Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ωραία  συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!  Ηταν αναμενόμενο μιας κ η γραμμη ηταν αχνη!!! Καλούς διπλασιασμους τώρα!!! Το σπορακι να πιαστεί καλά και ολα να πανε κατ ευχήν!!!!🙏🙏🙏🙏
    • Καλησπέρα Κορίτσια  @Eirin Ναι νομίζω πως είναι καλύτερα όταν το νιώσεις πως σου χρειάζεται να πας σε ένας εξειδικευμενο Γυναικολόγο όπου και θα αξιολόγηση της κατάσταση σας και θα σας προτείνει λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν σου λένε με την μια πήγαινε για εξωσωματική ειδικά αν οι εξετάσεις είναι καλές. Αλλά όπως λες και εγώ την παρακολουθώ την coah και με ηρεμεί ο τρόπος της. Πιλατες με βιντεακια στο YouTube κάνα μισάωρο ίσα  κάνω μια ήπια ασκηση γιατί δεν έκανα τίποτα... Τα γλυκά κρατιέμαι να μην τρώω κ αποφεύγω να φτιάχνω η να αγοράζω αλλά από κανενα κομματάκι σοκολατιτσα τρώω να μη  μου πέσει κ το ζάχαρο...χάχα Ούτως ή άλλως όλα με μέτρο δεν πειράζουν οπότε φάε ότι σου κάνει όρεξη!! Αν γράψεις στο chat gpt διατροφή για ενίσχυση γονιμοτητας θα σου βγάλει κάποιες συμβουλές.
    • Εχω την εντυπωση οτι οσο προχωραει η εγκυμοσυνη χαλαρωνουμε κιολας οποτε ψιλοχαλαρωνουν οι συσπασεις λογω ψυχολογιας. Ασε την μπεμπουλα να κανει χαμο ειναι δραστηριο μωρο ετσι πρεπει. Να μας πεις μολις πας γιατρο καλα αποτελεσματα. 
    • Το ξέρω αλλά δεν θα αντέξω μέχρι Δευτέρα 😅 Δεν πειράζει, ας κάνω 3 χοριακες 😜 Εντωμεταξυ έχω μείνει με 2 τεστ! Θα κάνω μάλλον ένα την Πέμπτη και ένα την Κυριακή 😅 εκτός και παραγγείλω κι άλλα 😅 Γιατί μεταξύ μας θέλω να κάνω κάθε μέρα
    • Κορίτσια εγώ δεν έχω πάει σε σύμβουλο γονιμότητας, αυτή τη κυρία που αναφέρεται την ακολουθώ κι εγώ στο Instagram, όντως είναι θετικός άνθρωπος και μόνο που διαβάζω τις αναρτήσεις της με βοηθάει, σκεφτόμουν να κάνω ένα ραντεβού κάποια στιγμή αλλά παρατηρώ ότι μάλλον θα είναι καλύτερο να πάω σε γυναικολόγο γονιμότητας.  Γενικά πηγαίνω σε ενδοκρινολόγο όπου και έχω ρυθμίσει το θυρεοειδή μου, έχω κάνει κάποιες βασικές εξετάσεις (δεν έχω κάνει ακόμα ΑΜΗ) ο σύντροφός μου έχει κάνει εξετάσεις ο γιατρός του είπε ότι όλα καλά είναι, να διώξουμε το άγχος και θα έρθει....  @Nerina εύχομαι να μη σου έρθει περίοδος.  @Lilaki93 να πας σίγουρα σε ενδοκρινολόγο, να δεις τον θυρεοειδή σε τ επίπεδα είναι.  @Ngsofia Μπράβο που κάνεις και πιλάτες και προσπαθείς να έχεις μια καλή υγεία. Πώς κατάφερες να περιορίσεις τα γλυκά; είμαι κι εγώ γλυκατζου και δε μπορώ να τα σταματήσω.  Πέρσι είχα πάει σε διατροφολόγο για να ξεκινήσω μια διατροφή για να ενισχύσω τη γονιμότητα και το μόνο που μου έδωσε ήταν μια λίστα με τα τρόφιμα και που βοηθούν, δυστυχώς τίποτα συγκεκριμένο. Ούτε ποσότητες για να έχω ένα πλάνο 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...