Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Και να κατέβεις σημασία έχει να ανέβεις πάλι. Όλες μας έχουμε τα ups and downs μας και είναι απόλυτα φυσιολογικό.  Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα που φέρνει τύχη η μία στην άλλη.  Εδώ είμαστε λοιπόν για να ανεβάζουμε οποια πέφτει.  Έχουμε δυνατό support,  μην αγχώνεσαι!

Και μόνο την αισιοδοξία της @Παρασκευαιδου να έχουμε δεν θέλουμε τίποτα άλλο.

Όνομα και πράγμα ελπίδα  😄

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να μαι και εγώ ας κάνω την εμφάνιση μου.. 

Πήγα το μεσημέρι έκανα τον υπερηχο μου , όλα μια χαρά σήμερα ξεκινά με τις αγαπημένες μου  ενέσεις.  

Παω στο φαρμακείο να πάρω τα αγαπημένα μου και τελικά έπαθα σοκ θα κάνω και το πρωί ενέσεις :-ο 

επειδή είχα το Σεπτέμβριο πήγαν έτσι να πράγματα έχω αυτές τις ενέσεις :-( έξτρα.  

20220322_170810.jpg

Καλή αρχή κοπέλα μου!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ψάξε ψάξε βρήκα αυτό 🤔

Μετά την “Εμφύτευση του Εμβρύου”, οι “Σεξουαλικές Επαφές”
απαγορεύονται, μέχρι να γίνει το πρώτο τεστ κύησης.

Παρά ταύτα, η “Τοποθέτηση Σπέρματος στον κόλπο της Γυναίκας” μετά την εμφύτευση του ή των Εμβρύων με κοινή σύριγγα ενέσεων (χωρίς την βελόνα) θεωρείται ενέργεια πολύ σημαντική για την “Προσκόλληση του Εμβρύου στο Ενδομήτριο”.

Έχει αποδειχθεί μετά βεβαιότητας ότι, η τοποθέτηση του Σπέρματος στον κόλπο της γυναίκας, επάγει (ανεβάζει τα επίπεδα) ενός πολύ σημαντικού “Προσκολλητικού Μορίου” στο Ενδομήτριο, που καλείται “LIF” (Ανασταλτικός Παράγοντας της Λευχαιμίας). Όρα λήμμα “Εμφύτευση Εμβρύου”.

Θα της το πω την Δευτέρα που θα πάω 🤫🤫🤫 θα την στείλω αδιάβαστη τη γυναίκα. 

😂😂😂😂😂 καλά μήπως μετά την ετ να στέλνουμε τους άντρες να χύνουν να τα τοποθετούν σε σύριγγα και να μας τα ρίχνουν στα τοιχώματα να κολλήσουν🤣🤣🤣🤣 η μήπως να τους λέμε να τα αφήνουν στα χέρια μας και εμείς να τα τοποθετούμε μέσα😂🤣😂🤣😂🤣 καλά κλαιω. Αχαχαχαχαχα

@twinkletwinlkle κοριτσάρα μου. Οι 12 μέρες θα περάσουν. Αφού σου λέει όλα καλά τότε όλα καλά!!!😀😀😀 μια χαρά τα νέα σου. Σε λίγο θα την κανεις και εσυ και θα μιλάς με τα αλλά κορίτσια στο άλλο θέμα. 

@skorpina78 πως είσαι;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μάλιστα..  παρόμοια και εγώ εκτός το κοιλιοκακη (δεν ξέρω τι ειναι) 

Αλλα χάσιμο το έχω και εγώ. 

