Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Vibet είπε:

Εκανα ωοληψια στις 18/10 τελικα και μου πήραν 20, τα 11 ωριμα τα οποια γονιμοποιηθηκαν. Τώρα περιμένω να μου πουν πως εξελίχθηκαν αυτά αφού ειναι τρίτη μέρα σήμερα. Έχω μεγαλη αγωνία.

Στην πρωτη μου εξωσωματική πάλι έκανα πολλα ωάρια και μόνο 1 έγινε βλαστοκύστη και αυτό προέκυψε με χρωμοσωμικό πρόβλημα (εκανα προεμφυτευτικό ελεγχο). Οπότε δεν έιχα κάνει καν εμβρυομεταφορά. Κλαψ!!!

Σε αυτήν την προσπάθεια θα κάνω πάλι προεμφυτευτικό έλεγχο οπότε αν το θέλει ο θεούλης και μου μείνει κανένε καλό ωαριάκι θα κάνω εμφύτεψη σε επόμενουσ κύκλους όταν βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Μακάρι αυτό το πινακακι να είναι τυχερό και για μένα!!! Ευχομαι να είναι για ολες μας!!

Στο εύχομαι ολόψυχα να έρθει σύντομα κ για σένα η στιγμή αυτή! 💚

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lucia79 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, τα κατάφερες!
Κι εγώ μόλις γύρισα από τη χοριακη, κρατήθηκα και δεν την έκανα νωρίτερα, ούτε τεστ…τώρα σε αναμμένα καρφιά ως το μεσημέρι!

Καλή επιτυχία μια τεράστια χοριακη !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Διόνη είπε:

Ευάκι μου καλό! Λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή! Έχε πίστη και θάρρος!κοριτσάκι μου έχεις ένα άλλο όμως που χρειάζεται τη μανούλα του δυνατή ...είναι λογικό να στεναχωρηθείς...ποιος δε θα στεναχωριοταν....όμως πάλεψε το για το άλλο ψυχούλα μου 💓💗💓💗💓

Διονη μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου ♥️ 

Αυτό σκέφτομαι το άλλο το μωράκι... ♥️♥️ Εσύ πως είσαι ? Πως είναι το μωράκι σου ? 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Να μην με ευχαριστείς! Λέω ό,τι πραγματικά σκέφτομαι κ αισθάνομαι. Δεν είναι λόγια παρηγοριάς! Έτσι ακριβώς θα το αντιμετώπιζα κ εγώ εάν μου συνέβαινε κ δεν σου κρύβω πως ήμουν προετοιμασμένη μήπως κ συμβεί … 
Καλά είμαστε όλοι! Στην αυχενική μας είχε πει ένα κ ένα! Περιμένω την β´ επιπέδου να το επιβεβαιώσω! 😉

Τι όμορφα γλυκιά μου μπράβο με το καλό 💙💖

Το ξέρω ναι έτσι προσπαθώ να είμαι κι εγώ ψύχραιμη έχω πέσει ψυχολογικά πιο πολύ γιατί φοβάμαι και για το άλλο τώρα αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονή... Να περάσει το τρίμηνο μετά θα είμαι πιο χαλαρή... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Κ εγώ πήγα το πρωι  για χοριακη. Θα πάρω κατά τις 12 να μάθω αποτέλεσμα. Εσυ ποτε θα ξέρεις;;; Ολα καλά Θα πάνε. Μην αγχωνεσαι. Έχουμε να παραδώσουμε σκυτάλη 🥰🥰

❤️❤️❤️

Άντε Ελενακι μας έχει φάει η αγωνία 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Άντε Ελενακι μας έχει φάει η αγωνία 

Δεν είναι καλά τα νέα μου. 12,3 η χοριακη μου. Φοβαμαι μήπως φτάνει το μικροβιολογικό που είναι παλιό. Μολισ πήγα και έκανα και σε δευτερο. Θα μάθω το απόγευμα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Δεν είναι καλά τα νέα μου. 12,3 η χοριακη μου. Φοβαμαι μήπως φτάνει το μικροβιολογικό που είναι παλιό. Μολισ πήγα και έκανα και σε δευτερο. Θα μάθω το απόγευμα.

