Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλημερα κοριτσια πως ειστε;;
Παντως στο θέματακι Δεκέμβρη που ειχα ανοίξει απο τις 10 κοπέλες οι 7 εχουν ήδη γεννησει κ οι άλλες 2 αναμένουν εντος βδομαδας με το καλο,αρα θα μείνω τελευταία κ να δούμε κιόλας αν θα θελησει να βγει ο μπεμπης το 2026 τελικα😁
Τις τελευταίες μερες δυστυχώς όσες φορές ξυπνάω εχω γυρίσει στο δεξί πλευρό,γενικά λένε μονο στο αριστερό κ προσπαθούσα να το κρατάω ετσι αλλα δεν ξερω τι εχω πάθει,μαλλον πιανομαι κ γιαυτο🙄
@pennakiΗμουν τοσο χαρούμενη περυσι ονειρευόμουν τα Χριστούγεννα με την εγκυμοσύνη μου. Μετα μαζεψα τα κομματια μου και ειπα του χρόνου.Ξερω την ιστορία σου και την πίκρα σου σε καταλαβαίνω. Είναι ανθρώπινο να λυγίζουμε και εγω το παθαίνω καποιες φορές. Είμαστε πολυ δυνατές ομως, κάθε φορά προχωράμε. Εχω σκουπίσει άπειρες φορές δάκρυα απο τα ματια μου και μονολογω παμε στον επόμενο κύκλο. Ειλικρινά ευτυχώς που υπάρχει αυτη η ομάδα και μπορώ να εξωτερικευσω τις σκέψεις μου, οι άμυνες μου δεν με αφήνουν να το κανω με ατομα γυρω μου πλην της μαμας μου.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.