Για να δούμε... θα την πω μετά την ετ ποτε να έρθω για να βάλουμε το σπερμα 🤣🤣🤣🤣

Χαχαχα τώρα θυμήθηκα τον άντρα μου στην ετ. Μας λέει ο Παν... θα σου βάλω κόλλα για να αυξηθουν οι πιθανότητες εμφύτευσης (ούτε που κατάλαβα τι είναι η κόλλα, νομίζω αυτή η ουσία που έχει η οβιτρελ). Έλα που ο άντρας μου το έδεσε σκοινί κορδόνι με την κόλλα. Και να μου λέει " δεν πιστεύω να κολλήσουν εκεί και να μην πάνε πιο πανω"  Και όταν πήγαμε στον πρώτο υπέρηχο που είδαμε 3 σάκους λέει είδες τι έκανε η κόλλα. Το γέλιο ήταν μετά που ο δεύτερος σάκος ήταν εκεί για πολυ καιρό μέχρι να εξαφανιστεί. Πρόσφατα σχετικά έφυγε. Και να λέει: " Δεν πιστεύω να έχει κολλήσει εκεί και να μην φύγει." Και κάθε φορά που πηγαίναμε για υπέρηχο και ήταν ακόμα εκεί να λέει ο άντρας μου :" τον χαβά του αυτός "

στις πριν 3 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

😂😂😂😂😂 καλά μήπως μετά την ετ να στέλνουμε τους άντρες να χύνουν να τα τοποθετούν σε σύριγγα και να μας τα ρίχνουν στα τοιχώματα να κολλήσουν🤣🤣🤣🤣 η μήπως να τους λέμε να τα αφήνουν στα χέρια μας και εμείς να τα τοποθετούμε μέσα😂🤣😂🤣😂🤣 καλά κλαιω. Αχαχαχαχαχα

@twinkletwinlkle κοριτσάρα μου. Οι 12 μέρες θα περάσουν. Αφού σου λέει όλα καλά τότε όλα καλά!!!😀😀😀 μια χαρά τα νέα σου. Σε λίγο θα την κανεις και εσυ και θα μιλάς με τα αλλά κορίτσια στο άλλο θέμα. 

@skorpina78 πως είσαι;

Μακάρι να συμμετέχω σύντομα σε 2 τοπικς. Θα την κάνω από εδώ, όταν την κάνουμε όλες μαζί, δεν ξεχνάω τις συμμαθήτριες και συνοδοιπορισσες μου. Αλλά είμαι σίγουρη ότι κοντοζυγωνει η ώρα που θα μεταφερθούμε όλες μαζί σε άλλο θεματακι, απλά η καθεμία από εμάς θα είναι σε διαφορετικό μήνα.! 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Μάλλον επειδή έχω χασιμοτο, προδιαθεση για κοιλιοκακη και είχα τη βιοχημικη και τις 2 παλινδρομες. Και τώρα πάλι έκανα ένα σωρό εξετάσεις για διάφορα αντισώματα σε αυτοανοσα και θρομβοφιλιες (μου είχε πει να τις κάνω μεταξύ 8ης και 10ης εβδομάδας) και στις 29 του μήνα έχω ραντεβού και με τη Λευκού να μου πει πώς συνεχίζουμε. Αντε βρε Κατερινιω και στα δικά σου, αντε να ξεκινήσεις και εσύ. Τις ενέσεις μην τις φοβάσαι. Όπως έχω ξαναπεί, είναι πολύ πιο δύσκολο πριν ξεκινήσεις με όλα αυτά που βλέπεις, παρά μετά. 

Το φανταστηκα αλλα ηθελα να επιβεβαιωσω... Τα γνωριζω ολα αυτα γιατι μου τα εκανε και εμενα η λευκου... Απλα δεν ειχα ασχοληθει γιατι ημουν αρνητικη και νομιζα γενικα οτι ολα αυτα ειναι οπως η θρομβοφιλια με τις αντιπηκτικες .. η κορτιζονη μου φαινοταν περιεργη αλλα και γι αυτη πηρα εξηγηση.. θελει οντως πολυ προσοχη @Παρασκευαιδου γιατι εγω ειχα παρει οταν εκανα υστεροσαλπιγ. Για καποιες μερες δεν γνωριζα εφαγα αλατι και γενικα θυμαμαι με ειχε ξετιναξει.. δεν μου ειχε πει η τοτε γιατρος να προσεξω...σκεψου ειχα φαει σπορια αλατισμενα... 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Μακάρι να συμμετέχω σύντομα σε 2 τοπικς. Θα την κάνω από εδώ, όταν την κάνουμε όλες μαζί, δεν ξεχνάω τις συμμαθήτριες και συνοδοιπορισσες μου. Αλλά είμαι σίγουρη ότι κοντοζυγωνει η ώρα που θα μεταφερθούμε όλες μαζί σε άλλο θεματακι, απλά η καθεμία από εμάς θα είναι σε διαφορετικό μήνα.! 

