Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Vasilique είπε:

Δεν τον ξέρω κ δεν έχει σημασία ... Άρα στην ουσία θέλεις πληροφορίες για την κλινική. Εγώ από την κλινική κ εννοώ το προσωπικό της Μονάδας Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Ρέα ήμουν ευχαριστημένη. Έχουν οργάνωση, οι νοσηλεύτριες είναι γλυκύτατες, ευγενικές κ υπομονετικές. Σου αναλύουν τα πάντα κ δεν νιώθεις στιγμή αμηχανίας παρά την άβολη διαδικασία... Δεν ξέρω στην παρούσα φάση τι άλλο να σου πω... Νομίζω πως βήμα βήμα θα τα λέμε καλύτερα!😉

Ρώτησα μια γνωστή γνωστής προχτές, και μου είπε δεν έχει ασανσέρ και όλα γίνονται στον όροφο που είσαι με το που περάσεις την πόρτα. Ισχύει; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κορίτσι μου! Εγώ θα σου ευχηθώ με τη σειρά μου να έχεις ηρεμία στην ψυχή και σε ό,τι πας να κάνεις... Να πάψουν να σε βασανίζουν ερωτήματα και αμφιβολίες και ο γιατρός σου παρά τις όποιες διαφωνίες σας να επιβεβαιώσει την επιλογή σας στο πρόσωπό του ... Να πάνε όλα κατ' ευχήν! Από καρδιάς! 💚

Σε ευχαριστω και εγω κορίτσι μου,μια στιγμή αδυναμίας ήταν το πρωί ,τα είπα εδώ και ξέσπασα και συγνώμη αν κούρασα καμία ,εννοείται τα αφήνω ολα πίσω και προχωράω!!😘

Αχ πόσο χαίρομαι για τα κορίτσια με τις υψηλες χοριακές!!! Μη φοβάστε τίποτα! Κι εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου τελειόμηνες εγκυμοσύνες και υγιέστατα μωράκια! 
Να σας ρωτήσω κάτι; Μιας κ είμαι ξανά στη φάση ψαξίματος ξέρει καμιά σας τον κυριο Χηνιάδη;Έχει γιατρείο κολωνακι! 🙄

στις πριν 1 ώρα, ο/η kaposetsi είπε:

Τα Χριστούγεννα του 2019 παραμονή έπαθα αιμορραγία ασταμάτητη και σκέψου είχα πολύ πολύ καλές χοριακες και φοβάμαι μην γίνει πάλι το ίδιο! 

σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω της ευχές μέσα από την καρδιά μου για όλες εύχομαι τα καλύτερα!! 

Μακάρι προσπαθώ να το πιστέψω 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! 

Σε ευχαριστώ παρά παρά πολύ!!!! 

Δεν ξέρω ποτέ πρέπει να πάω περιμένω οδηγίες από τον ιατρό μου! Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!! 

κορίτσια μου σας ευχαριστώ παρά παρά πολύ για τις ευχές σας και τα υπέροχα λόγια σας!! Θέλω από μεριά μου μα ευχηθώ τα καλύτερα για όλες και μόνο χαρές από εδώ και πέρα για όλες μας!!! 

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου ,κάθε φορά είναι διαφορετική!Τωρα να προσεχείς τον εαυτό σου γιατί εισαι έγκυος και με τη βούλα !!! 😘😘

στις πριν 10 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Ρώτησα μια γνωστή γνωστής προχτές, και μου είπε δεν έχει ασανσέρ και όλα γίνονται στον όροφο που είσαι με το που περάσεις την πόρτα. Ισχύει; 

Τώρα πλάκα μεεεεε κάνεις;;; Να στο πω κ σαλονικιώτικα! Αλήθεια ρωτάς για το ασανσέρ βρε τρελοκομείο; Όντως! Εάν μπεις από την κεντρική είσοδο τότε η Μονάδα είναι ευθεία στο βάθος. Ανοίγεις μια γυάλινη πόρτα κ τρουπώνεις! Κανονικά όμως λόγω πανδημίας έχουν ανοίξει μία πόρτα κ από την πίσω πλευρά της κλινικής απ' όπου κ θα μπαίνεις κάθε φορά ...

