Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!! Είμαστε στο δρόμο της εξωσωματικής.... Θα γίνει το επόμενο διάστημα στο πανεπιστήμιακο νοσοκομείο Ιωαννίνων με τον κ. Ζηκοπουλο! Είναι καμιά άλλη κοπελιά σε αυτή την φάση???? Η να έκανε πρόσφατα να μας πει εμπειρίες και να πάρουμε δύναμη εμείς που προσπαθούμε?

• 1 month later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 30/6/2021 at 2:01 ΠΜ, ο/η Nefertiti92 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα πέρασε αρκετός καιρός που έγραψες ελπίζω να είναι όλα θετικά !

Εγώ έχω κάνει 2 εξωσωματικές στα Γιάννενα .

Καλησπέρα.αν μπορείτε να μου δώσετε και εμενα πληροφορίες γιατί θα κάνω κ εγώ εξωσωματικη εκεί τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ πολύ 

• 1 month later...
  • 1 year later...
Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η κεκκακι είπε:

Το κόστος πιο ήταν.; Σε συζήτηση που είχα είπαν ότι παίρνει πολλά λεφτά και δεν πετυχαίνει 

Εγώ που πήγα στα Γιάννενα πριν 1 μήνα και τώρα περιμένω να περάσω επιτροπη, μου είπε ο κ.Ζηκοπουλος 650 ευρώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 26/12/2022 at 11:05 ΜΜ, ο/η κεκκακι είπε:

Το κόστος πιο ήταν.; Σε συζήτηση που είχα είπαν ότι παίρνει πολλά λεφτά και δεν πετυχαίνει 

Λένε ότι Έχει υψιλα ποσοστά επιτυχίας!!!! Αλλά υπάρχουν κ αποτυχίες... 

Δημοσίευση

Εσένα πως σου φάνηκε σαν γιατρός και σαν εμπηρεια; Συγγνώμη που επιμένω για το οικονομικό της εξωσωματικής αλλά το τρίμηνο αυτό πόσο είναι όντως αληθινό χωρίς κάτι παραπάνω με ενέσεις και φαρμακα; 

Δημοσίευση
στις On 5/1/2023 at 10:36 ΜΜ, ο/η bella_donna είπε:

καλησπέρα κορίτσια,  650 το κόστος για τη διαδικασία,  θα πάω τέλος του μήνα κ σας ενημερώνω για τη διαδικασία κ την εμπειρία.  

Καλη επιτυχία!εγώ θα πάω την Πέμπτη να μου πει τις μονάδες που θα πάρω και τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία μόλις έρθει η ακατανομαστη.  Όπως καταλαβαίνω κοντά θα είμαστε στη διαδικασία 😊

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Domna93 είπε:

Καλη επιτυχία!εγώ θα πάω την Πέμπτη να μου πει τις μονάδες που θα πάρω και τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία μόλις έρθει η ακατανομαστη.  Όπως καταλαβαίνω κοντά θα είμαστε στη διαδικασία 😊

Την Πέμπτη θα είμαι και εγώ στον Ζηκοπουλο για ενημέρωση με όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η κεκκακι είπε:

Την Πέμπτη θα είμαι και εγώ στον Ζηκοπουλο για ενημέρωση με όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!!!!

Δυστυχώς το ακύρωσα το ραντεβού γιατί η επιτροπή μου ζήτησε 3 χαρτιά συμπληρωματικά που φυσικά δεν ήταν στα απαραίτητα!και χάνω αυτό τον κύκλο. Στεναχωρηθηκα πολύ αλλά δεν πειράζει. Καλή επιτυχία σε σενα εύχομαι!!!!!!!και αν θες να μου λες τα νέα σου να βλέπω κι εγω πως ειναι

Δημοσίευση
στις On 17/1/2023 at 3:07 ΜΜ, ο/η Domna93 είπε:

Δυστυχώς το ακύρωσα το ραντεβού γιατί η επιτροπή μου ζήτησε 3 χαρτιά συμπληρωματικά που φυσικά δεν ήταν στα απαραίτητα!και χάνω αυτό τον κύκλο. Στεναχωρηθηκα πολύ αλλά δεν πειράζει. Καλή επιτυχία σε σενα εύχομαι!!!!!!!και αν θες να μου λες τα νέα σου να βλέπω κι εγω πως ειναι

Εννοείται! Αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω την κλασική εξωσωματικη δεν θέλω να μπω στην διαδικασία φαρμάκων και διεγερσεων θα κάνω με φυσικο κυκλο γιατί είμαι διαβητική εδώ και 25 χρόνια και δεν αντέχει ο οργανισμός μου τόσα φάρμακα  κουραστικα

Δημοσίευση

Και εγώ μπορεί να χάνω αυτόν τον μήνα και να πάω τον επόμενο αλλά να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό πότε δεν είναι αργά όταν το θες με την ψυχή σου ! 