Μακάρι μακάρι. Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί. Αλλά σήμερα σκεφτόμουν πως μάλλον βλέπω να φτιάχνεται τον επόμενο μήνα νέο θέμα με μελλοντικές μανούλες 2023. Δεν βγαίνει αλλιώς εκτός αν όλες μείνουμε αυτο το μήνα. 

Να μαι και εγώ ας κάνω την εμφάνιση μου.. 

Πήγα το μεσημέρι έκανα τον υπερηχο μου , όλα μια χαρά σήμερα ξεκινά με τις αγαπημένες μου  ενέσεις.  

Παω στο φαρμακείο να πάρω τα αγαπημένα μου και τελικά έπαθα σοκ θα κάνω και το πρωί ενέσεις :-ο 

επειδή είχα το Σεπτέμβριο πήγαν έτσι να πράγματα έχω αυτές τις ενέσεις :-( έξτρα.  

20220322_170810.jpg

Καλή Αρχή Ελπίδα μας!!!

Clexane είναι αντιπηκτική το πρεζολον είναι όπως σωστά είπε η μανούλα είναι κορτιζονη! Τα δίνουν άλλοι γιατροί προληπτικά από την πρώτη φορά άλλη μετά από αποβολές!

Κολπο για τις ενέσεις γενικά κ ειδικά τις αντιπηκτικές είναι να είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (όχι κρύες) κ να βάλεις στην περιοχή τρυπήματος λίγο βούτυρο για να μην πονάει κ να μην κανείς μελανιές. 

Μωρη τρελλη αν πας κ πεις για το σπερμα αλήθεια θέλω βίντεο σοβαρά σου μιλάω! Θέλω φάτσα Γερμανίδας γιατρού την ώρα που της το λες!! Με υπότιτλους παρακαλώ!

Οσο για την κορτιζονη αποφυγή ζάχαρης και αλατιού για να αποφύγεις παρακρατήσεις όσο γίνεται 

Πες μου ημερομηνία ωοληψιας όταν καταλήξετε να μπει πινακακι ❤️

στις πριν 8 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Μακάρι μακάρι. Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί. Αλλά σήμερα σκεφτόμουν πως μάλλον βλέπω να φτιάχνεται τον επόμενο μήνα νέο θέμα με μελλοντικές μανούλες 2023. Δεν βγαίνει αλλιώς εκτός αν όλες μείνουμε αυτο το μήνα. 

Στόχος είναι να μείνουμε έγκυες μέσα στο 2022! Και ας μείνουμε και 31-12-2022!

Αλλα κ αν όχι εδώ θα είμαστε όλες να ανεβάζουμε ,να βοηθάμε, να στηρίζουμε, να αγκαλιάζουμε νοερά ,να λέμε και καμία μαλακια να ανεβαίνουμε, να γελάμε και να κλαιμε ❤️
Καμία μόνη ρε παιδιά οι παρέες κάνουν την διαφορά..

στις πριν 1 ώρα, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@skorpina78 τι κάνεις? Πώς είσαι? Σταμάτησε το αίμα καθολου? 

Εσύ @Salvation78 πώς είσαι? Όλα καλά?

Είμαι οκ Πέμπτη θα πάω για χοριακή να δω πως πάει 

Αλλά πήρε την άνοδο η Tsh και τρέχω πάλι στον ενδοκρινολογο. Όλα οκ όμως δε παραπονιέμαι 

@skorpina78 είσαι λίγο καλύτερα? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσια μου έδωσε και Πρεδνιζολόνη (Prezolon) ψάχνω να δω τι ακριβώς είναι αυτό.  