Και πως έδειξαν τρια τεστ θετικά ρε αγάπη με 12,3 χοριακή?

Δεν είμαι βετεράνος των τεστ η αλήθεια είναι (τα φοβάμαι) αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Δημοσίευση

Σε ποια ημέρα μετά την ετ είσαι Έλενα; Τι έμβρυα έβαλες; Σου έκανε ovitrelle μετά την ετ; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Δεν είμαι βετεράνος των τεστ η αλήθεια είναι (τα φοβάμαι) αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Δεν ξέρω. Απλά κ στο ιδιο μικροβιολογικό την κολλητή μου την έδειχνε πολύ χαμηλά. Γι αυτό προβληματίστηκα. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Σε ποια ημέρα μετά την ετ είσαι Έλενα; Τι έμβρυα έβαλες; Σου έκανε ovitrelle μετά την ετ; 

Είμαι στην 8η. Δεν έκανα ovitrelle στην ετ. Μόνο cyclacur, φολικο, Σαλοσπίρ κ προλουτεξ. 

Δημοσίευση

Δεν ξέρω. Απλά κ στο ιδιο μικροβιολογικό την κολλητή μου την έδειχνε πολύ χαμηλά. Γι αυτό προβληματίστηκα. 

Είμαι στην 8η. Δεν έκανα ovitrelle στην ετ. Μόνο cyclacur, φολικο, Σαλοσπίρ κ προλουτεξ. 

Με βλαστοκύστες; 8η ημέρα είναι νωρίς ρε αγάπη για να είναι πολύ ανεβασμένη. Ο γιατρός σου είπε να πας τόσο νωρίς ή από μόνη σου πήγες; Απορώ που έδειξαν κ τα test τόσο νωρίς! Για να δούμε τι θα δείξει κ το απόγευμα το άλλο διαγνωστικό…

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Νομίζω αφού δεν εκανες ovitrelle είναι πιο σίγουρο το ότι το αποτέλεσμα των τεστ είναι έγκυρο. Με την ovitrelle μπορεί να δείξει ψευδώς θετικό. Υπομονή, ίσως είναι και λίγο νωρίς? 

Δημοσίευση

@Vasilique @Lucia79 κανονικα είχα αύριο χοριακη. Αλλά είναι ολα κλειστά εδω. Όποτε σκεφτηκα να πάω σήμερα. Αφού είχαν δειξει κ τα τεστ ημουν αεράτη. Θα μάθουμε 6 η ώρα απ το άλλο μικροβιολογικό.  Λουσια είσαι η ελπίδα μας 🥰 θα είναι τα δικά σου σήμερα ευχαριστα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elena0212 είπε:

@Vasilique @Lucia79 κανονικα είχα αύριο χοριακη. Αλλά είναι ολα κλειστά εδω. Όποτε σκεφτηκα να πάω σήμερα. Αφού είχαν δειξει κ τα τεστ ημουν αεράτη. Θα μάθουμε 6 η ώρα απ το άλλο μικροβιολογικό.  Λουσια είσαι η ελπίδα μας 🥰 θα είναι τα δικά σου σήμερα ευχαριστα 

Φοβάμαι μην παραταθεί η αγωνία σου ως τη Δευτέρα. Είσαι σίγουρη οτι δε μπορεις να την επαναλάβεις αύριο? Αν είσαι 8η μέρα, ίσως και η απογευματινή τιμή να μην είναι όσο αναβασμενη τη θελουμε αλλά όχι επειδή δεν είσαι έγκυος αλλά επειδή είναι νωρίς και σε αυτή την περίπτωση θα τρελαθείς βρε πουλάκι μου μέχρι Δευτέρα. Που είσαι και δε μπορεις να κανεις εξέταση αύριο?