στις Just now, ο/η Vasilique είπε:

Τώρα πλάκα μεεεεε κάνεις;;; Να στο πω κ σαλονικιώτικα! Αλήθεια ρωτάς για το ασανσέρ βρε τρελοκομείο; Όντως! Εάν μπεις από την κεντρική είσοδο τότε η Μονάδα είναι ευθεία στο βάθος. Ανοίγεις μια γυάλινη πόρτα κ τρουπώνεις! Κανονικά όμως λόγω πανδημίας έχουν ανοίξει μία πόρτα κ από την πίσω πλευρά της κλινικής απ' όπου κ θα μπαίνεις κάθε φορά ...

Με έχεις κόψει για νορμάλ άνθρωπο;;;;; χαχαχαχαχαχα 

Έχω πάει από την πίσω πόρτα αλλά μέχρι εκεί δεν μπήκα ποτέ μέσα... 

Μετά στην ανάνηψη είσαι μόνη σου ή και με άλλες; 

Επίσης πρόσεξε να δεις τώρα ερώτηση 😂😂υπάρχει όντως αναμονή;;;; δλδ να μου πει έλα στις 9 και να με πάρει 12 με 13.00; 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η skorpina78 είπε:

Αχ πόσο χαίρομαι για τα κορίτσια με τις υψηλες χοριακές!!! Μη φοβάστε τίποτα! Κι εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου τελειόμηνες εγκυμοσύνες και υγιέστατα μωράκια! 
Να σας ρωτήσω κάτι; Μιας κ είμαι ξανά στη φάση ψαξίματος ξέρει καμιά σας τον κυριο Χηνιάδη;Έχει γιατρείο κολωνακι! 🙄

Εγω είναι συνεργάτης του δικού μου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Vasilique είπε:

Καλέ τι φοβάσαι;;; Ζήσε το όνειρό σου! Δεν ξεκινάς να κάνεις καμιά έρευνα αγοράς για μωρουδιακά;;; 

Είναι παρά πολύ νωρίς 

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

@JNtina και @kaposetsi να το πιστέψετε κ οι δυο σας, να το χαρείτε και να αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει ...

Μακάρι κοπέλα μου 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

ελα μανα μου!!!!!!! πες το ρε πουλακι μου τοσο καιρο!!!! χαχαχαχαχα

τα πάντα!!!!!!! εχω βρεθεί μόνο εξω απο την πόρτα! τι γινεται μόλις μπαίνεις μέσα;;;; 

ποια ειναι η διαδικασία;;;; έχει ανανσέρ;;; θέλω όλες τις λεπτομέρειες χαχαχαχαχ

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Κορίτσια συγνώμη αλλά πώς βλέπουμε τα μηνύματα από το κινητό?? 

Δύστυχος μόνο από υπολογιστή μπορούμε να δούμε τα μνμ πλέον 

στις πριν 1 ώρα, ο/η kaposetsi είπε:

Τα Χριστούγεννα του 2019 παραμονή έπαθα αιμορραγία ασταμάτητη και σκέψου είχα πολύ πολύ καλές χοριακες και φοβάμαι μην γίνει πάλι το ίδιο! 

σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω της ευχές μέσα από την καρδιά μου για όλες εύχομαι τα καλύτερα!! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! 

Δεν ξέρω ποτέ πρέπει να πάω περιμένω οδηγίες από τον ιατρό μου! Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!! 

κορίτσια μου σας ευχαριστώ παρά παρά πολύ για τις ευχές σας και τα υπέροχα λόγια σας!! Θέλω από μεριά μου μα ευχηθώ τα καλύτερα για όλες και μόνο χαρές από εδώ και πέρα για όλες μας!!! 

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Είναι όλα τέλεια και να σκέφτεσαι ότι θα συνεχίσουν έτσι!! Ευχομαι σύντομα να έχεις το η τα μωράκια σου αγκαλιά!! ❣️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Με έχεις κόψει για νορμάλ άνθρωπο;;;;; χαχαχαχαχαχα 

Έχω πάει από την πίσω πόρτα αλλά μέχρι εκεί δεν μπήκα ποτέ μέσα... 

