Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μου!!!!! Σας γράφω και τα δακρυα μου τρέχουν, μόλις πήρα τη χοριακή μου 662.80 είμαι έγκυος δε το πιστεύω!! ❤️ 

Κοριτσάρα μου πολλά συγχαρητήρια!! Πάμε για δίδυμα ??? 🥰🥰🥰 

Πόσο χάρηκα ♥️♥️♥️ 

Μου έφτιαξες την ημέρα κορίτσι μου !!! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχεις !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι ♥️😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Συγχαρητήρια, τι μεγάλο νούμερο είναι αυτο? Πάμε για διπλή χαρά μάλλον… καλά ποσο γουρλίδικη η ομάδα πια? Μόνο χαρές από δω και πέρα εύχομαι!

Λες;;;;; πολύ θέλω να έχω δίδυμακια!!! ❤️ ❤️ ❤️ Ευχαριστώ καλή μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μου!!!!! Σας γράφω και τα δακρυα μου τρέχουν, μόλις πήρα τη χοριακή μου 662.80 είμαι έγκυος δε το πιστεύω!! ❤️ 

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Και τι τέλειο νουμερο!!!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerinaki83 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι και ναι άκουσα δυο καρδούλες !!!!! @Apol μάλλον θα είσαι η επόμενη διδυμομανουλα!!!!

Αλήθεια Κατερινακι μου ;;; Μπράβο κορίτσι μου. Μόνο χαρές να έχετε από δω κ πέρα.  🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerinaki83 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι και ναι άκουσα δυο καρδούλες !!!!! @Apol μάλλον θα είσαι η επόμενη διδυμομανουλα!!!!

Αχ τι τέλεια.. πολλά διδυμακια φετος!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. σου εύχομαι μια υπέροχη, τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Χαλάρωσε τωρα και πολλα πολλα φιλια στις καρδούλες σου!!! ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Κοριτσάρα μου πολλά συγχαρητήρια!! Πάμε για δίδυμα ??? 🥰🥰🥰 

Πόσο χάρηκα ♥️♥️♥️ 

Μου έφτιαξες την ημέρα κορίτσι μου !!! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχεις !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι ♥️😘😘😘

Μακάρι!!!!!!παρεδωσες καλή σκυτάλη ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Ε ναι !!! Μπράβο κορίτσι μου ! Συγχαρητήρια!!! ♥️♥️♥️ Πόσο χαίρομαι !!! Το περίμενα να σου πω την αλήθεια ότι θα έχεις δίδυμακια 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο ρε κορίτσι μου!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Natassou85 είπε:

@Apol @Katerinaki83 για να μαθαινουμε και οι νεες ειχατε καποιο συμπτωμα μεχρι τη χοριακη ;; Μπραβο κοριτσια μου σας ευχομαι οτι καλυτερο ❤️

Εγώ τίποτα μόνο ότι είδα αίμα 6η μέρα  και είπα πάει .Αλλά ήταν τα μωράκια .

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Apol είπε:

Μακάρι!!!!!!παρεδωσες καλή σκυτάλη ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘

Είναι τυχερή αυτή η σκυτάλη καλέ !!! Γέμισε τη μπεμπεδοσκονη να πάει σε επόμενα χέρια τώρα !!

@elena0212 😘

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eva29 είπε:

Ε ναι !!! Μπράβο κορίτσι μου ! Συγχαρητήρια!!! ♥️♥️♥️ Πόσο χαίρομαι !!! Το περίμενα να σου πω την αλήθεια ότι θα έχεις δίδυμακια 🥰

Το ένα και μένα είναι λίγο πιο μικρό το άλλο ντουρασελ. Μου λένε θα κανείς ότι έκανες και πριν μείνεις έγκυος λέω ναι καλά .

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τεράστιο και χορταστικό το νούμερό σου.

Να έχεις μια γερή, ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@Apol

Μπράβο! Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμούς και με το καλο να κρατήσεις το μωράκι ή τα μωράκια στην αγκαλια σου!!!

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!σε όλες μας συγχαρητήρια και σε εμάς που πηραμε θετική χοριακή και παμε για διπλασιασμούς κ σε εσάς που είστε στην αναμονή κ σε εσάς που είστε σε προχωρηνενη και σε εσάς κορίτσια μου που είτε θα ξεκινήσετε είτε είστε ήδη μέσα στον αγώνα!! Θα τα καταφέρουμε όλες!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μπράβο ρε Κατερινιώ!!!

Όλα τέλεια να πάνε μέχρι το τέλος!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τεράστιο και χορταστικό το νούμερό σου.

Να έχεις μια γερή, ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Ευχαριστώ πολύ, με το καλό για όλες μας γρήγορα ♥️♥️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...