έχετε κάποια γνώμη για αυτο; είδα τι είναι αλλά μπερδεύτηκα στο αν αξίζει 

Καλή αρχή!!! Ενεσούλες με χαμόγελα αποδώ και στο εξής 😃😃😃 και ας ειναι και διπλές και τριπλές! Εμένα βέβαια μου κάνουν κόλπα αυτή τη φορά οι άτιμες και βάζω μια παγοκύστη λίγο πριν τις κάνω, αλλά οκ!

Κορτιζόνη είναι το prezolon. Θα πάρω και εγώ αυτή τη φορά πρωι βραδυ, γιατί είχα λίγο ανεβασμένα τα ΑΝΑ. Μετά την ωοληψία όμως. Θέλει λίγο προσοχή με το αλάτι και τη ζάχαρη για να αποφύγεις κατακράτηση.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Salvation78 είπε:

Είμαι οκ Πέμπτη θα πάω για χοριακή να δω πως πάει 

Αλλά πήρε την άνοδο η Tsh και τρέχω πάλι στον ενδοκρινολογο. Όλα οκ όμως δε παραπονιέμαι 

@skorpina78 είσαι λίγο καλύτερα? 

Είναι λογικό κοριτσι μου να ανέβει η TSH. Μη σε ανησυχεί. Θα σου αυξήσει λίγο τη δόση και θα είσαι μια χαρά. Χρειάζεται παρακολούθηση σε ολη την εγκυμοσύνη. Εμενα ήδη μου είπε πως με το που δω την πρώτη θετική χοριακή ξεκινάω μεγαλύτερη δόση και να πάω για επανέλεγχο σε 6 εβδομάδες.

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Luna777 είπε:

Είναι λογικό κοριτσι μου να ανέβει η TSH. Μη σε ανησυχεί. Θα σου αυξήσει λίγο τη δόση και θα είσαι μια χαρά. Χρειάζεται παρακολούθηση σε ολη την εγκυμοσύνη. Εμενα ήδη μου είπε πως με το που δω την πρώτη θετική χοριακή ξεκινάω μεγαλύτερη δόση και να πάω για επανέλεγχο σε 6 εβδομάδες.

Πάντως ρε κορίτσια εμένα η tsh έπεσε. Έκανα και εγώ με το θετικό αποτέλεσμα της χοριακής και έπεσε κάτω από το 1, συγκεκριμένα 0 94 , ενώ πριν ήταν γύρω στο 1,3 με 1,5.

στις πριν 34 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Πάντως ρε κορίτσια εμένα η tsh έπεσε. Έκανα και εγώ με το θετικό αποτέλεσμα της χοριακής και έπεσε κάτω από το 1, συγκεκριμένα 0 94 , ενώ πριν ήταν γύρω στο 1,3 με 1,5.

Συμβαίνουν κι αυτά και είναι καλό! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου! Κάθε φορά  νιώθω και καλύτερα γιατί έχω κατακτήσει έναν ακόμη στόχο. Εσύ τι κάνεις? Θα πας για υπέρηχο? Θα κάνετε και ωοληψια τελικά ή μόνο ετ?

Πάω για υπέρηχο το Σάββατο που θα είμαι στην 7ημερα. Αιματολογικές ο δικός μου δεν ζητάει στην αρχή του κύκλου όπως της @BlackCat, ελπίζω να ξέρει τι κάνει. Γύρω στις 2 Απρίλη υπολογίζω την ωοληψια και λογικά 3 μέρες μετά η μεταφορά. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι ποσα θα βάλουμε. Έχουμε 4 και ίσως να φτιάξουμε άλλο ένα αν το ωάριο είναι καλό. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Luna777 είπε:

Καλή αρχή!!! Ενεσούλες με χαμόγελα αποδώ και στο εξής 😃😃😃 και ας ειναι και διπλές και τριπλές! Εμένα βέβαια μου κάνουν κόλπα αυτή τη φορά οι άτιμες και βάζω μια παγοκύστη λίγο πριν τις κάνω, αλλά οκ!

