❤️.  Διάβασα ότι μπόρεσα. Καλή επιτυχία @marinamanoulitsa ξέρω ότι είσαι ένα βήμα πριν το όνειρο σου! Πιστεύω δε σένα και σε αυτόν τον μήνα!  @Kate1992 χαχαχα πέθανα με το σχόλιο σου!! Ναι μαρή εσένα περιμένω εννοείται και βέβαια θα σε πιεσω να μείνεις έγκυος χθες για να πάρω και εγώ σειρά! Χαχαχ κανόνισε την πορεία σου. Μόνο αυτό σου λεω!! @Mpourmpouloεμείς τα λέμε φυσικά και εκτός, αλλά σου στέλνω και από εδώ μια ❤️🤗 @marilouuκαλή σου επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα θα σου πάνε υπέροχα ❤️.  @Elk μου αγαπημένη δεν ξέρω κάτι γι αυτό που είπες..όμως σου στέλνω μια ❤️. Τόσο καιρό οπότε μπαίνω πάντα βλέπω πόσο βοηθητική είσαι απέναντι σε όλες μας εδώ! Πάντα εδώ για τις απορίες μας!!    Εγώ κορίτσιαπ μου σήμερα θα πάω για έναν δεύτερο υπέρηχο. Την Δευτέρα ήταν η 7η μέρα του κύκλου μου και είχα ένα ωοθηλακιο 15 χιλιοστά . Αυτή τη φορά ίσως να μη με έπιασε καλά η κλομιφαινη και λόγω κρυωματος. Πρώτη φορά συμβαίνει να κάνω με χάπια μόνο ένα ωοθηλακιο! Ο γιατρός προγραμμάτισε την σπερματεγχυση για την Μ.Δευτερα.  επειδή όμως εγώ αγχώθηκα ότι μπορεί μέχρι τότε να σκάσει ζήτησα να με ξαναδεί και σήμερα θα ξαναπάω. Αγχώνομαι μην τυχόν και γίνει η ωορηξια μου την Κυριακή που είναι κλειστά τα κέντρα και δεν προλάβω να κάνω την σπερματεγχυση 
    • Καλημέρα! Να ακούσετε το γιατρό σας! Με το καλό το μωράκι σας και μια καλή εγκυμοσύνη εύχομαι!
    • Καλημέρα σου! Να ακούσεις τον γιατρό σου, όσο δύσκολο κι αν είναι! Εννοώ στο να κάνεις υπομονή! Να ξέρεις γενικά θα έχεις άγχος αν όλα πηγαίνουν καλά! Κι αν κάτι δεν πάει, όπου και το απευχομαι, δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι! Το ότι είναι πίσω στις μέρες δεν σημαίνει απολύτως κάτι κακό! Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη! Κάνε υπομονή και την προσευχή σου και σε 2 εβδομάδες να πας να δεις το παιδάκι σου και σου εύχομαι όλα να είναι καλά!!
    • Καλημέρα κορίτσια!! με το καλό κορίτσι μου καλή αρχή και αυτήν η φορά να είναι η τυχερη σου 🙏
    • Είναι να έχεις την κάμερα στο χέρι όλη την ώρα για να μείνουν οι συζητήσεις 😂😂😂 νομίζω είναι η πιο ωραία τους ηλικία…. Γιατί καταλαβαίνουν και αυτά ότι επικοινωνούν και προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν κάθε μέρα και πιο πολύ! Ε μωρέ και καβγάδες στο παιχνίδι είναι…εμένα μαλώνει με τον άντρα μου.,, μαμά ο μπαμπάς μου είπε αυτό μαμά ο μπαμπάς δεν μ αφήνει να πάρω το παιχνίδι… ειλικρινά νομίζω ο άντρας μου έγινε πιο μικρός από το παιδάκι μας 😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...