Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Naty_ ναι τέλεια ειναι η αυχενικη σου. Μην κοιτας την ηλικια. Μη δίνεις καμια σημασία. Απλα για καθε ενα χρονο μεγαλυτερη μαμα σου δίνει μια πιθανότητα. Με τ καλο κορίτσι μου!
    • Ναι κι ούτε ξέρω πως πέρασε ο καιρός πραγματικά ..   Κι εμένα η παιδίατρος το ίδιο μου είπε .Στις 20 μέρες ότι λένε οι οδηγίες .Ε τον έχω βγάλει τρεις φορές έξω πολύ ήσυχος δεν ακούστηκε καθόλου κοιμόταν συνέχεια 
    • Ναι και μένα κοιμόταν .   Απλά ο μαστός μου ήταν ερυθρός και πονούσε όχι φρικτά .Διαχειρισιμα αλλά και πάλι ήταν περίεργα .Πηρα και αντιβίωση αλλά θήλαζα και πάλι μου είπε ο γιατρός μου δεν υπήρχε πρόβλημα .
    • φυσικά καλά κάνατε!  Λοιπόν εμένα χθες στις μετρήσεις στην αυχενική τα είδε όλα καλά ο γιατρός. Σύμφωνα με την ηλικία μου (34) οι στατιστικές πιθανότητες για down συγκεκριμένα είναι 1/328. Αφού κάναμε την εξέταση, συνδυαστικά με το αίμα και τον υπέρηχο είμαι 1/3102  Μας είπε ότι τα είδε όλα καλά και αν εμείς θέλουμε έξτρα εξέταση μας είπε τις επιλογές μας χωρίς απαραίτητα να το προτείνει. Δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι έξτρα, θεωρώ είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι; 
    • @Naty_ όχι δ θα έκανα τίποτα. Συνηθως η papp a δεν ειναι αξιόπιστη σαν εξεταση, στο εξωτερικό δ την κάνουν καν. Δεν τ ρίσκαρα όμως. Είπαμε να έχουμε τ κεφαλι μας ησυχο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...