Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και εγώ θέλω γλυκό κάθε μέρα έχω πάρει σοκοφρετες υγείας τρομάρα μου… αλλά και εγώ ζητάω φουλ υδατάνθρακα και γλυκά 😓
    • Πολύ πιθανό! Εμένα ξυπνούσε και μέσα στη νύχτα σε ακαθόριστες στιγμες τώρα ξεκίνησε πάλι 1-2 φορές να ξυπνάει 
    • Αχ σήμερα είμαστε στην ίδια κατάσταση! Αυτο το πρωινό με ψωμί και μέλι...με έχει κουράσει! Δοκίμασε καμία μπαρα δημητριακών.  Καο Ταχίνι με κακάο έτρωγα αλλά τον πειράζει το σουσάμι και το έκοψα από μόνη μου!  Εμένα το βράδυ ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο και σήμερα μέσα στη γκρίνια γι αυτό ρώτησα και για την παλινδρόμηση ύπνου! Μήπως φταίει αυτό  Αυτό σκέφτομαι κι εγώ @nanouko ότι μια μέρα είναι θα περάσει! Ελπίζω η αυριανή να είναι καλύτερη! Η ακόμα καλύτερα να στρώσει αυτή!  κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ελπίζω ότι κι αν έχει να περάσει σύντομα! 
    • Αχ περίμενα ότι θ ακούσω και από εσένα καλή γνώμη για την Κα Οικονομοπούλου..μια χαρά τα ακούω αυτα προς το παρόν Έλλη μου..και πολύ ψύχραιμη την γιατρό..να δούμε και τις εξετάσεις και βήμα βήμα! Σε ρώτησε κάτι άλλο που δεν είχατε ψάξει πιθανώς με τον γυναικολόγο; Επίσης άσχετο..είχε πολλή αναμονή για να πάρεις το χαρτάκι πριν πας στη γιατρό;
    • Η αλήθεια πως και η κουμπάρα μου είχε θέματα η μικρή της είχε κόψει πολλά πράγματα και γαλακτοκομικά @nanouko και είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα  δεν ήξερε τι να φάει είναι ζόρικο…‘όσο για το άυπνη υπομονή κορίτσι μου προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται και ελπίζω το βράδυ να πάει καλύτερα  @Barbiee εγώ πάλι τρώω και πολύ και βλακείες αλλά για κάποιο λόγο με τον θηλασμό τρώω πολύ γλυκό δεν ξέρω γιατί το ίδιο θέμα είχα και με την πρώτη μου κόρη  η μερεντα πάει σύννεφο μόλις αρχίσω να μειώνω θηλασμούς πιστεύω θα μου περάσει σιγά σιγά  🫣 αλλά το σωστό είναι πως πρέπει να προσέχουμε και να μην τρώμε ζάχαρη αυτό να το λέμε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...