Μετά στην ανάνηψη είσαι μόνη σου ή και με άλλες; 

Επίσης πρόσεξε να δεις τώρα ερώτηση 😂😂υπάρχει όντως αναμονή;;;; δλδ να μου πει έλα στις 9 και να με πάρει 12 με 13.00; 

Στην ανάνηψη είσαι με άλλες ... Είναι ένα χώρος όπου θα δεις κοπέλες πριν μπεις κ αφού βγεις ... Σε ένα μικρό χώρο σου λένε να μπεις κ να ξεντυθείς, σου δίνουν κλειδί από ερμάριο για να αφήσεις τα προσωπικά σου είδη κ μετά το κλειδί σου το κολλάνε επάνω στην ρόμπα σου! Χαχαχα! Να πούμε κ κάτι να ευθυμήσουμε...

Αναμονή όχι δεν θα το έλεγα ... Όχι κάτι φοβερό. Μιλάς για το ρνβ με τον γιατρό ή για την ωοληψία; Εξαρτάται κ από τον γιατρό σου φαντάζομαι ...

Καλησπερα σε ολες! Συγχωρείστε με αν δε μπαίνω καθημερινά γιατί δεν προλαβαίνω και από κινητό δε με βολεύει ούτε να διαβάζω τις συζητήσεις ούτε να γράφω. 
διαβασα τα νέα μαζεμένα και στεναχωρήθηκα που είδα ότι υπάρχουν γιατροί με τόσο κακή συμπεριφορά. Ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσουμε να διεκδικούμε καλύτερη μεταχείριση σε όλα τα στάδια της πορείας μας και να απομονωθούν (μείνουν χωρίς δουλειά) όλα αυτα τα ονόματα των μεγαλογιατρών που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πορτοφόλι τους. 
Τα δικά μου νέα είναι ότι σήμερα πήγαμε στον γενετιστή να συζητήσουμε τα αποτελέσματα και του δεύτερου προεμφυτευτικου μας (θυμίζω ότι μας έκοψε και τις 5 βλαστοκυστες και μάλιστα οι 4 από αυτές ήταν μορφολογικά άριστες αλλά αυτό δεν παίζει κανενα ρόλο στις χρωμοσωμικες ανωμαλίες). Τα νέα είναι ότι τα αποτελέσματα μας είναι λίγο χειρότερα απ ότι θα περίμενε κανεις για την ηλικία μου, μόλις 1 ευπλοειδικο σε 8 βλαστοκυστες, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να ξανά δοκιμάσουμε προσπαθώντας να πετύχουμε το καλό. Επίσης παραδέχτηκε ότι του έχει τύχει να μεταφέρει ζευγάρι βλαστοκύστη που είχε βγει με ανευπλοειδια και τελικά να προκύψει υγιές παιδι και αυτός το αποδίδει στο ότι ενώ την 5η μέρα το έμβρυο μπορεί να έχει μια ανωμαλία, στη συνέχεια μπορεί να αυτό-διορθωθεί. 
…και καπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι έχω 7 τέτοιες βλαστοκυστες να κάθονται στο ψυγείο και κανένας ποτε δε θα μπορέσει να μου πει με σιγουριά αν θα έβγαζαν ένα υγιές παιδι. 
τελωσπαντων, έχουμε πολλά να σκεφτούμε σχετικά με το αν θα ξανακάνουμε προεμφυτευτικο στην επόμενη προσπάθεια (ο εξωσωματιστης ήδη μου είχε προτείνει να μην κάνουμε), και τα γράφω όλα αυτα εδώ μήπως υπάρχουν και άλλες κοπέλες που αναρωτιούνται αν θα κάνουν η όχι. 
Επισης έχω μια ερωτησούλα για όλες σας. 
Τα τελευταία 4 χρόνια με παρακολούθησε ένας γυναικολόγος που ήταν αυτός που διέγνωσε την υπογονιμότητα, μας έγραψε όλες τις εξετάσεις και μας είπε ότι συνεργάζεται με το κέντρο τάδε. Εγώ όταν μας είπε ότι συνεργάζεται με αυτό το κέντρο δε ρώτησα τι σημαίνει αυτό, πχ σημαίνει ότι τους ξέρει και σε στέλνει εκεί οπου εκεί σε αναλαμβάνει αλλος γιατρός και κάνει ωοληψιες και μεταφορές κλπ ή σημαίνει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του κέντρου και τα κάνει όλα ο ιδιος; 
στην πορεία και ενώ δεν το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα, θυμήθηκα ότι σε αυτό το κέντρο είναι ένας πολύ καλός γιατρός που μου είχαν συστήσει από δυο τρεις πλευρές οποτε έκλεισα ραντεβού και τελικά τα ξεκίνησα όλα με αυτόν τον καινούριο. Στον άλλο δεν ξαναπήγα ποτε, ακόμα θα με περιμένει ο άνθρωπος.
Διαβάζοντας εδώ μέσα έχω παρατηρήσει όμως ότι πολλές κοπέλες γράφουν για το γυναικολόγο τους και τον εξωσωματιστη τους. Εγώ ξέκοψα απότομα απο τον παλιό και επειδή το έκανα έτσι ντρέπομαι τώρα να ξαναπάω σε αυτόν ακόμα και για τεστ παπ γιατί προφανώς θα με ρωτήσει τι έκανα με την εξωσωματική και ντρέπομαι να του πω ότι ξεκίνησα με άλλον.  Μπορεί βέβαια να μην έχει και πρόβλημα ο άνθρωπος και εξαρχής να εννοούσε ότι θα με έστελνε σε άλλο γιατρό και όλη αυτή η παρεξήγηση να υπάρχει μόνο στο κεφάλι μου. Εσείς έχετε όλες τον παλιό σας γυναικολόγο και έναν στο κέντρο εξωσωματικής που συνεργάζονται; Γενικα δεν θα ήθελα να ξεκόψω με τον παλιό μου αλλά δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω ξανά. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Είναι παρά πολύ νωρίς 