εγω ακόμα περιμένω….

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Φοβάμαι μην παραταθεί η αγωνία σου ως τη Δευτέρα. Είσαι σίγουρη οτι δε μπορεις να την επαναλάβεις αύριο? Αν είσαι 8η μέρα, ίσως και η απογευματινή τιμή να μην είναι όσο αναβασμενη τη θελουμε αλλά όχι επειδή δεν είσαι έγκυος αλλά επειδή είναι νωρίς και σε αυτή την περίπτωση θα τρελαθείς βρε πουλάκι μου μέχρι Δευτέρα. Που είσαι και δε μπορεις να κανεις εξέταση αύριο?

εγω ακόμα περιμένω….

Αν μου βγάλει παρόμοιο τιμη κ το άλλο μικροβιολογικό θα δεχτω ότι αυτή Είναι η τιμη μου και θα περιμένω τη Δευτέρα για επαναληπτική. Απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι αυτή είναι η τιμη της χοριακης μου κ δεν φταιει το μικροβιολογικό. Μου κόλλησε τώρα…. Σερρες μενω. Εδω δεν είναι ανοιχτά τα περισσότερα ούτε απόγευμα. Ποσο μάλλον Σάββατο….

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Κάτσε ρε πουλάκι μου και το 12,3 θετική χοριακή είναι και μάλιστα 8η μέρα.

Εγώ στην τελευταία εγκυμοσύνη 9η μέρα με βλαστοκύστη (1 έμβρυο) είχα 27. Και επειδή τοτε ρώτησα και εγώ μου είχαν πει οτι είναι χαμηλή αλλά έχουν δει τελειόμηνη κύηση με χοριακή 9! μέτρηση την ίδια μέρα με βλαστοκύστη.

Πραγματικά στην δεύτερη - τρίτη μέτρηση τριπλασιάστηκε σε μένα πήρε εμπρός.

Το οτι παλινδρόμησε ήταν άσχετο.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Όχι ρε γαμωτο και η γραμμή στα τεστ ήταν πολύ έντονη εμένα ήταν πιο άχνη εύχομαι να είναι λάθος 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Εγώ στην τελευταία εγκυμοσύνη 9η μέρα με βλαστοκύστη (1 έμβρυο) είχα 27. Και επειδή τοτε ρώτησα και εγώ μου είχαν πει οτι είναι χαμηλή αλλά έχουν δει τελειόμηνη κύηση με χοριακή 9! μέτρηση την ίδια μέρα με βλαστοκύστη.

Για την ακρίβεια πάνω από 5 θεωρείται θετική! @elena0212 καλά έκανες κ έκανες κ δεύτερη για να δούμε τι απόκλιση θα έχουν οι τιμές αλλά θα συμφωνήσω με την @Lucia79 πως η αγωνία σου δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα … Θετική σκέψη κ πίστη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

ΔΥστηχως όταν η χοριακη είναι πολύ μικρή κάτω από 60 την 9η μέρα συνήθως παλινδρομη κάποια στιγμή .το έχω ζήσει τόσες φορές όποτε καλύτερα να είναι βιοχημική να γλυτώσεις και την ταλαιπωρία και το ανχος .

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

ΔΥστηχως όταν η χοριακη είναι πολύ μικρή κάτω από 60 την 9η μέρα συνήθως παλινδρομη κάποια στιγμή .το έχω ζήσει τόσες φορές όποτε καλύτερα να είναι βιοχημική να γλυτώσεις και την ταλαιπωρία και το ανχος .

Αγάπη δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι τελικά.

1η παλίνδρομη που είχα χοριακή 9η μέρα 152! βλαστοκύστη early.

2η παλίνδρομη που είχα χοριακή 9η μέρα 27! βλαστοκύστη 5ΒΒ

η κολλητή μου υγιές μωρό & τελειόμηνη εγκυμοσύνη με χοριακή 9η μέρα 88 με βλαστοκύστη 5ΒΑ!

