εγω τα έχω κοψει τα γαλακτοκομικά...για πρωινό πίνω χαμομηλι και βουτάω μέσα μπισκότα 😂😂 ή τρώω κανένα τοστ μόνο με σαλάμι.. γενικά δεν έτρωγα και πολλά γαλακτοκομικά απο πριν ..το τυρι και το γιαούρτι το απεχθάνομαι...οποτε δεν δυσκολεύομαι και πολυ σ αυτο το κομμάτι...
Κοριτσια μου καλησπερα σε ολες, εχω 2μηνες περιπου να σας γραψω λογω σοβαρων θεματων υγειας με τη μητερα μου...ευτυχως ολα καλα προς το παρον!!! Μεσα σε αυτο το αγχος τοσους μηνες εμπαινα κ διαβαζα το φορουμ κ χαρηκα πολυ με τις εγκυμοσυνες σας ,τα θετικα σας τεστ και τις γεννες σας...ευχομαι ακομη σε ολες οσες προσπαθουμε αυτος ο Δεκεμβριος μονο θετικα να φερει κ να γεννησει ελπιδα
Εγω κανω μια παυση3 μηνες τωρα απο τεστ ,χαπια προκλησης κ αφηνω τον εαυτο μου να ηρεμησει... μαθαινω γ εγκυμοσυνες συνεχεια κ παρολο π το παιζω υπερανω κ αδιαφορη κ χαλαρη μεσα μου κλαιω, ραγιζει η καρδια μου κ ευτυχως υπαρχει ο αντρας μου να με ηρεμει!!!! Οσες προσπαθουμε μη χασετε κοριτσια τον εαυτο σας μεσα σε αυτο,μη χασουμε το κυριοτερο τους συζυγους μας κ την αγαπη μας...το δεσιμο σε ενα ζευγαρι κ η κατανοηση ολα τα ξεπερναει!!! Κοριτσια θα τα καταφερουμε απλα δεν ηρθε η στιγμη μας....