Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια!

καινουργια στη παρέα πριν λίγες μέρες έμαθα για την εγκυμοσύνη μου και έχω πολλές ερωτήσεις...☺️
έχω πονάκια στη κοιλιά και αρκετά κολπικά υγρά είμαι στην 4η εβδομάδα και το ραντεβού με τον γυναικολόγο είναι σε λίγες μέρες...

λετε να είναι κάτι ανησυχητικό? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Φεβρωνια είπε:

Καλησπερα κορίτσια!

καινουργια στη παρέα πριν λίγες μέρες έμαθα για την εγκυμοσύνη μου και έχω πολλές ερωτήσεις...☺️
έχω πονάκια στη κοιλιά και αρκετά κολπικά υγρά είμαι στην 4η εβδομάδα και το ραντεβού με τον γυναικολόγο είναι σε λίγες μέρες...

λετε να είναι κάτι ανησυχητικό? 

Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Όχι είναι φυσιολογικά τα πονάκια σαν να περιμένεις περίοδο. Εμενα μ έδωσε μαγνησιο για να μη πονάω. Κ τα υγρά να φανταστείς είμαι σχεδόν 17η εβδομάδα κ ακόμα τα έχω. Ολα καλα θα πάνε. Απλα αν δεις ότι γίνονται περισσότερα τα πονάκια που λες μέχρι το ραντεβού παρτον τηλέφωνο γιατί λένε ότι δε πρεπει να πονάς. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Όχι είναι φυσιολογικά τα πονάκια σαν να περιμένεις περίοδο. Εμενα μ έδωσε μαγνησιο για να μη πονάω. Κ τα υγρά να φανταστείς είμαι σχεδόν 17η εβδομάδα κ ακόμα τα έχω. Ολα καλα θα πάνε. Απλα αν δεις ότι γίνονται περισσότερα τα πονάκια που λες μέχρι το ραντεβού παρτον τηλέφωνο γιατί λένε ότι δε πρεπει να πονάς. 

Κ εσυ με το καλό να πάνε όλα σου εύχομαι ... ελπίζω να μην είναι κάτι... όπως είπες :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...