Μακάρι κοπέλα μου 

Καλά, μπες να χαζέψεις να ξεχαστείς κ μην αγοράζεις από τώρα!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Στην ανάνηψη είσαι με άλλες ... Είναι ένα χώρος όπου θα δεις κοπέλες πριν μπεις κ αφού βγεις ... Σε ένα μικρό χώρο σου λένε να μπεις κ να ξεντυθείς, σου δίνουν κλειδί από ερμάριο για να αφήσεις τα προσωπικά σου είδη κ μετά το κλειδί σου το κολλάνε επάνω στην ρόμπα σου! Χαχαχα! Να πούμε κ κάτι να ευθυμήσουμε...

Αναμονή όχι δεν θα το έλεγα ... Όχι κάτι φοβερό. Μιλάς για το ρνβ με τον γιατρό ή για την ωοληψία; Εξαρτάται κ από τον γιατρό σου φαντάζομαι ...

Στην ωοληψια μου είπε ότι έχει πολύ αναμονή! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η angel35 είπε:

Καλέ αλήθεια αγχώνεσαι για το ασανσέρ;;; υπάρχουν κ οι σκάλες!!! 🤣🤣🤣Εγώ έχω κάνει παρακέντηση στο Ρέα, με την προηγούμενη γυναικολόγο μου που ελπίζω να μην έχουμε την ίδια, δε μου άρεσε κ πάρα πολύ η εξυπηρέτηση. Τι να σας πω με είχαν με ανοιχτά πόδια ξεσκεπαστη στην αίθουσα που θα γινοταν με ορθάνοιχτα πόρτα κ περνούσε απ έξω ο καθένας. Για να μην πω για μια θρασυτατη εκεί στο ταμειο που με έπαιρνε τηλ κ μόνο που δε με έβρισε για 50 ευρώ διαφορά που δεν πλήρωσε η ασφαλιστική μου.. Εγώ της ζητούσα να μου στείλει την απόδειξη γιατι έτσι με είχε συμβουλέψει η ασφαλιστρια μου ωστε να ξέρω τι πληρώνω κ αυτή μου φώναζε: θα πληρώσεις με ακούς, η ασφαλιστρια σου είναι άσχετη που σου λέει τέτοια πράγματα κτλ. Τραγελαφικές καταστάσεις. Εννοείται μετά την έδωσα στον προϊστάμενο της κ εγώ κ η ασφαλιστρια μου, μου έστειλαν την απόδειξη από πλήρωσα το ποσό κ ούτε απέξω δε θέλω να ξανά περάσω. Ευτυχώς τώρα στο ιασώ δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Κ ιδιωτικοτητα κ το σεντονακι σου,οχι αυτό το πράγμα χύμα στο κύμα.. 