Κορτιζόνη είναι το prezolon. Θα πάρω και εγώ αυτή τη φορά πρωι βραδυ, γιατί είχα λίγο ανεβασμένα τα ΑΝΑ. Μετά την ωοληψία όμως. Θέλει λίγο προσοχή με το αλάτι και τη ζάχαρη για να αποφύγεις κατακράτηση.

Κι εγώ παίρνω 2 πρεζολον τη μέρα. Μου τα έδωσε η Οικονομόπουλου λόγω υψηλών ΑΝΑ. Ποσο είχες εσυ? Δε θυμάμαι να είχες πει την άλλη φορά ότι είχαν ανεβεί. Στα έδωσε ο ρευματολόγος? Εγώ είχα 1:640 και μετά την celestone που μου έδωσε η ρευματολόγος έπεσαν στο 1:320.  Όλο παρέα πάμε εμείς οι δυο…

ποτε πας εσυ για επόμενο υπέρηχο? 

στις πριν 10 ώρες, ο/η skorpina78 είπε:

Δυστυχώς κορίτσια μου μάλλον το όνειρο παει να σβήσει! Μου ήρθε κανονική ροή κόκκινο αίμα όπως της περιόδου! Το οποίο συνεχίζεται κανονικά εβαλα σερβιετα! Απο την κλινική μου είπε κ αυξησα τα ουτρο κ να μαι ξαπλα! Και αυριο κανω την χοριακη κ ξαναμιλαμε! Μου πε οτι ισως πιασανε κ τα 3 κ η προγεστερόνη που επαιρνα δεν ήταν αρκετη! Και να μην ανησυχω κ ολα αυριο! Μα πως ειναι δυνατον να μην ανησυχω! Ποναω κ εχω αίμα οπως οταν εχω περιοδο! Πραγματικά νιώθω τόσο χάλια!!! Θέλω να ελπίζω να νιωσω αισιοδοξη οτι μπορεί ένα να μείνει! Όμως οταν πονας τοσο κ βλεπεις το αιμα τι αισιοδοξια να νιωσεις; Είμαι ενα ρακος!! 🥺😔

Μην προδικαζεις τιποτα ισως εφυγε το ενα γιατι ειχες μεγαλη χοριακη μην κουραζεσαι ξαπλωσε μια κοπελα η Ευα ειχε το ιδιο μεγαλη χοριακη γιατι ειχε δυο κ αιμα κ τωρα εχει το ενα μωρακι ισως δεν σε εφτανε κ η προγεστερονη ομως μην προδικαζεις σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ ολη την θετικη μου ενεργεια

στις πριν 6 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Συγνώμη πρεζολον που βρήκατε; Όταν έψαχνα μου είπαν ότι το κατάργησαν πλέον 

Δεν το κατάργησαν αλλά είναι σε έλλειψη πραγματι. Απ ότι είπε η Οικονομόπουλου λόγω του ότι πολλοί πήγαιναν στο φαρμακείο και το ζήταγαν προληπτικά για να αντιμετωπίσουν τον κορονοιο,,,,ότι ναναι…εμένα μου είπε αν δεν το βρω να παρω medrol, είναι ίδια ουσία. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η nikol88 είπε:

