Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όπως αισθάνεσαι άνετα κορίτσι μου δεν το συζητώ!! Εγώ κ τώρα τον έκανα μπανάκι. Ηταν να κάνουμε εχθές αλλά δεν προλάβαμε οπότε τώρα το πρωί μόλις έκανε κακά τσουπ τον έβαλα στο νεροχύτη κ κάναμε μπανάκι. Μην ξεχνάς εμένα είναι το 3ο μου παιδί είμαι πολύ πιο άνετη😜
    • Ναι είδα, κ στα δίδυμα έκανα το ίδιο κ εκεί ακόμα περισσότερο γιατί ο μεγάλος μου είχε αρκετά έντονους κολικούς. Είχα κόψει τελείως τότε κ καφέ κ σοκολάτα. 
    • Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια μου! Να είστε γερές και να τα καμαρώνετε! Έλενα η θα είσαι η τελευταία των Μοϊκανών ή η πρώτη του 26! Οποτε αποφασίσει να τον υποδεχτείτε με αγάπη! Εγώ τίποτα δεν κάνω ούτε ασκήσεις ούτε βότανα εκτός φυσικά από μίνιμουμ ένα δίωρο τη μέρα να τρέχω γύρω γύρω και να κυνηγάω το τερατιδιο μου. Δεν ανησυχώ για κάποιο λόγο, αφού έχει πάρει θέση όταν είναι έτοιμη θα κάνει το θαύμα της 🥰
    • Καλημερα κοριτσια πως ειστε;; Παντως στο θέματακι Δεκέμβρη που ειχα ανοίξει απο τις 10 κοπέλες οι 7 εχουν ήδη γεννησει κ οι άλλες 2 αναμένουν εντος βδομαδας με το καλο,αρα θα μείνω τελευταία κ να δούμε κιόλας αν θα θελησει να βγει ο μπεμπης το 2026 τελικα😁 Τις τελευταίες μερες δυστυχώς όσες φορές ξυπνάω εχω γυρίσει στο δεξί πλευρό,γενικά λένε μονο στο αριστερό κ προσπαθούσα να το κρατάω ετσι αλλα δεν ξερω τι εχω πάθει,μαλλον πιανομαι κ γιαυτο🙄
    • Εγώ δεν μπορώ μόνη φοβάμαι μην μου πέσει γιατί είναι νευρική...
  • Προσθήκη...