στις Just now, ο/η Tvz είπε:

Καλέ αλήθεια αγχώνεσαι για το ασανσέρ;;; υπάρχουν κ οι σκάλες!!! 🤣🤣🤣Εγώ έχω κάνει παρακέντηση στο Ρέα, με την προηγούμενη γυναικολόγο μου που ελπίζω να μην έχουμε την ίδια, δε μου άρεσε κ πάρα πολύ η εξυπηρέτηση. Τι να σας πω με είχαν με ανοιχτά πόδια ξεσκεπαστη στην αίθουσα που θα γινοταν με ορθάνοιχτα πόρτα κ περνούσε απ έξω ο καθένας. Για να μην πω για μια θρασυτατη εκεί στο ταμειο που με έπαιρνε τηλ κ μόνο που δε με έβρισε για 50 ευρώ διαφορά που δεν πλήρωσε η ασφαλιστική μου.. Εγώ της ζητούσα να μου στείλει την απόδειξη γιατι έτσι με είχε συμβουλέψει η ασφαλιστρια μου ωστε να ξέρω τι πληρώνω κ αυτή μου φώναζε: θα πληρώσεις με ακούς, η ασφαλιστρια σου είναι άσχετη που σου λέει τέτοια πράγματα κτλ. Τραγελαφικές καταστάσεις. Εννοείται μετά την έδωσα στον προϊστάμενο της κ εγώ κ η ασφαλιστρια μου, μου έστειλαν την απόδειξη από πλήρωσα το ποσό κ ούτε απέξω δε θέλω να ξανά περάσω. Ευτυχώς τώρα στο ιασώ δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Κ ιδιωτικοτητα κ το σεντονακι σου,οχι αυτό το πράγμα χύμα στο κύμα.. 

Στο τηλέφωνο που είχα πάρει παλιά να ρωτήσω για την σαλπιγγογραφια ούτε εμένα μαρεσε η εξυπηρέτηση! 

Ευτυχώς έχω ακούσει ότι οι μαιες δεν είναι έτσι. Και ο γιατρός μου έχει δική του μαία που μου είπε ότι θα είναι μαζί μου συνέχεια. 

Ρε φοβάμαι πάρα πολύ τα ασανσέρ!!!!! 

Η γυναικολόγος μου ξεκινάει από Γ.... 😂😂😂 Το αποκλείω να είναι η ίδια, γιατί η δικιά μου πραγματικά είναι θεαρα! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Στην ωοληψια μου είπε ότι έχει πολύ αναμονή! 

Στην ωοληψια πως γίνεται να έχεις αναμονή; αφού όλες πάμε με ρβ ανάλογα με την ώρα της ovitrelle. Εγώ την τελευταία φορά μόνο που δεν έκανα ovitrelle πήγα 10 κ όντως περίμενα κάνα μισάωρο γιατί ο γιατρός μου είχε χειρουργειο αλλά οι νοσοκόμες μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είχα πόνους κ μόλις τους το είπα με έβαλαν αμέσως στην αίθουσα. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η angel35 είπε:

Στο τηλέφωνο που είχα πάρει παλιά να ρωτήσω για την σαλπιγγογραφια ούτε εμένα μαρεσε η εξυπηρέτηση! 

Ευτυχώς έχω ακούσει ότι οι μαιες δεν είναι έτσι. Και ο γιατρός μου έχει δική του μαία που μου είπε ότι θα είναι μαζί μου συνέχεια. 

Ρε φοβάμαι πάρα πολύ τα ασανσέρ!!!!! 

Η γυναικολόγος μου ξεκινάει από Γ.... 😂😂😂 Το αποκλείω να είναι η ίδια, γιατί η δικιά μου πραγματικά είναι θεαρα! 

Όχι δεν είναι η ίδια η γιατρός .. Τυχερή είσαι!! Συνήθως όμως τα χειρουργεία κ οι μονάδες εξωσωματικής είναι ισόγειο ή υπόγειο οπότε μη σε νοιάζει. Ρε συ είναι πραγματικά απαράδεκτο ενώ θα σκάσεις 2 3 χιλιάρικα να σου φέρονται κ άσχημα.. Κ είναι κ γυναίκες οι περισσότερες τους δλδ όσο κ αν έχουν σκληρύνει από τα περιστατικά τα καθημερινά δε γίνεται να έχουν ξεχάσει τη φύση τους. Τι να πω με βγάζουν από τα ρούχα μου τέτοια πράγματα. 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Καλά, μπες να χαζέψεις να ξεχαστείς κ μην αγοράζεις από τώρα!