Εμένα μου την έφερε τυχαία μια μοναχή που μας ξέρει και ξέρει ότι προσπαθούμε την ημέρα που πήρα την πρώτη μου θετική χοριακη! Ειπα τότε ότι θα τη φοράω μέχρι να κάνω παιδί! Τη φορούσα για μήνες, την έβγαζα μόνο στο μπάνιο! Μέχρι που περίπου πριν ενάμισι μήνα αποφάσισα να τη βγάλω γιατί μου θύμιζε συνεχώς ότι παλεύουμε και προσπαθούμε! Όχι ότι τώρα το ξέχασα αλλά ήταν κάτι που έβλεπα καθημερινά πάνω μου! Από τότε την έχω δίπλα στο κρεβάτι μου και την προσκυνάω κάθε φορά που πέφτω για ύπνο! Νιωθω λιγες τύψεις είναι η αλήθεια αλλά θέλω να πιστεύω ότι η Παναγίτσα ξέρει ποσό πιστεύω στη βοήθεια της κι ότι καταλαβαίνει γιατί την έβγαλα! 
Ειναι δύσκολο όλο αυτό που αντιμετωπίζουμε όποτε δεν θέλω να επιβαρύνω τον εαυτό μου με περισσότερες τύψεις! Επιλέγω να το σκέφτομαι έτσι κι ελπίζω να κάνω σωστα! 

Εγω παλι εχω να κανω μια χαζη ερωτηση ( δεν θελω bullying γιατι θα στειλω παντοφλες εχω φιλη τη Γερμανιδα) τι ειναι αυτη η ζωνη βρε ;

στις πριν 14 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Συγνώμη πρεζολον που βρήκατε; Όταν έψαχνα μου είπαν ότι το κατάργησαν πλέον 

Στα φαρμακεία. Είναι όντως σε έλλειψη αλλά εγώ ευτυχώς δεν ταλαιπωρηθηκα, βρήκα. Πιο εύκολα στα δίνουν όμως εάν έχεις συνταγή. Αλλά έχουν βγάλει κάποια άλλα που είναι ακριβώς τα ίδια.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Πάω για υπέρηχο το Σάββατο που θα είμαι στην 7ημερα. Αιματολογικές ο δικός μου δεν ζητάει στην αρχή του κύκλου όπως της @BlackCat, ελπίζω να ξέρει τι κάνει. Γύρω στις 2 Απρίλη υπολογίζω την ωοληψια και λογικά 3 μέρες μετά η μεταφορά. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι ποσα θα βάλουμε. Έχουμε 4 και ίσως να φτιάξουμε άλλο ένα αν το ωάριο είναι καλό. 

Ναι αμέ και 2 μπορεί να φτιάξετε. Λογικά θα εξαρτηθεί από το αν δημιουργήσετε και άλλα ή όχι. Πχ αν κάτι πάει στραβά και δεν προχωρησει, μπορεί να σου βάλει και τα 4. Εάν όμως προχωρησει,  μπορεί να βάλει 3 και να έχετε 2 για κατάψυξη. Εμένα πάντως μετά την ωοληψια μου είπε ότι θα βάλουμε 3, 4. Όταν μετά μου έβαλε 3 και τον ρώτησα γιατί έβαλε τελικά 3 μου είπε ότι επειδή ήταν πολύ καλά και τα 3 για αυτό. Και όπως φάνηκε, πάλεψαν και τα 3  να προχωρήσουν,  άσχετα που τα κατάφερε μόνο το 1. Καλή αρχή λοιπόν! Έλα να μπαίνουμε σε μια σειρά όλες!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Δεν το κατάργησαν αλλά είναι σε έλλειψη πραγματι. Απ ότι είπε η Οικονομόπουλου λόγω του ότι πολλοί πήγαιναν στο φαρμακείο και το ζήταγαν προληπτικά για να αντιμετωπίσουν τον κορονοιο,,,,ότι ναναι…εμένα μου είπε αν δεν το βρω να παρω medrol, είναι ίδια ουσία. 

Το μεντρολ είναι ίδια ουσία, αλλά άλλη δοσολογία. Το πρεζολον είναι των 5mg το μεντρολ είναι των 4. Έχει βγει ένα νέο φάρμακο που είναι ακριβώς το ίδιο με το πρεζολον και ως προς τη δοσολογία. 

Όνομα και πράγμα ελπίδα  😄

Η κορτιζονη φερνει υπνηλια παρακαλω να βαζεις ξυπνητηρι μην σου ξεφυγει κανενα τεστ😂ελα τωρα πες την αληθεια τα φαρμακα τα εδειξες ποσα τεστ πηρες;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...