Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μου!!!!! Σας γράφω και τα δακρυα μου τρέχουν, μόλις πήρα τη χοριακή μου 662.80 είμαι έγκυος δε το πιστεύω!! ❤️ 

Κοριτσάρα μου πολλά συγχαρητήρια!! Πάμε για δίδυμα ??? 🥰🥰🥰 

Πόσο χάρηκα ♥️♥️♥️ 

Μου έφτιαξες την ημέρα κορίτσι μου !!! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχεις !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι ♥️😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Συγχαρητήρια, τι μεγάλο νούμερο είναι αυτο? Πάμε για διπλή χαρά μάλλον… καλά ποσο γουρλίδικη η ομάδα πια? Μόνο χαρές από δω και πέρα εύχομαι!

Λες;;;;; πολύ θέλω να έχω δίδυμακια!!! ❤️ ❤️ ❤️ Ευχαριστώ καλή μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μου!!!!! Σας γράφω και τα δακρυα μου τρέχουν, μόλις πήρα τη χοριακή μου 662.80 είμαι έγκυος δε το πιστεύω!! ❤️ 

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Και τι τέλειο νουμερο!!!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerinaki83 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι και ναι άκουσα δυο καρδούλες !!!!! @Apol μάλλον θα είσαι η επόμενη διδυμομανουλα!!!!

Αλήθεια Κατερινακι μου ;;; Μπράβο κορίτσι μου. Μόνο χαρές να έχετε από δω κ πέρα.  🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerinaki83 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι και ναι άκουσα δυο καρδούλες !!!!! @Apol μάλλον θα είσαι η επόμενη διδυμομανουλα!!!!

Αχ τι τέλεια.. πολλά διδυμακια φετος!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. σου εύχομαι μια υπέροχη, τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Χαλάρωσε τωρα και πολλα πολλα φιλια στις καρδούλες σου!!! ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Κοριτσάρα μου πολλά συγχαρητήρια!! Πάμε για δίδυμα ??? 🥰🥰🥰 

Πόσο χάρηκα ♥️♥️♥️ 

Μου έφτιαξες την ημέρα κορίτσι μου !!! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχεις !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι ♥️😘😘😘

Μακάρι!!!!!!παρεδωσες καλή σκυτάλη ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Ε ναι !!! Μπράβο κορίτσι μου ! Συγχαρητήρια!!! ♥️♥️♥️ Πόσο χαίρομαι !!! Το περίμενα να σου πω την αλήθεια ότι θα έχεις δίδυμακια 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο ρε κορίτσι μου!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Natassou85 είπε:

@Apol @Katerinaki83 για να μαθαινουμε και οι νεες ειχατε καποιο συμπτωμα μεχρι τη χοριακη ;; Μπραβο κοριτσια μου σας ευχομαι οτι καλυτερο ❤️

Εγώ τίποτα μόνο ότι είδα αίμα 6η μέρα  και είπα πάει .Αλλά ήταν τα μωράκια .

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Apol είπε:

Μακάρι!!!!!!παρεδωσες καλή σκυτάλη ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘

Είναι τυχερή αυτή η σκυτάλη καλέ !!! Γέμισε τη μπεμπεδοσκονη να πάει σε επόμενα χέρια τώρα !!

@elena0212 😘

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eva29 είπε:

Ε ναι !!! Μπράβο κορίτσι μου ! Συγχαρητήρια!!! ♥️♥️♥️ Πόσο χαίρομαι !!! Το περίμενα να σου πω την αλήθεια ότι θα έχεις δίδυμακια 🥰

Το ένα και μένα είναι λίγο πιο μικρό το άλλο ντουρασελ. Μου λένε θα κανείς ότι έκανες και πριν μείνεις έγκυος λέω ναι καλά .

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τεράστιο και χορταστικό το νούμερό σου.

Να έχεις μια γερή, ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@Apol

Μπράβο! Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμούς και με το καλο να κρατήσεις το μωράκι ή τα μωράκια στην αγκαλια σου!!!

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!σε όλες μας συγχαρητήρια και σε εμάς που πηραμε θετική χοριακή και παμε για διπλασιασμούς κ σε εσάς που είστε στην αναμονή κ σε εσάς που είστε σε προχωρηνενη και σε εσάς κορίτσια μου που είτε θα ξεκινήσετε είτε είστε ήδη μέσα στον αγώνα!! Θα τα καταφέρουμε όλες!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μπράβο ρε Κατερινιώ!!!

Όλα τέλεια να πάνε μέχρι το τέλος!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τεράστιο και χορταστικό το νούμερό σου.

Να έχεις μια γερή, ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Ευχαριστώ πολύ, με το καλό για όλες μας γρήγορα ♥️♥️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...