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Καλησπερα σε ολες! Συγχωρείστε με αν δε μπαίνω καθημερινά γιατί δεν προλαβαίνω και από κινητό δε με βολεύει ούτε να διαβάζω τις συζητήσεις ούτε να γράφω. 
διαβασα τα νέα μαζεμένα και στεναχωρήθηκα που είδα ότι υπάρχουν γιατροί με τόσο κακή συμπεριφορά. Ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσουμε να διεκδικούμε καλύτερη μεταχείριση σε όλα τα στάδια της πορείας μας και να απομονωθούν (μείνουν χωρίς δουλειά) όλα αυτα τα ονόματα των μεγαλογιατρών που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πορτοφόλι τους. 
Τα δικά μου νέα είναι ότι σήμερα πήγαμε στον γενετιστή να συζητήσουμε τα αποτελέσματα και του δεύτερου προεμφυτευτικου μας (θυμίζω ότι μας έκοψε και τις 5 βλαστοκυστες και μάλιστα οι 4 από αυτές ήταν μορφολογικά άριστες αλλά αυτό δεν παίζει κανενα ρόλο στις χρωμοσωμικες ανωμαλίες). Τα νέα είναι ότι τα αποτελέσματα μας είναι λίγο χειρότερα απ ότι θα περίμενε κανεις για την ηλικία μου, μόλις 1 ευπλοειδικο σε 8 βλαστοκυστες, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να ξανά δοκιμάσουμε προσπαθώντας να πετύχουμε το καλό. Επίσης παραδέχτηκε ότι του έχει τύχει να μεταφέρει ζευγάρι βλαστοκύστη που είχε βγει με ανευπλοειδια και τελικά να προκύψει υγιές παιδι και αυτός το αποδίδει στο ότι ενώ την 5η μέρα το έμβρυο μπορεί να έχει μια ανωμαλία, στη συνέχεια μπορεί να αυτό-διορθωθεί. 
…και καπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι έχω 7 τέτοιες βλαστοκυστες να κάθονται στο ψυγείο και κανένας ποτε δε θα μπορέσει να μου πει με σιγουριά αν θα έβγαζαν ένα υγιές παιδι. 
τελωσπαντων, έχουμε πολλά να σκεφτούμε σχετικά με το αν θα ξανακάνουμε προεμφυτευτικο στην επόμενη προσπάθεια (ο εξωσωματιστης ήδη μου είχε προτείνει να μην κάνουμε), και τα γράφω όλα αυτα εδώ μήπως υπάρχουν και άλλες κοπέλες που αναρωτιούνται αν θα κάνουν η όχι. 
Επισης έχω μια ερωτησούλα για όλες σας. 
Τα τελευταία 4 χρόνια με παρακολούθησε ένας γυναικολόγος που ήταν αυτός που διέγνωσε την υπογονιμότητα, μας έγραψε όλες τις εξετάσεις και μας είπε ότι συνεργάζεται με το κέντρο τάδε. Εγώ όταν μας είπε ότι συνεργάζεται με αυτό το κέντρο δε ρώτησα τι σημαίνει αυτό, πχ σημαίνει ότι τους ξέρει και σε στέλνει εκεί οπου εκεί σε αναλαμβάνει αλλος γιατρός και κάνει ωοληψιες και μεταφορές κλπ ή σημαίνει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του κέντρου και τα κάνει όλα ο ιδιος; 
στην πορεία και ενώ δεν το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα, θυμήθηκα ότι σε αυτό το κέντρο είναι ένας πολύ καλός γιατρός που μου είχαν συστήσει από δυο τρεις πλευρές οποτε έκλεισα ραντεβού και τελικά τα ξεκίνησα όλα με αυτόν τον καινούριο. Στον άλλο δεν ξαναπήγα ποτε, ακόμα θα με περιμένει ο άνθρωπος.
Διαβάζοντας εδώ μέσα έχω παρατηρήσει όμως ότι πολλές κοπέλες γράφουν για το γυναικολόγο τους και τον εξωσωματιστη τους. Εγώ ξέκοψα απότομα απο τον παλιό και επειδή το έκανα έτσι ντρέπομαι τώρα να ξαναπάω σε αυτόν ακόμα και για τεστ παπ γιατί προφανώς θα με ρωτήσει τι έκανα με την εξωσωματική και ντρέπομαι να του πω ότι ξεκίνησα με άλλον.  Μπορεί βέβαια να μην έχει και πρόβλημα ο άνθρωπος και εξαρχής να εννοούσε ότι θα με έστελνε σε άλλο γιατρό και όλη αυτή η παρεξήγηση να υπάρχει μόνο στο κεφάλι μου. Εσείς έχετε όλες τον παλιό σας γυναικολόγο και έναν στο κέντρο εξωσωματικής που συνεργάζονται; Γενικα δεν θα ήθελα να ξεκόψω με τον παλιό μου αλλά δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω ξανά. 