Δημοσίευση

Μόλις επέστρεψα κορίτσι!τον έχασα αυτόν τον μήνα μου έδωσε κάποιες παραπάνω εξετάσεις να τις έχω για τον επόμενο μήνα και να αρχίσουμε!! Πολύ καλός και επειδή είχα πάει και προετοιμασμενη (δασκαλεμενη) από ερωτήσεις έβαλε και τα γέλια γιατί πήγα από εκεί και δεν τον πήρα ένα τηλέφωνο να έρθει να κάνει την διαδικασία μου φάνηκε και φέρθηκε πολύ καλος

Δημοσίευση
στις On 19/1/2023 at 11:24 ΜΜ, ο/η κεκκακι είπε:

Μόλις επέστρεψα κορίτσι!τον έχασα αυτόν τον μήνα μου έδωσε κάποιες παραπάνω εξετάσεις να τις έχω για τον επόμενο μήνα και να αρχίσουμε!! Πολύ καλός και επειδή είχα πάει και προετοιμασμενη (δασκαλεμενη) από ερωτήσεις έβαλε και τα γέλια γιατί πήγα από εκεί και δεν τον πήρα ένα τηλέφωνο να έρθει να κάνει την διαδικασία μου φάνηκε και φέρθηκε πολύ καλος

Καλημέρα κοπέλα μου!εσύ στο νοσοκομείο είχες κλείσει ραντεβού ή στο γραφείο?αν επιτρέπεται γιατί τον έχασες τον κύκλο? Μαζί μας βλέπω στο τελος😊

Δημοσίευση

Όχι στο ιατρείο πήγα  γτ έπρεπε να κάνω κάτι εξετάσεις για το πρωτοκολλο από ότι κατάλαβα ομάδα αίματος και τελευταίο κολπικό υπέρηχο και κάτι άλλες ...Όλα τα τακτοποιησα οπότε περιμένω να έρθει η ακατανομαστη και να μπω σε μια σειρά.....Προσεύχομαι να μην έρθει η αλήθεια είναι. Εσύ τα συμπλήρωσες τα χαρτιά σου ;;; είσαι έτοιμη;;

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η κεκκακι είπε:

Όχι στο ιατρείο πήγα  γτ έπρεπε να κάνω κάτι εξετάσεις για το πρωτοκολλο από ότι κατάλαβα ομάδα αίματος και τελευταίο κολπικό υπέρηχο και κάτι άλλες ...Όλα τα τακτοποιησα οπότε περιμένω να έρθει η ακατανομαστη και να μπω σε μια σειρά.....Προσεύχομαι να μην έρθει η αλήθεια είναι. Εσύ τα συμπλήρωσες τα χαρτιά σου ;;; είσαι έτοιμη;;

Εγώ περιμένω περιοδο αύριο. Μαζί του έχω ραντεβού στις 6 Φεβρουαρίου για να έχω πάρει την απόφαση από την επιτροπή. Δηλαδή εγώ τώρα που θα πάω στο γραφείο του θα μου κάνει εξετάσεις?

Δημοσίευση
στις On 10/1/2023 at 5:36 ΜΜ, ο/η Olia4 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!!! Καλή επιτυχία σε όλες σας! Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου στείλτε μου κ προσωπικό! Να έχετε υπομονή και όλα θα πάνε καλά! 

Γειά σου κορίτσι μου. Δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικο μήνυμα δεν ξέρω το λόγο. Εσύ έκανες εξωσωματικη στο Πανπιστημιακο στα Γιάννενα?

Δημοσίευση
στις On 26/1/2023 at 5:54 ΜΜ, ο/η Domna93 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου. Δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικο μήνυμα δεν ξέρω το λόγο. Εσύ έκανες εξωσωματικη στο Πανπιστημιακο στα

Εγώ θα κάνω με φυσικο κυκλο δεν θέλω να μπω σε διέγερσεις και φάρμακα! Εμένα μου έδωσε να κάνω εξετάσεις για την 3η μέρα περιοδου την 12 μέρα και μετά να πάω με τις εξετάσεις στο νοσοκομείο για την διαδικασία θα τον πάρω τηλέφωνο μου είπε την 5η μέρα για να δει το πρόγραμμα του στο νοσοκομείο να έχει νοσοκόμες μου.Δεν θα χρειαστεί να ξανά πάω θα ενημερώσει η γυναικολόγος μου από εδώ αν προκύψει κάτι!  

Δημοσίευση
στις On 26/1/2023 at 5:54 ΜΜ, ο/η Domna93 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου. Δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικο μήνυμα δεν ξέρω το λόγο. Εσύ έκανες εξωσωματικη στο Πανπιστημιακο στα Γιάννενα?

Μπήκα τώρα στον λογαριασμό μου και μου λέει ότι είναι απενεργοποιημενο το προφίλ μου όπου και να μπω δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε από το προφίλ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...