-
Απαντήσεις
-
Από Eirin · Δημοσίευση
Είναι ξεκάθαρο θετικό, συγχαρητήρια 😊 -
Από Sotiria_94 · Δημοσίευση
@ΜαρίαΔημήτρης και @Diwni εσεις ξερετε να αναγνωριζετε τα σημαδια και αν παει προς τα εκει το πραγμα ευχομαι να πανε ολα καλα Μαρακι μου με το καλο να ρθει και κυριως να εχεις ευκολο τοκετο. Στειλε να μας πεις νεα σε καθε περιπτωση❤️. @Diwni τι ωραια που αραξες λιγακι επιτελους καλως τους δεχτηκες ελπιζω να σε ξεκουρασαν λιγακι. -
Από Eirin · Δημοσίευση
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!! Λένε ότι ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 2. Πολλές γνωστές μου χρειάστηκε να το μειώσουν και τα κατάφεραν σε ένα 3μηνο περίπου από τη ρύθμιση. -
Από Diwni · Δημοσίευση
@ΜαρίαΔημήτρης λες να κάνει τη μεγάλη εξοδο η μπεμπα? Εγω έτσι στη 2η ειχα πητ 8 Μαΐου, Μ. Σάββατο ήταν 26 27 Απριλίου κάπου εκεί. Τ βραδυ δ πήγα στην Ανάσταση γτ ειχα φουλ συσπασεις κ λέω γενναω δ γενναω. Τελικά ήρθε την Παρασκευή πριν τ σκ τ Θωμά. Το παρακολουθείς κ βλεπεις. -
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Εμένα με πήγε ο άντρας μου με το αυτοκίνητο τελικά,μπήκα προσκύνημα και έφυγα. Έστειλα μήνυμα και στον γιατρό να μην τον ενοχλήσω γιατί πραγματικά νομίζω πως κάτι γίνεται εκεί κάτω. Η μικρή δεν σταματά να κουνιεται και με πιέζει πολυ χαμηλά και νομίζω πως θέλω συνέχεια τουαλέτα αλλά όχι για τσισα. Πετρωνει συνέχεια η κοιλιά και νιώθω λες και με ανοίγουν με μαχαίρι.
-
-
Νέες συζητήσεις