Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου! Γέννησα πριν 20 μέρες το δεύτερο μωράκι μου και στις 37 εβδομάδες είδαμε ότι είχε γυρίσει σε ισχιακό. Σοκ εγώ, καθώς το πρώτο μωρό μου το γέννησα φυσιολογικά και ήθελα να αποφύγω την καισαρική.  Ο γιατρός μου πολύ ήρεμος μου είπε ότι είχα πολλές πιθανότητες να ξαναγυρίσει το μωρό, παρόλο που ήταν ήδη 3 κιλά.  Μου είπε να πίνω ΠΟΛΥ νερό για να έχει χώρο να γυρίσει. Κάποια κορίτσια εδώ μου πρότειναν ειδικές ασκήσεις από το youtube. Τις έκανα 2-3 φορές (δεν κατάφερα παραπάνω), και την επόμενη εβδομάδα, στις 38 δηλαδή, είδαμε ότι είχε γυρίσει ξανά με το κεφάλι κάτω, όπου και έμεινε μέχρι τη γέννα. Δεν ξέρω τι βοήθησε από όλα αυτά, αλλά προσωπική μου άποψη, είναι νωρίς να σου μιλάνε για καισαρική. Στην εβδομάδα που ήμουν εγώ και δεν πτοήθηκε ο γιατρός μου, μου είπε μόνο να μην απελπίζομαι, και τελικά είχε δίκιο.  Αργά δεν είναι σίγουρα στην εβδομάδα που είσαι, λοιπόν!! Με το καλό και πάλι,εύχομαι όλα να πάνε κατευχην 🧿 🙏 
    • Εεεεε λογικό και που είσαι ακομα! Αλλά είναι καλό που είναι τροφαντα γιατί αν θα γεννηθούν νωρίτερα θα βγουν καλά στα κιλά τους❤️❤️❤️❤️ Α σε έχει προγραμματίσει από τώρα για 15/10; Καλά κι εμένα που είναι σε δύο σάκους νωρίτερα θα πάμε δεν τα αφήνουν μεχρι τέλος τα διδυμακια φοβούνται.  Υπομονή ρώτα για ζώνη εγκυμοσύνης αν δεν έχεις πάρει ήδη να σου στηρίζει την κοιλιά και μαξιλάρι εγκυμοσύνης για τον ύπνο.  Έχεις βοήθεια; Μην ανησυχείς πάντως όλα θα γίνουν, μπορείς ακόμα και όταν γεννηθούν με το καλό να ψωνίσεις κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα έχεις από πριν όλα. Μόνο αυγά για το αυτοκίνητο,κάποια ρούχαλακια για αρχη, πάνες και ένα λίκνο η κούνια για να κοιμούνται. Εγώ θα τα βάλω σε ένα για τον πρώτο μήνα μαζί. Όλα τα άλλα πετάγεται κάποιος και τα παίρνει και αργότερα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...