Εγώ έχω κ τους 2 γιατρούς κ ανάλογα με το τι χρειάζομαι μιλάω με τον κατάλληλο. Τώρα ας πούμε που πάω για τη μεταφορά επειδή είχα καθυστέρηση στην περίοδο μου πήρα κ τους 2 να τους ενημερώσω. Γενικά επειδή ο κανονικός μου γιατρός ήταν κ γιατρός της μήτριας μου κ με έχει βοηθήσει πολύ δε θέλω να τον ξεκοψω κ ας είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Τώρα όταν δώσει ο Θεός κ φτάσω στον τοκετό θα δούμε αν θα είναι κ οι 2 ή ποιον θα διαλέξω.. Να σου πω κλείσε ένα ρβ κ πήγαινε, κ πες ότι από το κέντρο που συνεργάζεται κ αυτός σε παρεπεμψαν σε άλλο γιατρό. Εντάξει να σου πω δικαίωμα σου είναι να διαλέξεις το γιατρό που έχεις καλύτερες συστάσεις, κανείς το καλύτερο για το στόχο σου.. Αν κ νομιζω πως θα είναι διακριτικός γιατί συνέχεια θα τους συμβαίνουν αυτά κ δε θα σε φέρει σε δύσκολη θέση! 

στις πριν 58 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Είναι παρά πολύ νωρίς 

Μακάρι κοπέλα μου 

Εννοείται μπες να χαζέψεις.. Εγώ στο μυαλό μου τα έχω διαλέξει όλα κ για δίδυμα παρακαλώ😂😂😂, καρότσια, κούνιες τα πάντα!! Μόνο σπίτι δεν έχω βρει ακόμη να τα βάλω μέσα!!! 😅😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η kaposetsi είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! 

Κοριτσάκι μου , το ότι έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα γίνει πάλι. Τότε δεν θα είχε σχεδόν κανένα ζευγάρι παιδάκι το ξέρεις ότι 1 στις 4 εγκυμοσύνες καταλήγουν ετσι ; αλλά πόσα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται.. με το καλό Κοριτσάκι μου ασε τις άσχημες σκέψεις γιατί δεν σε αφήνουν να χαρείς.  

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Tvz είπε:

Να μην μπερδεύουμε την κλινική με την Μονάδα Εξωσωματικής! Άλλο η κλινική όπου γίνονται όλες οι γυναικολογικές επεμβάσεις κ άλλο η Μονάδα Εξωσωματικής όπου γίνονται αποκλειστικά οι διαδικασίες της υποβοηθούμενης ...

στις On 11/7/2021 at 10:11 ΜΜ, ο/η kk88 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Με κάποια θα συμπεθεριασω από δω μέσα να δω με ποια θα είναι!!!;

Εγω έχω γιο... αντε κάνε την κόρη καο θα την έχει στα όπα όπα;-) 

στις Just now, ο/η Vasilique είπε:

Να μην μπερδεύουμε την κλινική με την Μονάδα Εξωσωματικής! Άλλο η κλινική όπου γίνονται όλες οι γυναικολογικές επεμβάσεις κ άλλο η Μονάδα Εξωσωματικής όπου γίνονται αποκλειστικά οι διαδικασίες της υποβοηθούμενης ...

Ναι βρε συ προφανώς. Για αυτό κ ειπα στην @angel35 ότι πήγα για άλλη επέμβαση πέραν της εξωσωματικής. Τώρα στο ιασώ έχω πάει κ για χειρουργείο κ για εξωσωματική οπότε έχω ένα κάποιο μετρό σύγκρισης. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...