και προηγουμένως δυο βιοχημικές με χοριακές 48 πριν την καθυστέρηση.

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Χοριακή μπορεί να δείχνει νούμερα θετικά, όπως και τα τεστ εγκυμοσύνης εαν η γυναίκα κάνει και βιοχιμική. Δυστυχώς τα νούμερα κατεβαίνουν σιγά σιγα οταν συμβαίνει αυτο.. Αλλα μπορεί να φταίει το κέντρο που είναι παλιο. Μακάρι να φταίει το κέντρο και να πάνε όλα μα όλα καλά

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Αγάπη δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι τελικά.

1η παλίνδρομη που είχα χοριακή 9η μέρα 152! βλαστοκύστη early.

2η παλίνδρομη που είχα χοριακή 9η μέρα 27! βλαστοκύστη 5ΒΒ

η κολλητή μου υγιές μωρό & τελειόμηνη εγκυμοσύνη με χοριακή 9η μέρα 88 με βλαστοκύστη 5ΒΑ!

και προηγουμένως δυο βιοχημικές με χοριακές 48 πριν την καθυστέρηση.

Καλά σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις και μια καλή χοριακη μπορεί μετά να μην πάει καλά .το 88 της φίλης σου ήταν μια χαρά θέλουν γύρω στο 60 την  9 μέρα .

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Χοριακή μπορεί να δείχνει νούμερα θετικά, όπως και τα τεστ εγκυμοσύνης εαν η γυναίκα κάνει και βιοχιμική. Δυστυχώς τα νούμερα κατεβαίνουν σιγά σιγα οταν συμβαίνει αυτο.. Αλλα μπορεί να φταίει το κέντρο που είναι παλιο. Μακάρι να φταίει το κέντρο και να πάνε όλα μα όλα καλά

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Καλά σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις και μια καλή χοριακη μπορεί μετά να μην πάει καλά .το 88 της φίλης σου ήταν μια χαρά θέλουν γύρω στο 60 την  9 μέρα .

Ναι μωρέ τα ξέρω.

Για αυτό σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα να με κοιμήσουν στην ΕΤ και να με ξυπνήσουν στην γέννα!!!

Πω πω θα ήταν ότι καλύτερο!!!! Πόση ψυχική ηρεμία θα κερδίζαμε θεε μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Ναι μωρέ τα ξέρω.

Για αυτό σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα να με κοιμήσουν στην ΕΤ και να με ξυπνήσουν στην γέννα!!!

Αυτό το λέω κ εγώ! Ξυπνήστε με μόνο για να γεννήσω! 😝

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η BlackCat είπε:

Ναι μωρέ τα ξέρω.

Καλά θα ήταν .Πάω τουαλέτα και κάνω προσευχή όταν σκουπιζομαι .Εγώ το αίμα το έχω κακό σημάδι σύμφωνα με τον οργανισμό μου .Αλλες έχουν γεννήσει κανονικά .

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena0212 είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου, δεύτερον  είδα την φωτογραφία με τα τεστ και είναι πολύ έντονη η γραμμή σε όλα και ιδικά στο ηλεκτρονικό λέει ξεκάθαρα 5 εβδομάδες χαλάρωσε και περίμενε τα αποτελέσματα από το δεύτερο 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Αυτό το λέω κ εγώ! Ξυπνήστε με μόνο για να γεννήσω! 😝

Κι εγώ το λέω αυτό ειδικά με όλα αυτά που περνάω !! Τελικά το άγχος δεν σταματάει ποτέ ! 

@Katerinaki83 καλά και να δεις αίμα μην τρελαθείς δεν σημαίνει κάτι κακο απαραίτητα, όχι ότι είναι καλό αλλά δεν σημαίνει αποβολή ! Έτσι όπως νόμιζα εγώ κατευθείαν με το που είδα αίμα... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...